sandrulka Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 hej! jestesmy u Was pierwszy raz! Figo to piękny rudzielec:) Zapraszamy do nas! pozdrawiamy:* Quote
cockermaister Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Hejka:multi: no kiedy te fotki Figo:angryy: ??????? Quote
fuksowata Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 No wlasnie Aga , kiedy foty Figa!??! :diabloti: Skoro go na zywo w najblizszym czasie nie poogladam, to chetnie bym chociaz wirtualnie zobaczyla :cool3: Quote
Agnieszka & Figo Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 fuksowata napisał(a):Skoro go na zywo w najblizszym czasie nie poogladam, to chetnie bym chociaz wirtualnie zobaczyla :cool3: Może pooglądasz niedługo... :evil_lol: Mój aparat wiciąż zepsuty i jakoś muszę sie w końcu zebrać, żeby go zanieść do naprawy... Quote
Agnieszka & Figo Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 To narazie tylko plan :eviltong: Quote
fuksowata Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Agnieszka & Figo napisał(a):Może pooglądasz niedługo... :evil_lol: Mój aparat wiciąż zepsuty i jakoś muszę sie w końcu zebrać, żeby go zanieść do naprawy... Ciekawe kiedy? :razz: Ty cos wiesz o czym ja nie wiem ? :p Quote
Agnieszka & Figo Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 posty znowu skaczą :angryy: niee no, to są bardziej odległe plany :eviltong: Quote
fuksowata Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Agnieszka & Figo napisał(a):To narazie tylko plan :eviltong: Wpadaj w przyszly weekend, jak pogoda dopisze, zrobimy sobie psi dzien :cool3: Nad jezioro pojdziemy ..... psy sie wykapia, jakies agility mozemy zmajstrowac u Gosi, nie kaz sie prosic ! Quote
Lucky. Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 A ja też mogłabym się załapać ? :D Moja Ruda i ja chętnie byśmy was poznały :P Quote
BobowitaMW Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 fuksowata napisał(a):Wpadaj w przyszly weekend, jak pogoda dopisze, zrobimy sobie psi dzien :cool3: Nad jezioro pojdziemy ..... psy sie wykapia, jakies agility mozemy zmajstrowac u Gosi, nie kaz sie prosic ! Tak! tak! Ja jestem za. :cool3: :loveu: Tylko, czy my nie będziemy mieć treningu? Lucky. napisał(a):A ja też mogłabym się załapać ? :D Moja Ruda i ja chętnie byśmy was poznały :P Ja nie mam nic przeciwko - co Wy na to, dziewczyny? :razz: Quote
Lucky. Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Żeby nie nabijać postów, może przeniesiemy się z tą rozmową na gadu, albo na priva ? :cool3: Quote
BobowitaMW Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Lucky. napisał(a):Żeby nie nabijać postów, może przeniesiemy się z tą rozmową na gadu, albo na priva ? :cool3: jestem za. :) jestem zarówno na gg, jak i na privie. :) Tak do 13:30. :) Quote
fuksowata Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Ano tak Gosia Ty Gamoniu, zapraszasz kolezanke na pogaduchy , a namiarow na siebie nie dajesz :eviltong: Quote
BobowitaMW Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 fuksowata napisał(a):Ano tak Gosia Ty Gamoniu, zapraszasz kolezanke na pogaduchy , a namiarow na siebie nie dajesz :eviltong: Doszłam do wniosku, że wszelkie namiary są w profilu. :eviltong: Ale wysłałam pw i się dogadałyśmy. ;) Quote
fuksowata Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 A Figa zdjec wciaz brak :diabloti: Oj przejade sie , przejade, co Ty Gosia powiesz na wypawe w sobote po treningu do Goleniowa???? Hihi Quote
BobowitaMW Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 fuksowata napisał(a):A Figa zdjec wciaz brak :diabloti: Oj przejade sie , przejade, co Ty Gosia powiesz na wypawe w sobote po treningu do Goleniowa???? Hihi Ja chętnie, tylko muszę uzyskać zgodę rodzicieli. :cool3: Quote
Dynamique Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 fuksowata napisał(a):A Figa zdjec wciaz brak :diabloti: Oj przejade sie , przejade, co Ty Gosia powiesz na wypawe w sobote po treningu do Goleniowa???? Hihi Z siekierką ? :diabloti: Quote
fuksowata Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Z jaka siekierka? Z siekiera i w dodatku porzadnie naostrzona! :diabloti: Quote
Agnieszka & Figo Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 O nie, o nie. Już zaczynam się bać :lol: A tak serio - przyjeżdżajcie! Tylko błagam, nie w niedzielę, bo w niedzielę znając życie będę totalnie padnięta - mam turniej tenisa :roll:. Pójdziemy sobie na spacerek, psy się wybiegają, schudną (kuszące, co nie? :cool3: :eviltong:). Weźmiemy może jeszcze parę osób - będzie fajnie :evil_lol:. Wpadajcie, wpadajcie. Quote
fuksowata Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Najbardziej kuszace w tym wszystkim jest to, ze psy schudna :evil_lol: A tak na marginesie wazylam dzis Fuksislawa - efekty diety sa :multi::multi::multi: haha , nie dlugo moj pies to szkieletor bedzie :loveu: Ale wiesz to pies sportowy :p Quote
Lucky. Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Ja bym chętnie przyjechała ale rodzice nie pozwolą ... Może wy do nas wpadniecie ? :D Quote
fuksowata Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Spoko, spoko Aga tez kiedys nas odwiedzi :) A z sob to sie zgadam jeszcze z Malgosia! Moze Dominike sciagniemy, Sonie i Marysie do Ciebie i bedzie fulll wypas spacer! :loveu: hihi :) Quote
Agnieszka & Figo Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Takk!! :loveu: Trzymać kciuki, bo pisze testy dziś, jutro i w piątek. w mojej cudownej szkole wymyślili sobie, że drugie klasy też piszą testy :placz:. I mnie z deczka stresik zżera :oops: Quote
Jess Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 I jak Ci testy poszły ? (wg. mnie to było straszne. :eviltong: ) Quote
Recommended Posts