Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia młoda,więc wyjdzie na prostą,bardzo wychudzona.Teraz dostaje suplementy,bogata dieta,socjalizuje się......będzie dobrze :) tymczasowa opiekunka ochrzciła ją imieniem Frida

Posted

a więc,na początku pani twierdziła,że oddaje suczkę z powodów osobistych,sunia zgadza się z innymi psami,jak z czystością nie wiadomo bo mieszka na dworze,jest zdrowa i zaszczepiona....jak poprosiłam o więcej szczegółów charakteru suni,imie to dostałam odpowiedź,że pani jedyne czego nie dodała do tej pory to to,że chce za suczkę 500zł i czy mi odpowiada ta cena:crazyeye:

Posted

Witam,
mamy u nas w Opocznie takiego przystojniaczka- Jamba, niektórzy twierdzą,że jest trochę charcikowaty. Co Wy o nim sądzicie?[URL]http://tpz-opoczno.blogspot.com/2013/02/jambo-w-dt.html[/URL]

Posted

bardzo sympatyczny psiak,ale szczerze napiszę,że nie ma sensu na siłe doszukiwać się w nim charta,jak coś jest mixem charta to trzeba wyrabiać pozwolenie,ogłaszajcie chłopaka jako uroczego mixa,na pewno szybko znajdzie domek :)

Posted

Ja osobiście uważam,że Jambo jest kotem zamkniętym w ciele psa(zachowuje sie jak kot :)) bardzo chce, żeby znalazł dom dlatego tak kombinujemy gdzie by go jeszcze pokazać i pomyślałam,żeby go do chartów w potrzebie wysłać. Wiem,że ta strona się cieszy się zainteresowaniem i dużo takich mixów jak Jambo znalazło dzięki niej dom.

Posted

możemy go wrzucić do mixów,żaden problem,przyślij mi na maila elisse2@o2.pl tekst,zdjęcia i dane kontaktowe,jakiś chwytliwy tytuł do jego ogłoszenia też wymyśl ( nie umiem tworzyć o psach,których nie znam osobiście),obiecuję,że w wolnej chwili umieszczę chłopaka na stronce

Posted

Dziękuje za odpowiedź :) oby Jambo znalazł dom jak inne charty i mixy. Z Opoczna była Rubin(teraz Bash) i w Opocznie na dom czeka Fuks ;D takie psy nam podrzucają do tego Opoczna....

Posted

żal patrzeć,ale my nie odkupujemy psów :( poprosiłam TOZ Opoczno o pomoc,może uda się go "odbić" za trzymanie na łańcuchu,brak pozwolenia na charta,albo sprzedaż psa bez papierów