panienkabubu Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 piotrjan napisał(a):Jest już rozpiska na Trencin !!! poproszę o link:) Quote
simbik Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Stawki w rasach http://www.skj.sk/trencin_subory/plemena.doc Lista wystawców http://www.skj.sk/trencin_subory/majitelia.doc Rozpiska ringów: http://www.skj.sk/trencin_subory/kruhy.doc A tu adres gdzie zamieszczone są powyższe informacje: http://www.skj.sk/english/a_shows.html Quote
Piotr Myśliwi Wodana Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 A ja do Trencina wysłałem polecony priorytet, zapłaciłem im na konto i potwierdzałem mailem w grudniu, a dziś dowiedziałem się, pytając drugi już raz, że mojego zgłoszenia nie ma, podobnie jak psa w katalogu:angryy:. Teraz wypada mi wyegzekwować od Słowaków pieniądze i mieć pretensje niewiadomo do kogo...:mad: Quote
musia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Nam zmienili sędziego - obecnie Vladimir Piskay. I jeszcze jedno - mam pod L - 45 (czyli I termin - 45 euro) . Tylko czy to jest opłacone 45 euro - czy do opłacenia .?? Quote
Musiałek Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 musia napisał(a):Nam zmienili sędziego - obecnie Vladimir Piskay. I jeszcze jedno - mam pod L - 45 (czyli I termin - 45 euro) . Tylko czy to jest opłacone 45 euro - czy do opłacenia .?? :-o to bardzo proszę o wrażenia z sędziowania ponieważ w Nitrze on bedzie sędziował I grupę :lol: ciekawe od czego on specjalista bo przyznam ze pierwszy raz słysze to nazwisko Quote
Iwa-R Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 musia napisał(a):Nam zmienili sędziego - obecnie Vladimir Piskay. I jeszcze jedno - mam pod L - 45 (czyli I termin - 45 euro) . Tylko czy to jest opłacone 45 euro - czy do opłacenia .?? Z drugiej strony zgłoszenia jest opis wszystkich podanych literek na stronie pierwszej. Quote
musia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Iwa to wiem , że jest instruktaż - to oznacza - vystawny poplatok - the exibition fee - tyle , że mam wątpliwość - czy to oznacza , że opłaciłam I termin - czy , że mam opłacić z I terminu. A poniewż błędnie zaksięgowali mi wpłatę z 2007 (Trencin ) - przyszło , ale bez nadawcy wpłaty - musiałam w zeszłym roku opłacić na wystawie 55 Euro. Wyjaśniliśmy , że na ten rok mam już nadpłacone i że 2008 może być z tego regulowane , ale obawiam się czy to faktycznie przeksięgowali. Ale tym razem nie zamierzam brać dodatkowych funduszy. Trudno - zabieram tylko korespondencję mailową. Quote
panienkabubu Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Musia ale obok jest też napisane, czy kwota ma być do zapłaty czy już jest zapłacona, to kolumna J Quote
musia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 ja w kolumnie J - mam 1 - czyli mam opłacony pierwszy termin ? Quote
panienkabubu Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 "due to the 1st entry close", czyli jak na moje oko to tak:) Quote
musia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Na sobotę mam - jeszcze 2 miejsca dla osób z małymi , ewnt średnimi psami Quote
panienkabubu Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 A jak będziecie jechać? :cool3: pytam z ciekawości, bo nie wiem sama jaką trasę obrać :cool3: Quote
musia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 przez Zwardoń , ewntualnie Korbielów (chyba ) - mam kierowcę Quote
panienkabubu Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 No czyli stała trasa by ominąć 45zł w czechach :) Quote
Iwa-R Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 WOW!! Jestem pod ogromnym wrażeniem. Właśnie zadzwoniła do mnie Pani ze Związku, apropo wystawy w Trencinie. Zapytała mnie co z opłatą, bo ma zapisane, że zapłacone, ale kasy nie ma. Więc powiedziałam, że kasa mi się wróciła, i zapytałam czy mogę zapłącić na wystawie te 45 euro. Pani bardzo miła, zgodziła się :) Jakby ktoś potrzebował numer telefonu, żeby się czegoś dowiedzieć to proszę pisać. Pani bardzo dobrze mówi po Polsku :) Quote
d_orka Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 :pTaaak ja też byłam w szoku- zadzwoniłam troszkę z pewnym niepokojem a tu niespodzianka- bardzo miła pani, może nie mówiła całkiem po polsku ale dogadać sie można bez problemu:cool3:, no a dzisiaj dostaliśmy potwierdzenie :p. A, słuchajcie-numerki chyba będą do odbioru na miejscu? Quote
Złośnica Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Tak, numerki odbiera się na ringu u sekretarza razem z całą teczką. Quote
Piotr Myśliwi Wodana Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 To ja poproszę o ten numer telefonu, pod którym pani mówi po polsku, bo muszę wyjaśnić co się stało z moim zgłoszeniem. Quote
Piotr Myśliwi Wodana Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 mój mail ; mysliwiwodana@poczta.onet.pl Quote
musia Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Plan rozmieszczenia ringów w sobotę http://www.skj.sk/trencin_subory/mapa_sobota.doc Quote
d_orka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='simbik']Już są informacje :lol:: Slovenská kynologická jednota �*tefánikova 10, SK—811 05 Bratislava tel.: 00421 2 52492298 www.skj.sk Piotr, ja dzwoniłam pod ten numer podany powyżej;) Quote
Asiaczek Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 My juz też mamy potwierdzenia! Zgłoszenie opłacone, transport załatwiony.... Pzdr. Quote
anovi Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Asiaczek napisał(a):My juz też mamy potwierdzenia! Zgłoszenie opłacone, transport załatwiony.... Pzdr. A naszych jeszcze niet :mad: Asiaczku być może znoffo się spotkamy :razz: - dobrze, że chociaż za granicą, bo w kraju nie możemy jakoś :roll: :lol: Quote
Recommended Posts