Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja do Trencina wysłałem polecony priorytet, zapłaciłem im na konto i potwierdzałem mailem w grudniu, a dziś dowiedziałem się, pytając drugi już raz, że mojego zgłoszenia nie ma, podobnie jak psa w katalogu:angryy:. Teraz wypada mi wyegzekwować od Słowaków pieniądze i mieć pretensje niewiadomo do kogo...:mad:

Posted

Nam zmienili sędziego - obecnie Vladimir Piskay.

I jeszcze jedno - mam pod L - 45 (czyli I termin - 45 euro) . Tylko czy to jest opłacone 45 euro - czy do opłacenia .??

Posted

musia napisał(a):

I jeszcze jedno - mam pod L - 45 (czyli I termin - 45 euro) . Tylko czy to jest opłacone 45 euro - czy do opłacenia .??

:-o

to bardzo proszę o wrażenia z sędziowania ponieważ w Nitrze on bedzie sędziował I grupę :lol:

ciekawe od czego on specjalista bo przyznam ze pierwszy raz słysze to nazwisko

Posted

musia napisał(a):

Z drugiej strony zgłoszenia jest opis wszystkich podanych literek na stronie pierwszej.

Posted

Iwa to wiem , że jest instruktaż - to oznacza - vystawny poplatok - the exibition fee - tyle , że mam wątpliwość - czy to oznacza , że opłaciłam I termin - czy , że mam opłacić z I terminu.

A poniewż błędnie zaksięgowali mi wpłatę z 2007 (Trencin ) - przyszło , ale bez nadawcy wpłaty - musiałam w zeszłym roku opłacić na wystawie 55 Euro. Wyjaśniliśmy , że na ten rok mam już nadpłacone i że 2008 może być z tego regulowane , ale obawiam się czy to faktycznie przeksięgowali.

Ale tym razem nie zamierzam brać dodatkowych funduszy. Trudno - zabieram tylko korespondencję mailową.

Posted

WOW!! Jestem pod ogromnym wrażeniem. Właśnie zadzwoniła do mnie Pani ze Związku, apropo wystawy w Trencinie. Zapytała mnie co z opłatą, bo ma zapisane, że zapłacone, ale kasy nie ma. Więc powiedziałam, że kasa mi się wróciła, i zapytałam czy mogę zapłącić na wystawie te 45 euro. Pani bardzo miła, zgodziła się :)

Jakby ktoś potrzebował numer telefonu, żeby się czegoś dowiedzieć to proszę pisać. Pani bardzo dobrze mówi po Polsku :)

Posted

:pTaaak ja też byłam w szoku- zadzwoniłam troszkę z pewnym niepokojem a tu niespodzianka- bardzo miła pani, może nie mówiła całkiem po polsku ale dogadać sie można bez problemu:cool3:, no a dzisiaj dostaliśmy potwierdzenie :p.
A, słuchajcie-numerki chyba będą do odbioru na miejscu?

Posted

[quote name='simbik']Już są informacje :lol::

Slovenská kynologická jednota
�*tefánikova 10, SK—811 05 Bratislava
tel.: 00421 2 52492298
www.skj.sk

Piotr, ja dzwoniłam pod ten numer podany powyżej;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
My juz też mamy potwierdzenia!
Zgłoszenie opłacone, transport załatwiony....
Pzdr.

A naszych jeszcze niet :mad:
Asiaczku być może znoffo się spotkamy :razz: - dobrze, że chociaż za granicą, bo w kraju nie możemy jakoś :roll: :lol: