Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja tydzień przed zakupem ibi musiałam uspić mojego kochanego Maksa też nie chciałam słyszeć o innym psie:( dopóki nie zobaczyłam małych yorków to było jakies dwa dni po odejściu maksa i wtedy to już był szał chciał yorka obojetnie jakiego :) a teraz mam ibi i jest moim szczęsciem razem z nią oglądam zdjęcia Maksia :)

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moja niuńka jest rzeczywiście bardzo dzielna. Trzymałam ją wczoraj wieczorem w koszyku i kocu w kuchni, po to żeby mnie widziała i odpoczywała. kiedy wyszłam na chwilke z kuchni do pokoju syna, patrzę a ona bidulka za chwilkę przyszła za mną. Tak jeszcze nie poradnie, ale jednak. Potem też wstała znowu i poszła do dzieci. Już nie robi pod siebie siku tylko wstaje i szuka miejsca. Dokarmiamy ją, apetyt nawet ma niezły. Spałyśmy znowu obie, powiedziałam mężowi, że jeszcze tę noc niech idzie spać do synka pokoju. Noc była ok. przytuliłam ją mocno do siebie nakryłam kołdrą i tak sobie spałyśmy. Aż zaspałam do pracy. Wiecie, zmęczona byłam po tych dwóch nie przespanych nocach. Kiedy wstałam mój skarbek sam zszedł z łóżka (myślałam że ona jeszcze śpi), i znów zaczęła za mną powoli chodzić. Ogonek jeszcze jest nie podnoszony ale próbuje nim merdać kiedy ją wołam. I chyba chce już wyjść na dwór, bo stanęła pod drzwiami. Ale jeszcze dziś ją potrzymam w domu. Je i pije już w swoim stałym miejscu ze swoich miseczek. A potem poszła do małego pokoju gdzie spał mąż z synem, bo zawsze tak było, ze jak ja wstawałam to ona zmieniała łóżko.
I oczywiście sama nie skoczy jeszcze, więc ją połozyłam pośród nich i poszłam do pracy.
Gdy dzwoniłam do domu, to syn mi powiedział, ze Franusia chodzi i próbuje sie bawić z nimi piłką. Ale jednak jeszcze zakazałam, bo za wcześnie.
Bo ja wam nigdy nie pisałam jaką ona jest zapaloną futbolistką. Nie przepuściła nikomu jak widziała piłkę. Każdy jej ustępował i wkońcu Frania grała. Nawet takie dryblasy pod blokiem kiedy chcieli pograć, to nie mogli, bo ten mały skrzatek był ważniejszy. Oczywiście była przy tym kupa smiechu jak piesek lubi grać w piłkę.

Posted

Witajcie z rana! Dogo z rana jak śmietana! Dziś mi wesoło. Są od Was dobre wieści. Szafir szuka psiaka, Frania odzyskuje siły.

Nie chcę się wtrącać...tylko tak sobie myślę.. bo może nie wiesz... Szafir jeśli chcesz, to możesz poprosić o zmianę nicku na dogo..jeśli ten przywołuje w Tobie smutek.

Pozdrawiam gorąco!

Posted

Yorkie napisał(a):
A wg mnie troche dziwnie.
Ale niech będzie ;)

Ja również nazwałam swojego psa imieniem poprzedniego i nie uważam,żeby było w tym coś dziwnego..;)

marica- bardzo się cieszę, miło czytać, że z małą coraz lepiej. Oby tak dalej :multi: