Agnieszka & Figo Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Testy...? Weź nic nie mów. Tragedia :evil_lol: Quote
Agnieszka & Figo Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Dawno nie było żadnych fotek, ale już nadrabiam. trochę się ich nazbierało dzięki naszym niezastąpionym fotografom :loveu:. Może pójdziemy po koleji. No więc 4 i 5 kwietnia byliśmy na seminarium agility z Magdą Ziółkowską w Szczecinie. Było baaaaaardzo faaaaaaajnie. Strasznie dużo się nauczyłam, zobaczyłam masę swoich błędów. Mam 4 fotki, by AMIŚKA taa, moje miny. chyba nie powinnam tego wstawiać. :evil_lol: Quote
Agnieszka & Figo Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 2 maja byliśmy na agilitowej majówce. najpierw fotki by ewelinabuck teraz by jess Quote
cockermaister Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Nareszcie fotki :multi: superowe foteczki a Figo piękny :loveu::loveu::loveu: Quote
Agnieszka & Figo Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 by Lucky. by Marysia od Pysi więcej dam później :cool3: Quote
BobowitaMW Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 Jejciu, jejciu, jejciu!!! :loveu::loveu::loveu: Ile Fisiów na raz! :loveu::loveu::loveu: Nawet nie wiem które foto zacytować! Quote
fuksowata Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 No Agnieszka w oncu sie postaralas :loveu: Fisiek boski :) ale ty bardziej boska z minami na fotach z seminarium :loveu: hihi Quote
Agnieszka & Figo Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Ciąg dalszy zdjęć z majówki, teraz by rwpb Quote
Agnieszka & Figo Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 koniec :eviltong:. następne będą po weekendzie, bo bedziemy na seminarium i zawodach, więc ktoś tam na pewno złapie nas w obiektyw :cool3: Quote
BobowitaMW Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Ależ Figuś ma piękne zdjecia!:loveu: Śliczną ma sierść! Taką błyszczącą i gładką. :loveu: Quote
Agnieszka & Figo Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Nie daj się zwieść, to tylko na zdjęciu :eviltong: Quote
BobowitaMW Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Agnieszka & Figo napisał(a):Nie daj się zwieść, to tylko na zdjęciu :eviltong: I tak Figuś nie ma takich chaszczy na udach jak Kika... :lol: Quote
Jess Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Aga zaszalałaś. :loveu: Na zawodach i semi. na pewno ja was pofocę, ale to nie będą jakieś piękne zdjęcia, wiesz takie jak ja robię ... obleśne, ale będą. ;) Quote
Agnieszka & Figo Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Taa, twoje fotki są obleśnie, wgl nie można na nie patrzeć, bo zaraz się czlowiekowi niedobrze robi :evil_lol: Elwira, przestań gadać głupoty :eviltong: Quote
Dynamique Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Ja bym radziła Elwirze zamknąć swój szanowny otwór gębowy, bo ja tam lubie jej foty :cool3: A Figuś, albo się zmienił, albo za dużo widze Kike na codzień :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Agnieszka & Figo Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Jesteśmy juz po zawodach :lol:. Bawiliśmy się z Fiśkiem bardzo dobrze, jeszcze lepiej wypadliśmy w klasyfikacji :cool3:. Mianowicie zajeliśmy 2 miejsce w A0 large :multi:. Jestem z psiura ogromnie dumna, bo wchodziłam na tor z przekonaniem że zaraz mi się wyłączy, zacznie biegać za jakimś ptakiem, albo zacznie wąchać trawkę. Na dwa przebiegi, które biegliśmy w każdym Figo miał po trzy zrzutki, co dało nam po 15 pkt karnych za każdy przebieg. Seminarium też było b. fajne, Iwona bardzo dużo czasu poświęcała każdemu psu indywidualnie. :p Quote
fuksowata Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='Agnieszka & Figo']Jesteśmy juz po zawodach :lol:. Bawiliśmy się z Fiśkiem bardzo dobrze, jeszcze lepiej wypadliśmy w klasyfikacji :cool3:. Mianowicie zajeliśmy 2 miejsce w A0 large :multi:. Jestem z psiura ogromnie dumna, bo wchodziłam na tor z przekonaniem że zaraz mi się wyłączy, zacznie biegać za jakimś ptakiem, albo zacznie wąchać trawkę. Na dwa przebiegi, które biegliśmy w każdym Figo miał po trzy zrzutki, co dało nam po 15 pkt karnych za każdy przebieg. Seminarium też było b. fajne, Iwona bardzo dużo czasu poświęcała każdemu psu indywidualnie. :p Gratulujemy :) zabawa byla ekstra i dzieki za wspaniala zabawe bo wiem , ze Ty tez angazoalas, sie w organizacje!!!! Quote
Agnieszka & Figo Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Dzięki :loveu: Gosia, czekamy na filmik :cool3: Quote
BobowitaMW Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='Agnieszka & Figo']Jesteśmy juz po zawodach :lol:. Bawiliśmy się z Fiśkiem bardzo dobrze, jeszcze lepiej wypadliśmy w klasyfikacji :cool3:. Mianowicie zajeliśmy 2 miejsce w A0 large :multi:. Jestem z psiura ogromnie dumna, bo wchodziłam na tor z przekonaniem że zaraz mi się wyłączy, zacznie biegać za jakimś ptakiem, albo zacznie wąchać trawkę. Na dwa przebiegi, które biegliśmy w każdym Figo miał po trzy zrzutki, co dało nam po 15 pkt karnych za każdy przebieg. Seminarium też było b. fajne, Iwona bardzo dużo czasu poświęcała każdemu psu indywidualnie. :p Nie wiem, czy zdążyłam Wam wczoraj pogratulować, także GRATULACJE!!! :loveu::loveu: :laola::laola::laola: Quote
BobowitaMW Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='Agnieszka & Figo']Dzięki :loveu: Gosia, czekamy na filmik :cool3: To długo nei poczekacie. :cool3: YouTube - Zawody agility Goleniow, 30 05 09r Figo :loveu: Quote
fuksowata Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [quote name='BobowitaMW']To długo nei poczekacie. :cool3: YouTube - Zawody agility Goleniow, 30 05 09r Figo :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
BobowitaMW Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Agnieszka & Figo napisał(a):dzięki :loveu: Ależ drobiazg. :) My czekamy na zdjęcia, bo widziałam, ze pstrykałaś trochę. :cool3: Quote
Recommended Posts