Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Eden']Trzeba ją wyciągnąć i jak najszybciej do weta, jak młody pojedzie do swojego domu to ja ją wezmę do DT.[/QUOTE]

normalnie byłem prawie pewny, że to napiszesz:) jesteś prawdziwym, charcim aniołem

Posted

świetne wieści, że udało się tak szybko zwierzakom zapewnić bezpieczeństwo. teraz tylko trzeba trzymać kciuki za socjalizację, zdrowie i stałe adresy.

a znajda z kudłatym kolegą/koleżanką pięknie się prezentuje. normalnie jeszcze niedawno bym napisał, że takie cudo na pewno zgubione bo nikt by nie wyrzucił ale teraz to już nic mnie nie zdziwi.

Posted

[quote name='makik']
a znajda z kudłatym kolegą/koleżanką pięknie się prezentuje. normalnie jeszcze niedawno bym napisał, że takie cudo na pewno zgubione bo nikt by nie wyrzucił ale teraz to już nic mnie nie zdziwi.[/QUOTE]
Nie takie cuda u mnie już były na DT, niektórzy ludzie są bezmyślni.

Posted

[quote name='rita60']To podobno nie rana,tylko guz:-(
naliczyłam 20 i dwa koty,masakra.....[/QUOTE]
Koty to sa chyba 3 albo 4...

Boshe, jak to dobrze, że chyba większośc z tych bidulków będzie miała zapewnione DT...

Pzdr.

Posted

wczoraj wieczorem Aisai dostała wiadomość,że whippet wrócił do własciciela :)
pani,która go znalazła porozwieszała gdzie się dało informację,że znalazła takiego psa i widać to pomogło

Posted

[quote name='elisse']wczoraj wieczorem Aisai dostała wiadomość,że whippet wrócił do własciciela :)
pani,która go znalazła porozwieszała gdzie się dało informację,że znalazła takiego psa i widać to pomogło[/QUOTE]

klasyka. ten co znajdzie prędzej wie co zrobić niż ten co zgubił:) dobrze, że wrócił do domu

Posted

Spojrzenie, pysk i uszy, ogon zdecydowanie nie poza lepeij żeby stał na zdjęciu bo tak nie wiadomo. Uszka w płatek róży charcie, pucholek wydłużony też i specyficzne spojrzenie, ale na tym jego chartowatość może się kończyć, uamszczenie trudno powiedzieć

Posted

to raczej nie charciol,łapki też ma chyba za krótkie jak na charta
zresztą na fotach ze schroniska to zawsze trudno zgadnąć jak pies wygląda w rzeczywistości ....

• 1 month later...