Pysia Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 To dobrze, że masz tylko dwa psy ;) Przynajmniej rąk wystarcza :diabloti: Dzieki za podnoszenie tematu Bobka na drugim forum :loveu: Moze akurat..... Ech :-( Quote
ewatr Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Erhan cierpliwie :eviltong:;) czekamy na zdjecia i wiesci o Platonku i kompani .... i wszystkiego dobrego w nowym roku :multi::multi::multi: Quote
Erhan Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Takie komórkowe :shake: Plażowe troche lepsze Śpimy Transportowe Spacerkowe W sobotę Platon idzie do szkoły :diabloti: ;) Quote
Cambel&Megi Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Magdalenkl']No to mozna po wspominac http://img69.imageshack.us/img69/3258/hpim1551mg9.jpg Myślę, że lepiej nie wspominać takich rzeczy...nie są to wspomnienia przyjemne Ehan, suuper :p http://img118.imageshack.us/img118/2415/att00212kgp1.jpg To zdjęcie mnie rozbroiło :loveu::loveu::loveu: Na lepszy dom Platon chyba nie mógł trafić... ;) W sobotę Platon idzie do szkoły :diabloti: ;-) Ooo PT? Quote
Erhan Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Kurs posłuszeństwa podstawowego na Hau-wardzie ;), bo trochę rozbrykany jest i komendy mu obce są :evil_lol: Quote
Ula_czarnuszka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Lustrzane odbicie jest super :lol: I fryz chlopaki maja podobny :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 hahah rewelacja!!!!! ja nie wiem który jest który :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Platonku, szczęściarzu :loveu: http://img118.imageshack.us/img118/2415/att00212kgp1.jpg Piękne zdjecia :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Erhan']Kurs posłuszeństwa podstawowego na Hau-wardzie ;), bo trochę rozbrykany jest i komendy mu obce są :evil_lol:[/quote] Super :multi: Mówisz, że będziesz się uczył, jak rozmawiać trzeba z psem? Tfu! Znaczy z Platonem :diabloti: Quote
ewatr Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 super zdjecia :multi: my mamy bujna wyobraznie spokojnie Erhan mozesz dawac te z komórki :evil_lol:;) Quote
Erhan Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='malawaszka']hahah rewelacja!!!!! ja nie wiem który jest który :lol:[/quote] No jak to :roll: ten grubasek z kitą na czole to Erhan, a ten grubasek inaczej z kita na zadzie to przecież Platon :lol: Quote
Erhan Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Pysia']Super :multi: Mówisz, że będziesz się uczył, jak rozmawiać trzeba z psem? Tfu! Znaczy z Platonem :diabloti:[/quote] Ja to generalnie z piesami gadam od dziecka, tylko nie wszystkie mnie właściwie "rozumią" lub udają głuchotę :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Erhan']Kurs posłuszeństwa podstawowego na Hau-wardzie ;), bo trochę rozbrykany jest i komendy mu obce są :evil_lol:[/quote] No to życzymy powodzenia w nauce :cool3: Quote
dzodzo Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 czy mozna liczyc na pomoc kogos z forum czernyszowego? dzis dostalam wiadomosc o 2 psach rasowych do pilnego oddania:jeden to pies rasy fila a drugi to suczka czarny terrier, ok 4 letnia.Sunia kuleje na jedna lapę po kilku operacjach i zle zdiagnozowanym złamaniu ... oba psy wkrótce beda miały wątek na dogo z opisami i zdjeciami,prosba o ewentualna pomoc "medialna" wsród ctr-owców!!!! Quote
czarnula Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 jak cos bedzie wiadomo to pisz ja przekaze na forum ctr Quote
weszka Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Wspaniałe wieści :) Plażowe zdjęcie super! I leżące chłopaki - no miodzio :loveu: Quote
dzodzo Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 no wlasnie nic-osoba, ktora prosila o pomoc(psy naleza do jego znajomych)miała przekazac bodajże Halbinie z dogo zdjęcia i opisy i poprosic o watek na dogo ale poki co cisza... Quote
Cambel&Megi Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Kochani, co prawda nie CTR ale Sznaucer olbrzym. Dostałam info, że ludzie prosili schronisko o pomoc w znalezieniu domu. Oddam psa z przyczyn losowych w dobre ręcę, 3 letni pies, karmiony dobrą karmą - Brit przyjacielski, zadbany, zdrowy Kontakt Lukasz Telefon: 693-937-600 Email: lukaszpekala@op.pl /kliknij aby powiększyc zdjęcie/ Quote
Erhan Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ja nie dam rady wziąć trzeciego:-(. Piękny i zadbany pies, może znajdzie nowy dom. Quote
Ula_czarnuszka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Wrzuciłam sznaucera do sznaucerzego wątku :shake: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9459466#post9459466 Quote
Erhan Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 I udało się:multi:, szybciutko i miejmy nadzieję, że szczęśliwie zeswatać czarnego;) Quote
Recommended Posts