Jump to content
Dogomania

[Warszawa-BwP] Dwie bokser ki - Coco ma dom / Prada Czeka :(

Recommended Posts

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z Cocunia nie najlepiej, oprocz doopiny Coco miala rtg glowy, wyszly zacieniena jam nosowych, bardzej prawej,
wiec cos sie dzieje, brak lewej galki ocznej,
wyciek podbarwiony krwia z lewego nozdrza. Moze byc jakies powiaznie miedzy oczami a noskiem i jedna wielka katastrofa w glowce.

W kazdym razie jest od dzis u mnie w DT. Nie odstepuje mnie na krok, jest przekochana, ale zdrowko bardzo watle :(

Posted

:shake:...z niepokojem czytam o stanie zdrowia Cocuni ...

jutro lub w poniedzialek wystawiam na bazarek archiwalne numery Przyjaciel Pies i Mój Pies na Bazarek ....gazetki beda po 1zl . Mam nadzieję ze uda mi się coś dorzucić ...narazie mam 11 zl za 11 numerów ktore kupiła Dealer// :oops:wiem ze maleńko , ale mam nadzieje ze troszke się uzbiera//

Posted

Dharma napisał(a):
Z Cocunia nie najlepiej, oprocz doopiny Coco miala rtg glowy, wyszly zacieniena jam nosowych, bardzej prawej,
wyciek podbarwiony krwia z lewego nozdrza. Moze byc jakies powiaznie miedzy oczami a noskiem i jedna wielka katastrofa w glowce.

W kazdym razie jest od dzis u mnie w DT. Nie odstepuje mnie na krok, jest przekochana, ale zdrowko bardzo watle :(

:-( smutaśne

Posted

Dharma napisał(a):

To nie wesoło :shake: Może po urazie, moze jakiś guz rośnie ....Kochane suczyska :roll:

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Nie zabijecie mnie?

Prada od soboty jest juz w nowym domku a ja gapa cynku nie dałam :oops:

Coca u Dharmy czeka na domek swój.

Oj cioteczko, nie ładnie :mad::mad::mad:, ale wybaczamy, bo wiadomość jest dobra. Prada ma domek! :bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!:

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Nie zabijecie mnie?

Prada od soboty jest juz w nowym domku a ja gapa cynku nie dałam :oops:

Aguś....no pewnie, że nie zabijemy :loveu: za takie wieści :cool3:

Ale to mi było pierwszy i ostatni raz :x :evil_lol:

Oczywiście liczymy i wiernie czekamy na wieści i foteczki z domku Prady.........no i informujcie nas jak Coco :loveu:

Posted

Coco ma dobre samooczucie. Codziennie rano budzi mnie tupot jej malych stopek, bo odswitu napastuje Sitka zeby sie z nia bawil :)

Za jakies 2 tygodnie, jak nabierze troche cialka, bedzie miala operacje usuniecia oczka, a jak to sie zagoi to sterylka.

Bardzo prosimy o pomoc dla Coco i wplaty na operacje:

Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie
Ul. Jagiełły 5 m 19
14-100 Ostróda

Nr konta: 78213000042001038801430001
tytuł wpłaty: "boksery w potrzebie - Coco"

:modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla: :modla: :modla::modla::modla::modla::modla::modla: