Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest poprawa, dziewczyna mocniejsza niż wczoraj stoi pewnie na łapach już się nie rozjeżdzają. Tak się o nią w nocy bałam, że co godzine wchodziłam do pokou czy mała oddycha.
Waży 19,5 kg wzrostu nie podam bo ciagle chodzi skulona. Lenka na ulicy nie chce chodzić i stoi na rozkraczonych nogach, w ogrodzie chodziła, węszyła i nasłuchiwała odgłosow.
Wet zbadał mocznik we krwi i poziom keratyny, winiki są dobre. Jutro małą czeka następna kroplówka to wszystko aby ją zabezpieczyć na weekend.

Posted

Wielki sukces, Lenka sama do mnie podeszła, na dworze jest odważniejsza w mieszkaniu dalej chowa sie w najciasniejszy kąt, jedzenie ruszy dopiero jak wyjdę z pokoju.....powolutku idziemy małymi kroczkami do przodu:

Posted

Lenka wszystkim dziękuje, przy takim wsparciu na 100% wyzdrowieje, makik ucałuj Klare ode mnie i mojej sfory, trafił sie jej raj na ziemi a blog jest rewelacyjny :-)

Posted

[quote name='Eden']Lenka wszystkim dziękuje, przy takim wsparciu na 100% wyzdrowieje, makik ucałuj Klare ode mnie i mojej sfory, trafił sie jej raj na ziemi a blog jest rewelacyjny :-)

musi wyzdrowieć i wreszcie zobaczyć jak powinien pieski świat wyglądać:) cudna jest.

Klarcia bardzo dziękuje za ucałowania, co do raju to ona sie musiałaby wypowiedzieć:) nie nam to oceniać a od pochwał na temat bloga to się klarucha czerwieni;) i dziękuje bardzo.

Posted

andzia69 napisał(a):
a ta "adresatka" Lenki to nie za wielka:):) ona jest taka...hm...delikatna i filigranowa...prawdziwa dama:) Lenka - schowaj strachy pod podusię i do przodu! Będzie tylko lepiej:)

Duża, bardzo duza ale to nie jej tylko tego młodego wielkoborzoja, nie mam czasu podjechać po nową. Lepiej niech ma taką, Lenka czeka tylko na chwilkę nieuwagi aby zwiać.

Posted

Lenka po wizycie u weta. jutro antybioty w poniedziałek wizyta lekarz zadecyduje czy dostanie kroplówke a w czwartek sterylizacja....trzymajcie wszyscy kciuki za małą aby wszystko dobrze się skończyło.
A teraz Lenka z innej perspektywy:

Uploaded with ImageShack.us

Czekamy...

I przyjechały z daleka prezenty dla moich podopiecznych:

Posted

anita_happy napisał(a):
hmm...Lenka sie na mieście lansowała..no z taka "figurą" ... trzeba było poczekać przy tym wozie Kuby..moze by dał ze sobą fotke zrobic :))

Fotka, fotką poszłaby na cegiełki :-) ale mogły jakąś kasą wesprzeć psiaki w potrzebie....niestety Kuba się gdzieś schował:-(

Posted

Lenka dostaje dzisiaj tylko antybiotyk w tabletkach. Dwa razy była na długim "wybiegu" w ogródku. Oczywiście jak zobaczy młodego to warczy :D:D Ogólnie dalej jest bardzo strachliwa, niepewnie dzisiaj podchodziła do bratanicy, ale wkońcu dała się pogłaskać. Nic niepokojącego w jej stanie zdrowia nie zauważyłam, jutro następna wizyta u weta. Skoro już podchodzi żeby ją pogłaskać, to robimy wielkie postępy i z każdym dniem będzie lepijej :)

Posted

Dunaj, Eden to nasz praktycznie jedyny charci tymczas i uwierz,że kazdy wyglada jakby idealnie tam pasował ale........znajdujemy im najlepsze z możliwych domki,aby zrobiły miejsce dla tych następnych w potrzebie ;)
Oprócz Lenki i Luckiego u Eden,mamy jeszcze greya Pongo na tymczasie pod Poznaniem (za karmę i weta) i polaka Rufusa w hoteliku ze szkoleniowcem.
Najgorzej,że z kasą kruchutko :-(
Lenka w przyszłym tygodniu ma umówiony zabieg sterylizacji,a Luckiego leczymy na kaszel kenelowy,którym dodatkowo zaraził spaniele Eden