Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnieszka & Figo napisał(a):
Ja robiłam zdjęcia aparatem Eweliny, więc znając ją trzeba będzie troche poczekać na fotki :eviltong:

No trudno. Ale na pewno warto poczekać. :cool3:

Posted

[quote name='ewelinabuck']ale bardzo dobrze ze Fuksik tak na chapsa najechal przynajmniej pozniej chaps sie opanowal i nie interesowaly go pieski:diabloti::diabloti::diabloti:
Fuksik nie raz na Chapsa najechal :diabloti: po prostu mam psa gbura, ale mam nadzieje ze po kastracji sie to zmieni :) Fotki genialne, nawet nie wiedzialam ,ze moj maly karakan tak wysoko skacze! :evil_lol: Mozna zdjecia przekleic? Bo takich ladnych fotek w galerii nie mamy,
Ewelinko nie chcesz wpasc 23 czerwca do Szczecina , na seminarium frisbee z Radomskim, zapraszam bardzo serdecznie Cie i Twoj aparat :cool3:

Posted

hahaahahhaah jaka propozycja hmm zastanowie sie aczkolwiek 20 i 21 napewno bede na wystawie :P:P:P wiec moze sie spotkamy:P:P gdzies tam o ile sie wybierasz:diabloti:

edit: aparacik jedzie 22 do mojej szwagierki juz bo 24 wyjezdza do Bulgarii ja tez mialam tam byc ale wyszlo nie tak jak mialo i zostajemy z Tz w domu a aparacik jej pozyczam mam nadzieje ze sie gdzies kiedys spotkamy jeszcze na zawodach

• 3 weeks later...