Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sliczny! Przeklejam na charcie. Nowa Debe znalazlam pod Tarnobrzegiem to tam? Z kim mozna sie kontaktowac w jego sprawie? Dawno tam przebywa? Napisz czarnula prosze, co o nim wiesz. Mozesz na PW jak nie chcesz tutaj.

aisai

Posted

Dzisiaj miałam tel. w sprawie Ara ktory 2 rok grzeje tyłek w nowym domu, pytałam Pana czy moge mu dac namiary na innego psa powiedział ze tak , czy mozecie mi podac kilka nr kontaktowych w sprawie chartów w potrzebie? Ew. moge podac na PW nr tego Pana.

Posted

Mam informacje odnosnie pieska ktorego wstawiłam.
Cytuję:
"Mlody piesek, porzucony jak wszsytkie inne w okresie letnim na ulicy , ma ok do dwoch lat i jest BARDZO lagodny , mily i przyjazny. Kazdy moze spokojnie do niego podejsc i skoczy tylko w uscisku milosci na czlowieka. :) "

Posted

do psów to ok ale koty to wie wiadomo.

Ja pisałam do jednej dziewczyny z Tarnobrzega bo z tamtad maja tylko 20km ale mi nie odpisała wiec nie jest zainteresowana pomoca.

Moze mi sie uda podjechac . Zobacze.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

[quote name='kamilawa']Ciocie, zapraszam na wątek, myślimy, ze to charcik :
http://www.dogomania.pl/threads/179367-Tragedia-Lady-potrzebna-pomoc
hej, dalam znac charciarzom, zobaczymy jak z jej chartowatoscia - niech posiadacze saluki sie wypowiedza. Jak dla mnie sliczna sunia, co do chartowatosci saluczej nie chce sie wypowiadac, bo zbyt malo prawdziwych saluki w zyciu widzialam. A zdjecia wiadomo - to tylko zdjecia...

Pozdrawiam, aisai

Posted

dzięki wielkie, ja szczerze mówiąc charta na oczy widziałam kilka razy, także ni mi decydować cxy ona w typie tej rasy czy nie. A niuni nawet na oczy nie widziałam - podesłałam tylko wątek ;-).

• 2 months later...
Posted

Witajcie, para z Berlina (ona fotograf zabiera psa zawsze ze soba) chcialaby psa: bardzo lubia charty wegierskie i Galgo Espagnol...
Czy macie jakies aktualnie do adopcji? :)

Posted

Ach - oni zglosili sie do kundelka, ale on znalazl juz domek... i tak sobie rozmawiamy, bo pani chciala byc nawet Dt. ogolnie. Ale skoro (przede wszystkim pan ;-) ) uwielbiaja charty, to chyba ma sens takiemu pomoc- jesli sa... Oni chcieli w Polsce, bo tutaj schroniska, to katastrofa i przepelnione, wiec chcieli poprostu pomoc. Ale przeslalam im namiary w Niemczech. Dzieki :)

• 1 month later...
  • 3 weeks later...