Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 5 weeks later...
  • Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dawno nie było żadnych fotek, ale już nadrabiam. trochę się ich nazbierało dzięki naszym niezastąpionym fotografom :loveu:.

Może pójdziemy po koleji. No więc 4 i 5 kwietnia byliśmy na seminarium agility z Magdą Ziółkowską w Szczecinie. Było baaaaaardzo faaaaaaajnie. Strasznie dużo się nauczyłam, zobaczyłam masę swoich błędów. Mam 4 fotki, by AMIŚKA

taa, moje miny. chyba nie powinnam tego wstawiać. :evil_lol:

Posted

Aga zaszalałaś. :loveu:
Na zawodach i semi. na pewno ja was pofocę, ale to nie będą jakieś piękne zdjęcia, wiesz takie jak ja robię ... obleśne, ale będą. ;)

Posted

Ja bym radziła Elwirze zamknąć swój szanowny otwór gębowy, bo ja tam lubie jej foty :cool3: A Figuś, albo się zmienił, albo za dużo widze Kike na codzień :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Jesteśmy juz po zawodach :lol:. Bawiliśmy się z Fiśkiem bardzo dobrze, jeszcze lepiej wypadliśmy w klasyfikacji :cool3:. Mianowicie zajeliśmy 2 miejsce w A0 large :multi:. Jestem z psiura ogromnie dumna, bo wchodziłam na tor z przekonaniem że zaraz mi się wyłączy, zacznie biegać za jakimś ptakiem, albo zacznie wąchać trawkę. Na dwa przebiegi, które biegliśmy w każdym Figo miał po trzy zrzutki, co dało nam po 15 pkt karnych za każdy przebieg.

Seminarium też było b. fajne, Iwona bardzo dużo czasu poświęcała każdemu psu indywidualnie. :p

Posted

[quote name='Agnieszka & Figo']Jesteśmy juz po zawodach :lol:. Bawiliśmy się z Fiśkiem bardzo dobrze, jeszcze lepiej wypadliśmy w klasyfikacji :cool3:. Mianowicie zajeliśmy 2 miejsce w A0 large :multi:. Jestem z psiura ogromnie dumna, bo wchodziłam na tor z przekonaniem że zaraz mi się wyłączy, zacznie biegać za jakimś ptakiem, albo zacznie wąchać trawkę. Na dwa przebiegi, które biegliśmy w każdym Figo miał po trzy zrzutki, co dało nam po 15 pkt karnych za każdy przebieg.

Seminarium też było b. fajne, Iwona bardzo dużo czasu poświęcała każdemu psu indywidualnie. :p

Gratulujemy :) zabawa byla ekstra i dzieki za wspaniala zabawe bo wiem , ze Ty tez angazoalas, sie w organizacje!!!!

Posted

[quote name='Agnieszka & Figo']Jesteśmy juz po zawodach :lol:. Bawiliśmy się z Fiśkiem bardzo dobrze, jeszcze lepiej wypadliśmy w klasyfikacji :cool3:. Mianowicie zajeliśmy 2 miejsce w A0 large :multi:. Jestem z psiura ogromnie dumna, bo wchodziłam na tor z przekonaniem że zaraz mi się wyłączy, zacznie biegać za jakimś ptakiem, albo zacznie wąchać trawkę. Na dwa przebiegi, które biegliśmy w każdym Figo miał po trzy zrzutki, co dało nam po 15 pkt karnych za każdy przebieg.

Nie wiem, czy zdążyłam Wam wczoraj pogratulować, także GRATULACJE!!! :loveu::loveu:

:laola::laola::laola: