Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć! :p
Właśnie trafiłam na waszą galerię i co widzę? :crazyeye:
http://img134.imageshack.us/img134/4821/imgp1173lw3.jpg
Cóż za przurocza żabeczka. :cool3: :loveu: :p
Fajny klusek z tej Twojej Figi. :loveu: :loveu: :loveu:

Co do wstawiania zdjęc w mniejszej rozdzielczości.
Naciśnij "Przegladaj" i wybierz zdjęcie, nastepnie "resize image?" i wybierz rozmiar (zdjęcia na forum mogą miec rozmiar max 640x640 pikseli, więc albo zmniejsz wcześniej w jakimś programie, albo zaznacz w imageshack odpowiedni rozmiar), później naciskasz "host it!".
Wyświetlą Ci się różne linki, wybierasz ostatni, kopiujesz i wstawiasz już na Dogo naciskajac w oknie odpowiedzi na "Wstaw obrazek" (taki znaczek) i tam wklejasz ten link. Mam nadzieje, że napisałam zrozumiale. :cool3:

Posted

Bakura napisał(a):
A mnie właśnie zastanawiają jej oczy, kiedy się patrzy "spod byka" to takie jakby brązowe jej wychodzi na wierzch...w sensie jakby gałka się przekręcała....strasznie to wygląda .____.

A to chyba jest trzecia powieka. ;)

Posted

Bakura napisał(a):
Ja tak serio pytam, bo to nie wygląda normalnie...Jeśli to nic strasznego to dobrze....może weterynarza spytam tylko jak ja mu to pokażę :/

A ja serio odpowiadam, myślę, że to trzecia powieka. Psy mają takie coś, to zupełnie normalne. Np. u cockerów często to widać.
To taka jakby błonka, trochę przezroczystawa. ;)

Posted

Ja zawsze robie ze 100 zdjęć na raz a potem daję je miesiąc :evil_lol:

PS:Powiem szczerze, że Sieradz to bardzo fajnie miasto, ileśmy się tam uśmiali...:D ale jeździmy tam bardzo żadko-ostatni raz byłam nie znów tak dawno bo kuzynka miała ślub :cool3: Mniejsza o miasto, ludzie tam są fajni, "czasem" nawet i mili :D

Posted

Bakura napisał(a):
No u mojej suni jest brązowa .___. (BTW...Ok, jest jedna powieka ta zewnętrzna...ta jest trzecia....a gdzie jest druga xD?)

Są dwie zewnętrzne powieki (górna i dolna) i trzecia w środku. ;)

No i czekam na fotki, choćby domowe. :cool3: