Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki za przeniesienie mojego postu tutaj :)

Diana, nie mam fotek suni...:shake: To nie jest rodowodowy Afgan, ale wygląda identycznie. Suczka była adoptowana ze schroniska kilka lat temu i teraz ma znów wrócić, bo właściciele nie są w stanie poświęcić jej odpowiednio dużo czasu, a psina strasznie tęskni... Jest pewnie sterylizowana, ale nie wiem na 100%. Błagam o choćby DT :-(
Mogę podać na PM numer do Artura, który wie wszystko o suczce...

Posted

Nie wiem czy to pisałam...10 chartów jest do odebrania wyrokiem sądu od kłusowników...jak zwykle nie mamy gdzie, ani za co...nie ma też zdjęć:shake: wiec w sumie nie wiem czy to moje pisanie ma jakis sens...ale piszę dla wiadomości:-(

Posted

Odezwała sie dzisiaj do mnie Pani chetna na charta (Aro- chart polski) i zapytałam czy moze byc afgan i dałam kontakt na Artura i on juz dalej bedzie prowadził ta adopcje (juz z nim rozmawiałam), mam nadzieje ze sie uda

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

W parku przy Książęcej w Warszawie wisi ogłoszenie o 11 miesięcznym pszenicznym wilczarzu. Psiak jest w DT i szuka domu.
tel 502 920518

Posted

Witam!
Szukam domu dla pieska w typie wilczarza.

Moje ogłoszenie jest tutaj:

http://www.dogomania.pl/forum/f1161/do-adopcji-11-miesieczny-mieszaniec-w-typie-wilczarza-142080/

ale postanowiłam spróbować jeszcze na tym forum...
Im dłużej oglądam wilczarze tym bardziej się utwierdzam w przekonaniu że mój Hagi chyba naprawdę miał w rodzinie wilczarza...

Hagi ma 11 miesięcy. Jest psem kochanym i żywiołowym. Potrzebuje dużo ruchu.Nauczony jest czystości, zna podstawowe komendy ale z posłuchem bywa różnie..Ale jest jeszcze bardzo młody...
Szukam dla niego bardzo dobrego domu, najlepiej dom z ogrodem lub duże mieszkanie. Do tej pory mieszkał tylko w mieszkaniu i nie jest przyzwyczajony żeby być tylko na podwórku...
Tutaj zdjęcia:

[img=http://img35.imageshack.us/img35/5106/hagl.th.jpg]

http://img195.imageshack.us/img195/8301/jaihagikopia.jpg

http://img16.imageshack.us/img16/444/hagi1.jpg

Gdyby ktoś był zainteresowany proszę o kontakt 0-502-920-518

• 2 weeks later...
Posted

Ja dam cynk że w schronisku w Nowym Targu może być jeszcze mix charcika włoskiego (?). Śliczna biała sunia siedzieła jeszcze 3 mies. temu z moją Emi w boksie. Zdjęć i żadnych informacji nie mam... Ale jeśli by ktos chciał to zawsze mozna poszukać (boks przedostatni po prawej stronie - w alejce w której są boksy po obu stronach). Sunia jest na prawde śliczna.

Posted

jami,
dzieki za informacje - czasem bywam w Nowym Targu, tylko ze w weekendy. DZwonilam dzisiaj do schroniska - nikt nie odbiera. Wiesz moze czy jeszcze tam siedzi? czy dalabys rade sie dowiedziec - moze latwiej bedzie Ci ja opisac, niz mnie... Bede wdzieczna. Jezeli suncia tam jeszcze jest, to jakos sprobuje zdjecia porobic - moze uda sie przekonac wlascicieli schroniska zeby mnie wpuscili w weekend. W tygodniu to niemozliwe, niestety :(

Pozdrawiam,
aisai

Posted

Byłam tam tylko raz w życiu - 3 mies. temu i sie pewnie nie wybiorę. :-(
Suczka jest biała i sliczna. Wiesz która to alejka? A tej co siedzie rottweiler, cocker itd. tylko to jest w boksach po drugiej stronie. Przed ostatni - w ostatnim są dwa psy. U góry boksów wiszą karteczki i tam są info - więc moze weź też notes i pospisuj :) Jest tez jedna śliczna suka

Tak mi się zdaje, że chyba w typie wilczarza irlandzkiego. Jest kilka boksów wcześniej. Bardzo bym cię prosiła o zrobienie zdjęć wielu pisakom bo te smutne oczy chodzą mi po głowie.. A dogo mogłoby pomóc. Jest też chudziutka suńka - alejke wyżej. Taka rudo biała. Ostatnio bł też collie. I wiele innych pięknych psów. Do szczeniaczków też zajrzyj.

A w sobotę chyba jest otwarte - sprawdź na stronie. Pani nie wydaje sie zbyt miła wiec może cie nie wpuścić albo narzekać... :roll:

Posted

Suczka jest mała, biała i "chudej" postury. Tyle pamiętam, bo nie przyglądałam się jej - byłam zbyt zajęta moim przyszłym pieskiem...

Posted

Narzekanie mi niegroźne ;-) , gorzej jak nie wpuści.
Rzeczywiście, w soboty też czynne.
Porządny góral jest pobożny bardzo, w niedziele nie pracuje, pewnie dlatego nieczynne... No chyba że nie byłaby to praca, a dobry uczynek ;-) - trzeba by panią do tego przekonać.

Dzisiaj do 18:00 mogę nie zdążyć - w ogóle nie wiem czy dzisiaj będę tam jechać, to się jeszcze waży. Ale przynajmniej zadzwonię czy biała charciczka włoska jeszcze tam siedzi.
aisai
p.s. ta sunia na zdjęciu śliczna :)

Posted

Na zdjęciu brzydka - w rzeczywistości piekna - nie wiem jak w schronisku utrzymuje taką czystość - jest jakby śnieżna ;) Żaden pies nie jest w tak dobrym stanie i warto się nią zainteresować. Porób zdjęcia i wstaw na dogo - może ktoś będzie chciał zaadoptować tą piekność - ja wtwedy ubzdurałam sobie że musze mieć małego pieska - a tak to wzięłabym collie ;)

Posted

jami,
ja tam bede dopiero pod koniec wrzesnia - wczesniej nie da rady. Rozmawialam z pania - bardzo mila :) Moze jakos sobie nie spasowalyscie...
W kazdym razie mix charcika jest raczej kundelkiem, bo pani nie kojarzy zadnego ktory naprawde by jej przypominal charta. Ale jak juz mowilam - zajrze z koncem miesiaca to poogladam sama.
Niestety, dzisiaj nie da rady :(
aisai