Asiaczek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 DOG NIEMIECKI ZOLTY PSY kl. p 1605. BASKERVILLE GIGA LA GOTHICA 1606. DAY BY DAY KSIAZE GORZKOWA 1607. FALLCO FROM MINITZ kl. o 1608. ANTINOOS D'ISKANDAR 1609. MERCIBO ASTING AGENOR SUKI kl. p 1610. MATILDA DEI CINEGETI kl. o 1611. ANN BELINDA RAMOTH ARCONDIA kl. ch 1612. EWITTA FROM MINITZ Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 DOG NIEMIECKI PREGOWANY PSY kl. mł. 1613. MERCIBO ALEXANDER AIDAN SUKi kl. mł. 1614. BROOK BOUZOVSKE PODHRADI kl. o 1615. AXA ADJA SLOVAKIA Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 DOG NIEMIECKI CZARNY PSY kl. mł. 1616. CHRIS SILVA TAROK kl. p 1617. ACAN ZE SMOCZEGO RAJU kl. o 1618. BRUNO ANGELS-VALLEY 1619. EROS-N DEL DIANELLO 1620. IBEKLES Z JOZEFOVSKYCH BUD 1621. PICASSO DOLANSKY DVUR 1622. QASPER DOLANSKY DVUR SUKI kl. mł. 1623. ARETHA Z NOVEJ HORY kl. p 1624. BIZZARE SILVA TAROK 1625. SAHARA DOLANSKY DVUR kl. o 1626. AURORA SILVA TAROK 1627. BONNIE ANGELS-VALLEY 1628. SIDNEY DOLANSKY DVUR kl. ch 1629. NIOBE MAGICZNE KOLO 1630. YONNI VOM WIESENGRUND pZDR. Quote
simbik Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Asiaczku serdeczne podziękowania :calus:, a jest za co bo sporo psiaków było :cool3:. Quote
d_orka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 A oto staweczka kingów:p: PSY młodzież: 1.GIN-FIZZ KARAJ pośrednia: 1. AKIM BOHEMIA ZLATAVA 2. BONAPARTE DES VERCHERES DE MONTDIDI otwarta: 1.MONTY LUIS FAPELLA GRAY championy: 1. OZZY MACABEUS FAPELLA GRAY SUKI młodzież: 1. FEE BEE KARAJ 2. OKAWA OD DVOU ORECHU otwarta: 1. MONNY DEISY FAPELLA GRAY Pozdrowienia i podziękowania dla ekipy z gończymi, która wzięła nas wczoraj pod swoje skrzydła...:loveu: Nasz Alek w sporej konkurencji pięknych psów uzyskał wczoraj ocenę doskonałą i miejsce 3:multi: Quote
Błyskotka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Asiu napisz mi jeszcze jakie chow chowy były :modla:. Jutro powinna chyba przyjść płytka od ciebie. Quote
jo-jo Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 simbik napisał(a):Asiaczku serdeczne podziękowania :calus:, a jest za co bo sporo psiaków było :cool3:. Zastanawia mnie tylko dlaczego EROS del Bianello był w Otwartej :hmmmm: Asiu wielkie Dzięki !!:loveu: Quote
simbik Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 jo-jo napisał(a):Zastanawia mnie tylko dlaczego EROS del Bianello był w Otwartej :hmmmm: Asiu wielkie Dzięki !!:loveu: A ja chlipię :placz:, że nie wiedziałam o obecności BOREE-ATOS D'ISKANDAR. Dla niego to bym się choć towarzysko przejechała. Quote
Asiaczek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 d_orka napisał(a): Nasz Alek w sporej konkurencji pięknych psów uzyskał wczoraj ocenę doskonałą i miejsce 3:multi: Gratki za piekny wynik! Pzdr. Quote
Złośnica Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 w bulkach też powalczyliśmy Luger CAC a córka Lugera IMMAN Perrocaliente CAC i CACIB A tak na marginesie, i Cześi i Słowacy i Polacy się pukali w głowy patrząc na coponiektóre wybory sędziego więc jednak coś było na rzeczy W bulkach CACIBA i rase wział "szkaradek" z tępym łbem i klapiącym uchem Luger jak zwykle za duży i za masywny jak na ich warunki ale jesteśmy o krok od zamknięcia Słowackiego championatu. Organizacja porażka jak na miedzynarodówkę. Gratulacje dla reszty Polskiej ekipy bo polskie amstafy też powalczyły Quote
Asiaczek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Błyskotka napisał(a):Asiu napisz mi jeszcze jakie chow chowy były :modla:. Jutro powinna chyba przyjść płytka od ciebie. CHOW-CHOW CZARNE PSY kl. p ECKO BLACK ROSE EMERALDINE GROVE kl. ch CHOPAN'S HERE'S THE MINSTREL CHO-CHOW CZERWONY I INNE PSY kl. mł. BADBARBIE MORAVIA JOKER OF MAULE PORTOS-PUMA OD HALUSKU kl. p ABELIO Z LEVANDULOVE STRANE kl.o AH-KAHN-TSE OD HALUSKU kl. ch EN-CHOU VONMIEN-SHAN SUKI kl. mł. CRIMSON LEVA LETAHAZI-CSI-CSO FELICITI kl.o DASTI RUMENICA TURNIASKA Pzdr. Quote
jo-jo Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 simbik napisał(a):A ja chlipię :placz:, że nie wiedziałam o obecności BOREE-ATOS D'ISKANDAR. Dla niego to bym się choć towarzysko przejechała. Trza było się spytać, ja o tym że Sara jedzie z chłopakami wiedziałam kilka tygodni temu ;-) Ciekawa jestem czy CACIB do Atosa powędrował.. Quote
Asiaczek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Złośnica napisał(a):w bulkach też powalczyliśmy Luger CAC a córka Lugera IMMAN Perrocaliente CAC i CACIB Gratulacje dla reszty Polskiej ekipy bo polskie amstafy też powalczyły Złosnico/nie-Złosnico - gratulujemy!!! Pzdr. Quote
Basik Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Wielgachne gratki dla Polskiej Ekipy! Asiaczku - Ciebie zjem z zazdrosci:) Miło się czyta o waszych sukcesach! Pozdrawiam gorąco i czekam na fotki! Quote
McDzik Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Asiaczek napisał(a):A oto nasze sukcesy: KENTARO WITH ME Asiaczek FCI (Kenio) - CAJC (ma juz 2 CAJC'e...) JAZZY BOY Asiaczek FCI - CAC, r.CACIB Abotere's WAHZIRI - CAC, CACIB, BOS, BOB, BOG3! I skończony Interchampionat!!! JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - CAC, CACIB, BOS. Jestem bardzo bardzo zadowolona z wyników, tym bardziej, że w konkurencji były 4 baski z Czech, a sędzina - Gabriela Ridarcikova jest ze Slowacji... pzdr. jejjj Asiaczku graty :D !!!!!!!!! I oczywiśćie GRATULACJE DLA CAŁEJ POLSKIEJ EKIPY!!! WSZYSCY SPISALIŚCIE SIE GENIALNIE!!! Quote
Agappe Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Asiaczek napisał(a):A oto nasze sukcesy: KENTARO WITH ME Asiaczek FCI (Kenio) - CAJC (ma juz 2 CAJC'e...) JAZZY BOY Asiaczek FCI - CAC, r.CACIB Abotere's WAHZIRI - CAC, CACIB, BOS, BOB, BOG3! I skończony Interchampionat!!! JELLY JOSHREEN Asiaczek FCI - CAC, CACIB, BOS. Jestem bardzo bardzo zadowolona z wyników, tym bardziej, że w konkurencji były 4 baski z Czech, a sędzina - Gabriela Ridarcikova jest ze Slowacji... pzdr. GRATULUJE!!!!! Twoje baseczki jak zawsze nie zawiodły!!! :multi::multi::multi: [SIZE="3"]bardzo prosze o stawke AKIT + sędziego Quote
Asiaczek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Basik napisał(a):Wielgachne gratki dla Polskiej Ekipy! Asiaczku - Ciebie zjem z zazdrosci:) Miło się czyta o waszych sukcesach! Pozdrawiam gorąco i czekam na fotki! Dzięki za... propozycje zjedzenia!:lol: McDzik napisał(a):jejjj Asiaczku graty :D !!!!!!!!! I oczywiśćie GRATULACJE DLA CAŁEJ POLSKIEJ EKIPY!!! WSZYSCY SPISALIŚCIE SIE GENIALNIE!!! Asiaczkowy team - dziekuje!:lol: Pzdr. Quote
panienkabubu Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 My "skromnie" :oops: MY LOVELY Dreams Become A Reality FCI- Najlepsza Suczka (Szczeniak) Wystawy!!!!!!! :multi::multi::multi::multi: Quote
Basik Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Super wam idzie gratulacje wielgachne!!!!!!!!!!!!!!!!!! dla dużej szczeniaczkowej panienki!!!!!!!!!!!! Quote
d_orka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 No nieeeee:multi: suuuuuper!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!:loveu: A może jakieś fotki?:p Quote
panienkabubu Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Dziękujemy :loveu: Fotki są, ale wstawię jutrooooo......... Quote
Asiaczek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Agappe napisał(a):GRATULUJE!!!!! Twoje baseczki jak zawsze nie zawiodły!!! :multi::multi::multi: bardzo prosze o stawke AKIT + sędziego AKITA sedzia: Barlik Dusan/SK PSY kl.o DRUFI OMONO GAWA DIROSHI GO HARUKAZE kl. ch ACHIKO GO AKITA INU OF CACIC suki KL. Mł. toriame z bambusoveho haJe KL. P akane z marianskeho udoli geischa tomimopa kl.o SARA Z BAMBUSOVEHO HAJE kl. ch ZUI REI AKITA INU OF CACIC.. PZDR. Quote
Asiaczek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 panienkabubu napisał(a):My "skromnie" :oops: MY LOVELY Dreams Become A Reality FCI- Najlepsza Suczka (Szczeniak) Wystawy!!!!!!! :multi::multi::multi::multi: AJAJAJ!!! Nasza Pupilka pobiła wszystkie szczeniaki!!! Brawo dla Panienki!!!!:loveu::loveu::loveu: Pzdr. Quote
panienkabubu Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Asiaczek napisał(a):AJAJAJ!!! Nasza Pupilka pobiła wszystkie szczeniaki!!! Brawo dla Panienki!!!!:loveu::loveu::loveu: Pzdr. :loveu: dziekujemy:loveu: Wam tez gratulujemy:loveu: Quote
Agappe Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Asiaczek napisał(a):AKITA sedzia: Barlik Dusan/SK PSY kl.o DRUFI OMONO GAWA DIROSHI GO HARUKAZE kl. ch ACHIKO GO AKITA INU OF CACIC suki KL. Mł. toriame z bambusoveho haJe KL. P akane z marianskeho udoli geischa tomimopa kl.o SARA Z BAMBUSOVEHO HAJE kl. ch ZUI REI AKITA INU OF CACIC.. PZDR. dziękuję ślicznie :lol: Quote
Recommended Posts