Asia & Ginger Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Piękne fotki. :cool3: :loveu: :p http://www.bordery.kgb.pl/6sierpnia/7.jpg Ta najlepsza. :loveu: :loveu: :loveu: Te latające uchi. :loveu: :loveu: :loveu: Filmik super! :cool2: Nie wycinasz Figowi włosów po wewnętrznej stronie ucha? Widzę, że ma bardzo zarośnięte, co może powodować stany zapalne, a wycinanie to najprostszy sposób, by temu zapobiec. ;) Quote
Agnieszka & Figo Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Miał wycinane kilka razy. Teraz zarósł, to wytniemy ;) Quote
BobowitaMW Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Super zdjęcia!! :loveu::loveu: Rozwiane uszyska są najlepsze. :loveu: Pozdrowionka! Quote
BooBC Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Fajowo było :) . No to następny raz w niedzielę 5-ego :) . Quote
Agnieszka & Figo Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Jess napisał(a):By Elwira. :D :diabloti: :evil_lol: No fakt :lol: Quote
Agnieszka & Figo Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 No więc: właśnie jesteśmy po treningu na Psim Ranczu. Było extra :loveu: pies się skupiał, fajnie skakał (large! :-o), nauczył się palisady i kładki. Porobiliśmy trochę stref, ogólnie było bardzo fajnie. Zero problemów z jakimś warczeniem czy coś w tym stylu :cool3:. Tylko musimy wyeliminować jakoś to skakanie przez tunele i przez boczki hopek. No i strefki dopracować, bo jak nie wrzasnę 'STÓJ!!!' to jest skoooook z połowy zejścia. No i pani musi trochę się ogarnąć na torze... ;P Może jakieś fotki będą, bo Elwira robiła :razz: [SIZE="1"]Gosia, dałam książki Sonyi, da ci na treningu. Jeszcze raz wielkie dzięki za nie :loveu: Quote
BobowitaMW Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Byliście dzisiaj na Psim Ranczu i mi nie mówiłyście? Oj nie ładnie! :shake: Akurat w niedziele nie mogę przychodzić... No ale mówi się trudno. ;) Cieszę się, że trening był udany. :multi: Ja też miewam problemy z ogarnianiem na torze - zwłaszcza, jeśli jest zakręcony. :evil_lol: I jeszcze bardziej się cieszę, że Fisio nie fisiował. :cool3: :multi: To co, w przyszłe wakacje wybieramy się razem na jakiś obozik? :razz: Czekam na zdjęcia! :cool3: Jeszcze raz baardzo się cieszę, że książki się przydały i już nie mogę się doczekać spotkania z odmienionym Figusiem. :loveu: Quote
Agnieszka & Figo Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 BobowitaMW napisał(a):To co, w przyszłe wakacje wybieramy się razem na jakiś obozik? :razz: Noo :lol: chciałabym. Może się uda. :eviltong: Quote
Jess Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Jest Fiśkowych fot na aparacie sporo. Ja bym poobrabiała ale nie lubię zgrywać (przełączać się na xp potem znów na 98 ...) ;) Ale muszę się za to zabrać ... więc będą na pewno . :) Cierpliwości. Quote
Agnieszka & Figo Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Proszę o głosy: http://telezoo.pl/galeria/figo-spi---p_281.html po prawej stronie jest czerwona ramka. aby zagłosować na zdjęcie trzeba kliknąć na KLIKNIJ. Każdy głos przybliża Figusia do nowej obróżki ;) :cool3: :cool3: :cool3: galeria z treningu na Psim Ranczu. Foty by Jess - dzięki za Fiśki!! http://www.fastdogs.prv.pl/galeria3f/index.html Quote
BobowitaMW Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Zagłosowałam. :cool3: Zdjęcia prześliczne! :loveu::loveu: Quote
BooBC Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 To kiedy wyruszamy na podbój 24 tyczkowego slalomu ? :D Quote
Asia & Ginger Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='Figo_94']Proszę o głosy: - Telezoo.pl po prawej stronie jest czerwona ramka. aby zagłosować na zdjęcie trzeba kliknąć na KLIKNIJ. Każdy głos przybliża Figusia do nowej obróżki ;) :cool3: :cool3: :cool3: galeria z treningu na Psim Ranczu. Foty by Jess - dzięki za Fiśki!! Trening agility Psie Ranczo http://telezoo.pl/galeria/figo-spi---p_281.html Figo unsnął po powąchaniu swoich stópek. :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Zagłosowałam. :p Można głosować tylko raz w ogóle, czy np. raz na dzień? :cool3: Śliczne fotki agilitowe. :cool3: :loveu: :p Quote
BooBC Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Raz na dzień :) . Dużo masz punktów Aga !!! :) A o co wogóle w tym chodzi ? :lol: :eviltong: Jakaś obroża czy coś ... tak słyszałam. :eviltong: Quote
Agnieszka & Figo Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Ja głosuję z każdej przeglądarki codziennie :eviltong: a mam trzy :eviltong: Mozna wygrać bon na zakupy w tym sklepie lub zestawik rogzowy :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Figo_94 napisał(a):Ja głosuję z każdej przeglądarki codziennie :eviltong: a mam trzy :eviltong: Mozna wygrać bon na zakupy w tym sklepie lub zestawik rogzowy :cool3: A to ja też zagłosuję z każdej, też mam 3. :evil_lol: Quote
BooBC Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Ooooo ... ja też chcę zestawik z rogza :diabloti: Quote
Anka_ZG Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 hej:) http://telezoo.pl/galeria/figo-spi---p_281.html jaka spiaca, kochana włochata mordka:loveu::loveu: Quote
Agnieszka & Figo Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Fiśkowe slalomowanie :lol::eviltong::evil_lol:: YouTube - Figo: slalom 18.10.2008 Quote
Anka_ZG Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Mi te wasze slalomowanie tak scina ze nie da sie ogladac:shake: jutro wpracy sprobuje ogladnac, bo moze moj net cos szwankuje:razz: Quote
Agnieszka & Figo Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 może jest za duży... spróbuję go wgrać jeszcze raz, ale w mniejszym rozmiarze ;) Quote
BobowitaMW Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Super slalomowanie!! :loveu: :multi: Naprawdę super! :loveu: Quote
malina113 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 YouTube - Figo - english cocker spaniel Czy to ten sam Figo? :cool3: YouTube - Figo vs. robak Uroczy :loveu: Quote
Agnieszka & Figo Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 dziękujemy, ten sam :loveu: Quote
Recommended Posts