Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam taki problem - do czasu finału zgłoszeń do Trencina - mój szczeniak jescze nie dostanie z ZG rodowodu ( jak w banku pewne). Jak go zgłosic i czy to wchodzi w rachubę na zagranicznych wystawach?

Może ktoś ma takie doświadczenia?

Posted

Kika napisał(a):
Mam taki problem - do czasu finału zgłoszeń do Trencina - mój szczeniak jescze nie dostanie z ZG rodowodu ( jak w banku pewne). Jak go zgłosic i czy to wchodzi w rachubę na zagranicznych wystawach?

Może ktoś ma takie doświadczenia?

Ja zgłaszałam 4 miesięczną sunię sprowadzoną do Pragi, do Baby - bez problemu - napisałam, że w przygotowaniu, tylko skan rod eksportowego przesłałam
Myślę, że jak napiszesz nr rejstracyjny to przyjmą :)

Posted

czy ktoś się wybiera z Warszawy ? jeśli tak, to jakim transportem ?

ja chyba pojadę na sobotę, mogę zabrać jedną osobę z jednym psem ( mam Golfa )

ewentualnie mogę dołączyć do jakiejś grupy, która planuje jechać np busem

• 3 weeks later...
Posted

Iwona1984 napisał(a):
znajomy wyczytał w zgłoszeniu ze trzeba sie wstawić z psem dzien przed wystawa:-o ja powiem szczerze z nie czytałam tylko wypełniłam i wysłałam... wiecie cos na ten temat

... nie ma takiej mozliwości ... i co tam chce ktoś robić dzień przed wystawą ?? :) Pewnie na zgłoszeniu jest napisane, że można zamówić sobie hotel, nocleg i wtedy pojawić się wcześniej, np dzień przed wystawą, zwiedzić Trencin, wypocząć po podróży i w dniu wystawy ruszać na podbój ringów :)

Posted

Iwona1984 napisał(a):
znajomy wyczytał w zgłoszeniu ze trzeba sie wstawić z psem dzien przed wystawa:-o ja powiem szczerze z nie czytałam tylko wypełniłam i wysłałam... wiecie cos na ten temat

Ale Ty i tak będziesz dzień przed, to nawet jakby, to co panikujesz;)

Posted

Moi drodzy !!!!

Ponieważ z naszego Vana zrezygnował chow chow , a Podenco nieodpowiada toteż przymierzam się do

zwolnienia tych 2 miejsc

Sobota - gr. I, V, VI, VII, VIII, IX

przejazd w obie strony 120 zł powrót po finałach dnia , wieczorem.

Trasa Katowice-Trenczyn-Katowice.

Poszukiwane osoby z małymi / średnimi pieskami.

Posted

My oczywiście jedziemy, ale za te pieniążki dojadę swoim samochodem, więc niestety zrezygnowałam z busa. I tak musiałabym dojechać do Katowic.

W razie czego też jeszcze mogę kogoś zabrać.

Pozdrawiam
Iwona

Posted

Boltona raczej na 90% nie będę zgłaszał ale chcę być na tej wystawie i zobaczyć troszeczkę inny typ ASTów :) Pewnie z Wiednia dojadę albo jakoś się wykombinuje :) Mam nadzieję, że dotrę :D