Coyote Ugly FCI Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Deep Blue Angel's;8691251 napisał(a):ja tez bede w Trencinie :) z Berry i z Bocci zgloszenie trzeba na SKJ - MVP Stefanikova 10, 811 05 Bratislava, Slovensko / Slowakei dzieku Agatko :) Quote
Kika Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Mam taki problem - do czasu finału zgłoszeń do Trencina - mój szczeniak jescze nie dostanie z ZG rodowodu ( jak w banku pewne). Jak go zgłosic i czy to wchodzi w rachubę na zagranicznych wystawach? Może ktoś ma takie doświadczenia? Quote
PARSONRK Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Kika napisał(a):Mam taki problem - do czasu finału zgłoszeń do Trencina - mój szczeniak jescze nie dostanie z ZG rodowodu ( jak w banku pewne). Jak go zgłosic i czy to wchodzi w rachubę na zagranicznych wystawach? Może ktoś ma takie doświadczenia? Ja zgłaszałam 4 miesięczną sunię sprowadzoną do Pragi, do Baby - bez problemu - napisałam, że w przygotowaniu, tylko skan rod eksportowego przesłałam Myślę, że jak napiszesz nr rejstracyjny to przyjmą :) Quote
panienkabubu Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Ja do Nitry nie wysyłałam nic, nawet ksero metryki, a i tak przyjęli :) Wystarczy napisać, że rodowód w przygotowaniu i po kłopocie :) Quote
lavinia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 czy ktoś się wybiera z Warszawy ? jeśli tak, to jakim transportem ? ja chyba pojadę na sobotę, mogę zabrać jedną osobę z jednym psem ( mam Golfa ) ewentualnie mogę dołączyć do jakiejś grupy, która planuje jechać np busem Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 znajomy wyczytał w zgłoszeniu ze trzeba sie wstawić z psem dzien przed wystawa:-o ja powiem szczerze z nie czytałam tylko wypełniłam i wysłałam... wiecie cos na ten temat Quote
matrix..... Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Iwona1984 napisał(a):znajomy wyczytał w zgłoszeniu ze trzeba sie wstawić z psem dzien przed wystawa:-o ja powiem szczerze z nie czytałam tylko wypełniłam i wysłałam... wiecie cos na ten temat ... nie ma takiej mozliwości ... i co tam chce ktoś robić dzień przed wystawą ?? :) Pewnie na zgłoszeniu jest napisane, że można zamówić sobie hotel, nocleg i wtedy pojawić się wcześniej, np dzień przed wystawą, zwiedzić Trencin, wypocząć po podróży i w dniu wystawy ruszać na podbój ringów :) Quote
panienkabubu Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Iwona1984 napisał(a):znajomy wyczytał w zgłoszeniu ze trzeba sie wstawić z psem dzien przed wystawa:-o ja powiem szczerze z nie czytałam tylko wypełniłam i wysłałam... wiecie cos na ten temat Ale Ty i tak będziesz dzień przed, to nawet jakby, to co panikujesz;) Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 panienkabubu napisał(a):Ale Ty i tak będziesz dzień przed, to nawet jakby, to co panikujesz;) tak tak..znajomy dorwał tłumacza i dementuje juz to co napisałam :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Iwona1984 napisał(a):tak tak..znajomy dorwał tłumacza i dementuje juz to co napisałam :evil_lol: no to cale szczescie :evil_lol: Quote
Deep Blue Angel's Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Berry i Blow zgloszony na wystawe :D Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Deep Blue Angel's;9070095 napisał(a):Berry i Blow zgloszony na wystawe :D no to Agatko do zobaczenia w Trencinie :) Quote
musia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Moi drodzy !!!! Ponieważ z naszego Vana zrezygnował chow chow , a Podenco nieodpowiada toteż przymierzam się do zwolnienia tych 2 miejsc Sobota - gr. I, V, VI, VII, VIII, IX przejazd w obie strony 120 zł powrót po finałach dnia , wieczorem. Trasa Katowice-Trenczyn-Katowice. Poszukiwane osoby z małymi / średnimi pieskami. Quote
Iwa-R Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 My oczywiście jedziemy, ale za te pieniążki dojadę swoim samochodem, więc niestety zrezygnowałam z busa. I tak musiałabym dojechać do Katowic. W razie czego też jeszcze mogę kogoś zabrać. Pozdrawiam Iwona Quote
wiktorziolo Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Ja też planuje się tam pokazać :D Ale chyba niestety sam :( Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 wiktorziolo napisał(a):Ja też planuje się tam pokazać :D Ale chyba niestety sam :( jak to sam??? Quote
wiktorziolo Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Boltona raczej na 90% nie będę zgłaszał ale chcę być na tej wystawie i zobaczyć troszeczkę inny typ ASTów :) Pewnie z Wiednia dojadę albo jakoś się wykombinuje :) Mam nadzieję, że dotrę :D Quote
spetz Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 My jedziemy na II grupę w niedzielę z Nowego Sącza. Możemy zabrać kogoś z niewielkim psem. Pozdrawiam Agnieszka i dogi z książe gorzkowa www.ksiaze-gorzkowa.cba.pl Quote
spetz Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 nstruować mnie jak wstawić banerek? Na molosach to jakoś prostsze. Z góry dziękuję Quote
jefta Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 spetz napisał(a):nstruować mnie jak wstawić banerek? Na molosach to jakoś prostsze. Z góry dziękuję http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74949 Quote
musia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Mamy 2 wolne miejsca na sobotę dla 2 małych psów __________________ Quote
panienkabubu Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Czy będzie można gdzieś sprawdzić wykaz przyjętych psów? Jak tak, to kiedy? Quote
maga18 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 jak bedzie to tu -> http://www.skj.sk/vystavy.html :) Quote
panienkabubu Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Dzięki :loveu: A nie wiadomo kiedy? :cool3: Quote
Recommended Posts