Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Ze względu na to, że jedna osoba, z którą miałam jechać do Trencina zrezygnowała, dysponuję jednym miejscem w samochodzie z małym psem i uwaga - jest zarezerwowany nocleg, 2 km od wystawy.
Wyjazd w sobotę, powrót w niedzielę.

Posted

Szukam miejsca dla jednej lub dwuch osób ze Śląska z małym sznaucerkiem na niedziele.
Jesli ktos mógłby mi pomóć to bardzo prosze o kontakt !!!!

Posted

Agatka napisał(a):
Szukam miejsca dla jednej lub dwuch osób ze Śląska z małym sznaucerkiem na niedziele.
Jesli ktos mógłby mi pomóć to bardzo prosze o kontakt !!!!

Jeżeli jesteś zainteresowana noclegiem z soboty na niedzielę, to daj znać. Mogę Cię zabrać.

Posted

Jeżeli ktoś ma pieska do wystawienia na niedzielę, a z jakiś powodów nie może wyjechać na tą wystawę, to mogę zabrać jednego psa (max. średniego wzrostu).
Tyle tylko, że mamy nocleg na Słowacji - dlatego wyjeżdżamy w sobotę (wystawiamy w niedzielę).
Jeżeli ktoś będzie chętny - zapraszam na PW

Posted

Ciekawa jestem co z tą wystawą, ponieważ w czwartek cofnęła mi się kasa, którą opłacałam wystawę. Ciekawa tylko jestem dlaczego. Może nas nie przyjęli :roll:

Posted

Chyba wyślę zapytanie czy jestem przyjęta, bo kasę wysyłam bezpośrednio z banku (nie z konta) to nawet nie będę wiedziała za szybko jak coś wróci.

Właśnie dostałam odpowiedź ze Słowacji - jesteśmy w katalogu:multi:

Posted

A ja dzisiaj dostałam pocztą potwierdzenie przyjęcia psa :D
Tylko że..... kasa si wróciła, a na potwierdzeniu kwota do zapłaty 45 euro. Czy to znaczy, że mogę zapłacić na wystawie 45 euro? :)

Posted

A ja mam pytanie. Czy KOMUKOLWIEK z Was odrzucili zgloszenie z powodu braku PODPISU na zgloszeniu i braku ZAPLATY (mimo, ze mozna placic na miejscu)?

Wlasnie dostalam swoje zgloszenia, na ktorych ktos "mily" napisal
INFORMACJA O WPLATE?
PODPIS WLASCICIELA

Nie lubie teorii spiskowych, ale strasznie mi to smierdzi. Wyglada tak, jakby ktos usilnie szukal powodu, aby nie przyjac naszych psow... Do Czech i Slowacji jezdzimy bardzo czesto, ale takiej paranoji to jeszcze nie mialam.... :cool1:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Ja napisałam na zgłoszeniu, że zapłacę na miejscu, 3 dni temu dostałam maila, że jesteśmy w katalogu.

Podpis chyba też dałam.

panienkabubu, a jak wysłałaś zgłoszenie ? My puściliśmy mailem, po dwóch dniach jeszcze nasz telefon i informacja jaką usłyszeliśmy - że nie ma możliwości mailem tylko poczta... i jak list dojdzie na czas to będziemy, a jak nie... to nie :shake:
Jeszcze nie mamy potwierdzenia - chyba sobie zadzwonimy, bo nie wiemy czy jechac :roll: eeech..

Posted

[quote name='anovi']panienkabubu, a jak wysłałaś zgłoszenie ? My puściliśmy mailem, po dwóch dniach jeszcze nasz telefon i informacja jaką usłyszeliśmy - że nie ma możliwości mailem tylko poczta... i jak list dojdzie na czas to będziemy, a jak nie... to nie :shake:
Jeszcze nie mamy potwierdzenia - chyba sobie zadzwonimy, bo nie wiemy czy jechac :roll: eeech..
Ja też wysłałam zgłoszenie mailem, i dostałam taką odpowiedź:

[FONT=Arial]"Zgloszenie na MVP Trencin 2008 zaslat tylko poleczony poctou !!![/FONT]
[FONT=Arial]Mail zgloszenie neprijimame.[/FONT]
[FONT=Arial]SKJ[/FONT]
[FONT=Arial]Fischerova"

[FONT=Verdana]Wysłałam więc pocztą, ale nie dzwoniłam, ani nie pisałam. Teraz, kiedy mamy potwierdzenie, jestem spokojna.[/FONT]
[/FONT]

Posted

[quote name='panienkabubu']Wysyłałam pocztą zwykłą, ale dłuuuugo przed pierwszym terminem.
dziękuję za odp. - my przed upływem drugiego, ale jak długo poczta szła - kto to wie? :roll:

[quote name='Iwa-R']Ja też wysłałam zgłoszenie mailem, i dostałam taką odpowiedź:

[FONT=Arial]"Zgloszenie na MVP Trencin 2008 zaslat tylko poleczony poctou !!![/FONT]
[FONT=Arial]Mail zgloszenie neprijimame.[/FONT]
[FONT=Arial]SKJ[/FONT]
[FONT=Arial]Fischerova"

[FONT=Verdana]Wysłałam więc pocztą, ale nie dzwoniłam, ani nie pisałam. Teraz, kiedy mamy potwierdzenie, jestem spokojna.[/FONT]
[/FONT]
Iwa-R dostałam dokładnie ten sam tekst. :roll:
Chyba znowu jutro zawisnę na telefonie, bo my nadal bez potwierdzenia :roll:
Jeśli nie pojedziemy dramatu nie będzie, ale nie chciałabym robic sobie tzw. "daremnej drogi"...

Posted

Ja wysyłałam zgłoszenie w drugim terminie , dokładnie 3.12 i widać doszło kiedy trzeba bo dostałam mailem informacje że suka w katalogu jest. Potwierdzenia papierowego jeszcze nie mam.