Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fuksowata napisał(a):
Skoro go na zywo w najblizszym czasie nie poogladam, to chetnie bym chociaz wirtualnie zobaczyla :cool3:

Może pooglądasz niedługo... :evil_lol:

Mój aparat wiciąż zepsuty i jakoś muszę sie w końcu zebrać, żeby go zanieść do naprawy...

Posted

Agnieszka & Figo napisał(a):
Może pooglądasz niedługo... :evil_lol:

Mój aparat wiciąż zepsuty i jakoś muszę sie w końcu zebrać, żeby go zanieść do naprawy...

Ciekawe kiedy? :razz: Ty cos wiesz o czym ja nie wiem ? :p

Posted

Agnieszka & Figo napisał(a):
To narazie tylko plan :eviltong:

Wpadaj w przyszly weekend, jak pogoda dopisze, zrobimy sobie psi dzien :cool3: Nad jezioro pojdziemy ..... psy sie wykapia, jakies agility mozemy zmajstrowac u Gosi, nie kaz sie prosic !

Posted

fuksowata napisał(a):
Wpadaj w przyszly weekend, jak pogoda dopisze, zrobimy sobie psi dzien :cool3: Nad jezioro pojdziemy ..... psy sie wykapia, jakies agility mozemy zmajstrowac u Gosi, nie kaz sie prosic !

Tak! tak! Ja jestem za. :cool3: :loveu: Tylko, czy my nie będziemy mieć treningu?

Lucky. napisał(a):
A ja też mogłabym się załapać ? :D
Moja Ruda i ja chętnie byśmy was poznały :P

Ja nie mam nic przeciwko - co Wy na to, dziewczyny? :razz:

Posted

Lucky. napisał(a):
Żeby nie nabijać postów, może przeniesiemy się z tą rozmową na gadu, albo na priva ? :cool3:

jestem za. :) jestem zarówno na gg, jak i na privie. :) Tak do 13:30. :)

Posted

fuksowata napisał(a):
Ano tak Gosia Ty Gamoniu, zapraszasz kolezanke na pogaduchy , a namiarow na siebie nie dajesz :eviltong:

Doszłam do wniosku, że wszelkie namiary są w profilu. :eviltong: Ale wysłałam pw i się dogadałyśmy. ;)

Posted

fuksowata napisał(a):
A Figa zdjec wciaz brak :diabloti: Oj przejade sie , przejade, co Ty Gosia powiesz na wypawe w sobote po treningu do Goleniowa???? Hihi

Ja chętnie, tylko muszę uzyskać zgodę rodzicieli. :cool3:

Posted

fuksowata napisał(a):
A Figa zdjec wciaz brak :diabloti: Oj przejade sie , przejade, co Ty Gosia powiesz na wypawe w sobote po treningu do Goleniowa???? Hihi

Z siekierką ? :diabloti:

Posted

O nie, o nie. Już zaczynam się bać :lol:

A tak serio - przyjeżdżajcie! Tylko błagam, nie w niedzielę, bo w niedzielę znając życie będę totalnie padnięta - mam turniej tenisa :roll:. Pójdziemy sobie na spacerek, psy się wybiegają, schudną (kuszące, co nie? :cool3: :eviltong:). Weźmiemy może jeszcze parę osób - będzie fajnie :evil_lol:. Wpadajcie, wpadajcie.

Posted

Najbardziej kuszace w tym wszystkim jest to, ze psy schudna :evil_lol: A tak na marginesie wazylam dzis Fuksislawa - efekty diety sa :multi::multi::multi: haha , nie dlugo moj pies to szkieletor bedzie :loveu: Ale wiesz to pies sportowy :p

Posted

Spoko, spoko Aga tez kiedys nas odwiedzi :) A z sob to sie zgadam jeszcze z Malgosia! Moze Dominike sciagniemy, Sonie i Marysie do Ciebie i bedzie fulll wypas spacer! :loveu: hihi :)