Asia & Ginger Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Cześć! :p Właśnie trafiłam na waszą galerię i co widzę? :crazyeye: http://img134.imageshack.us/img134/4821/imgp1173lw3.jpg Cóż za przurocza żabeczka. :cool3: :loveu: :p Fajny klusek z tej Twojej Figi. :loveu: :loveu: :loveu: Co do wstawiania zdjęc w mniejszej rozdzielczości. Naciśnij "Przegladaj" i wybierz zdjęcie, nastepnie "resize image?" i wybierz rozmiar (zdjęcia na forum mogą miec rozmiar max 640x640 pikseli, więc albo zmniejsz wcześniej w jakimś programie, albo zaznacz w imageshack odpowiedni rozmiar), później naciskasz "host it!". Wyświetlą Ci się różne linki, wybierasz ostatni, kopiujesz i wstawiasz już na Dogo naciskajac w oknie odpowiedzi na "Wstaw obrazek" (taki znaczek) i tam wklejasz ten link. Mam nadzieje, że napisałam zrozumiale. :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 W takim razie czekam na wyniki mojego wykładu. :cool3: Quote
Rinuś Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 no Figa jest ładniutka :) mam nadzieję że nie założysz jej szelek ;) Quote
Asia & Ginger Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Widzę, że efekty są. :p http://img206.imageshack.us/img206/3566/imgp1202io2.jpg Ale Figa ma dużo zabawek i pyszności w swoim łóżeczku. :cool3: Nie za dobrze ma tam u Ciebie? ;) Quote
Bewarka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Jaka ona śliczna...:loveu: Piękna jest! I ile zabawek! :) Quote
Asia & Ginger Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Bakura napisał(a):A mnie właśnie zastanawiają jej oczy, kiedy się patrzy "spod byka" to takie jakby brązowe jej wychodzi na wierzch...w sensie jakby gałka się przekręcała....strasznie to wygląda .____. A to chyba jest trzecia powieka. ;) Quote
Asia & Ginger Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Bakura napisał(a):Ja tak serio pytam, bo to nie wygląda normalnie...Jeśli to nic strasznego to dobrze....może weterynarza spytam tylko jak ja mu to pokażę :/ A ja serio odpowiadam, myślę, że to trzecia powieka. Psy mają takie coś, to zupełnie normalne. Np. u cockerów często to widać. To taka jakby błonka, trochę przezroczystawa. ;) Quote
Bewarka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Bo dopiero co stworzyłaś tą galerię ;) poczekaj, poczekaj, na początku zawsze wolno rodzą się nowe strony...no i czekam na foty :D Quote
Bewarka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 O sorry...:lol: PS:Widze, że mieszkasz w Sieradzu...rodzinkę tam mam :cool3: Quote
Bewarka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Ja zawsze robie ze 100 zdjęć na raz a potem daję je miesiąc :evil_lol: PS:Powiem szczerze, że Sieradz to bardzo fajnie miasto, ileśmy się tam uśmiali...:D ale jeździmy tam bardzo żadko-ostatni raz byłam nie znów tak dawno bo kuzynka miała ślub :cool3: Mniejsza o miasto, ludzie tam są fajni, "czasem" nawet i mili :D Quote
Asia & Ginger Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Bakura napisał(a):No u mojej suni jest brązowa .___. (BTW...Ok, jest jedna powieka ta zewnętrzna...ta jest trzecia....a gdzie jest druga xD?) Są dwie zewnętrzne powieki (górna i dolna) i trzecia w środku. ;) No i czekam na fotki, choćby domowe. :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Witam serdecznie :) Widzę, galeryjka dopiero się rozkręca ale jak tu ślicznie :) Tzn. sunia jest śliczna :) Poproszę o więcej fotek:) Quote
Recommended Posts