Agnieszka & Figo Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Ja robiłam zdjęcia aparatem Eweliny, więc znając ją trzeba będzie troche poczekać na fotki :eviltong: Quote
BobowitaMW Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Agnieszka & Figo napisał(a):Ja robiłam zdjęcia aparatem Eweliny, więc znając ją trzeba będzie troche poczekać na fotki :eviltong: No trudno. Ale na pewno warto poczekać. :cool3: Quote
Dynamique Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Na pewno warto. Ja do dziś patrze na cudowne fotki Agi robione Luckowi aparatem eweliny :loveu: Quote
Agnieszka & Figo Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Zobaczymy czy cokolwiek wyszło, bo większość była nieostra, ale może Ewelinie e\uda się jakoś niktóre wyostzyć :evil_lol: Quote
Agnieszka & Figo Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 [quote name='ewelinabuck']cos tam wyszlo ale nie za duzo:diabloti: Tego można się było spodziewać :eviltong: Quote
BobowitaMW Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='ewelinabuck']cos tam wyszlo ale nie za duzo:diabloti: Ale załapała się jakaś Kiczka?? Quote
Agnieszka & Figo Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 Kilka fotek by Krzysiek Barycza Krzysiek Barycza Portfolio Quote
BobowitaMW Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Sliczny Figuś!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Piękne zdjęcia!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
cockermaister Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Śliczny Figo :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ewelinabuck Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 ja mam niestety tylko 5 zdjec w tym 2 Kiki ;)pretensje do Agnieszki za Kike ze jej nie robila:P Quote
Agnieszka & Figo Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 dziękidziękidzięki :loveu: Bo to było jakoś tak, że jak Kika skakała to ja własnie szłam po psa, bo zaraz mieliśmy biec :oops: Quote
BobowitaMW Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Śliczne te fotki! :loveu::loveu: Mnie 2 stanowczo satysfakcjonują. :loveu: Mogę prekleić? Jak podpisać? Quote
Dynamique Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Wow Aga jak biega :razz: Świetne fotki :loveu: Quote
Agnieszka & Figo Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Dynamique napisał(a):Wow Aga jak biega :razz: Świetne fotki :loveu: Aga stara się jak może, ale coś jej nie wychodzi :evil_lol: Quote
fuksowata Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 a Fuksinskiego - wielkiego wroga Chapsa pewnie nie masz? :cool3:Moze chociaz na jedna foteczke sie zalapal ? Quote
ewelinabuck Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 a mam Fuksinskiego:diabloti:nawet 2 nie 1:razz: Quote
ewelinabuck Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 ale bardzo dobrze ze Fuksik tak na chapsa najechal przynajmniej pozniej chaps sie opanowal i nie interesowaly go pieski:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
fuksowata Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='ewelinabuck']ale bardzo dobrze ze Fuksik tak na chapsa najechal przynajmniej pozniej chaps sie opanowal i nie interesowaly go pieski:diabloti::diabloti::diabloti: Fuksik nie raz na Chapsa najechal :diabloti: po prostu mam psa gbura, ale mam nadzieje ze po kastracji sie to zmieni :) Fotki genialne, nawet nie wiedzialam ,ze moj maly karakan tak wysoko skacze! :evil_lol: Mozna zdjecia przekleic? Bo takich ladnych fotek w galerii nie mamy, Ewelinko nie chcesz wpasc 23 czerwca do Szczecina , na seminarium frisbee z Radomskim, zapraszam bardzo serdecznie Cie i Twoj aparat :cool3: Quote
ewelinabuck Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 hahaahahhaah jaka propozycja hmm zastanowie sie aczkolwiek 20 i 21 napewno bede na wystawie :P:P:P wiec moze sie spotkamy:P:P gdzies tam o ile sie wybierasz:diabloti: edit: aparacik jedzie 22 do mojej szwagierki juz bo 24 wyjezdza do Bulgarii ja tez mialam tam byc ale wyszlo nie tak jak mialo i zostajemy z Tz w domu a aparacik jej pozyczam mam nadzieje ze sie gdzies kiedys spotkamy jeszcze na zawodach Quote
Agnieszka & Figo Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Mamy tutaj mały zastój, jak zwykle z resztą. Z okazji dzisiejszych Fiśkowych 3 urodzin wrzucam kilka fotek :loveu:. wszytskie zdjęcia by www.krzysiekbarycza.pl Więcej będzie później, bo tinypic i imageshack odmawiają współpracy :mad: Quote
BobowitaMW Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Wszystkiego najlePSIEGO!! :laola: :laola: :new-bday: :BIG: :bday: :tort: :bday: :BIG: :new-bday: Quote
Dynamique Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Wszystkiego najlepszego Figo !!! :smilecol::Rose::Rose::BIG::new-bday::tort::BIG: Quote
Recommended Posts