panienkabubu Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Błyskotka napisał(a):Pewnie dopiero po nowym roku. No to czekamy :loveu: Quote
panienkabubu Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Ze względu na to, że jedna osoba, z którą miałam jechać do Trencina zrezygnowała, dysponuję jednym miejscem w samochodzie z małym psem i uwaga - jest zarezerwowany nocleg, 2 km od wystawy. Wyjazd w sobotę, powrót w niedzielę. Quote
Agatka Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Szukam miejsca dla jednej lub dwuch osób ze Śląska z małym sznaucerkiem na niedziele. Jesli ktos mógłby mi pomóć to bardzo prosze o kontakt !!!! Quote
panienkabubu Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Agatka napisał(a):Szukam miejsca dla jednej lub dwuch osób ze Śląska z małym sznaucerkiem na niedziele. Jesli ktos mógłby mi pomóć to bardzo prosze o kontakt !!!! Jeżeli jesteś zainteresowana noclegiem z soboty na niedzielę, to daj znać. Mogę Cię zabrać. Quote
panienkabubu Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Jeżeli ktoś ma pieska do wystawienia na niedzielę, a z jakiś powodów nie może wyjechać na tą wystawę, to mogę zabrać jednego psa (max. średniego wzrostu). Tyle tylko, że mamy nocleg na Słowacji - dlatego wyjeżdżamy w sobotę (wystawiamy w niedzielę). Jeżeli ktoś będzie chętny - zapraszam na PW Quote
Iwa-R Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Ciekawa jestem co z tą wystawą, ponieważ w czwartek cofnęła mi się kasa, którą opłacałam wystawę. Ciekawa tylko jestem dlaczego. Może nas nie przyjęli :roll: Quote
IraKa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Chyba wyślę zapytanie czy jestem przyjęta, bo kasę wysyłam bezpośrednio z banku (nie z konta) to nawet nie będę wiedziała za szybko jak coś wróci. Właśnie dostałam odpowiedź ze Słowacji - jesteśmy w katalogu:multi: Quote
Iwa-R Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 A ja dzisiaj dostałam pocztą potwierdzenie przyjęcia psa :D Tylko że..... kasa si wróciła, a na potwierdzeniu kwota do zapłaty 45 euro. Czy to znaczy, że mogę zapłacić na wystawie 45 euro? :) Quote
panienkabubu Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 O :) Szybko :) Czy ktoś coś wie o planie sędziowania? Napisałam do nich w tej sprawie maila, ale nie odpisali Quote
spetz Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Czy wszycy już dostali potwierdzenia? Dlaczego ja zawsze jestem na końcu i muszę się denerwować? pozdrawiam Agnieszka Książe Gorzkowa Quote
panienkabubu Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 My jeszcze nie, ale w odpowiedzi na maila napisanego do nich, otrzymałam informację, że jesteśmy przyjęte, także jestem ciut spokojniejsza. Quote
zPeronowki Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 A ja mam pytanie. Czy KOMUKOLWIEK z Was odrzucili zgloszenie z powodu braku PODPISU na zgloszeniu i braku ZAPLATY (mimo, ze mozna placic na miejscu)? Wlasnie dostalam swoje zgloszenia, na ktorych ktos "mily" napisal INFORMACJA O WPLATE? PODPIS WLASCICIELA Nie lubie teorii spiskowych, ale strasznie mi to smierdzi. Wyglada tak, jakby ktos usilnie szukal powodu, aby nie przyjac naszych psow... Do Czech i Slowacji jezdzimy bardzo czesto, ale takiej paranoji to jeszcze nie mialam.... :cool1: Quote
panienkabubu Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Ja napisałam na zgłoszeniu, że zapłacę na miejscu, 3 dni temu dostałam maila, że jesteśmy w katalogu. Podpis chyba też dałam. Quote
anovi Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 panienkabubu napisał(a):Ja napisałam na zgłoszeniu, że zapłacę na miejscu, 3 dni temu dostałam maila, że jesteśmy w katalogu. Podpis chyba też dałam. panienkabubu, a jak wysłałaś zgłoszenie ? My puściliśmy mailem, po dwóch dniach jeszcze nasz telefon i informacja jaką usłyszeliśmy - że nie ma możliwości mailem tylko poczta... i jak list dojdzie na czas to będziemy, a jak nie... to nie :shake: Jeszcze nie mamy potwierdzenia - chyba sobie zadzwonimy, bo nie wiemy czy jechac :roll: eeech.. Quote
panienkabubu Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Wysyłałam pocztą zwykłą, ale dłuuuugo przed pierwszym terminem. Quote
Iwa-R Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='anovi']panienkabubu, a jak wysłałaś zgłoszenie ? My puściliśmy mailem, po dwóch dniach jeszcze nasz telefon i informacja jaką usłyszeliśmy - że nie ma możliwości mailem tylko poczta... i jak list dojdzie na czas to będziemy, a jak nie... to nie :shake: Jeszcze nie mamy potwierdzenia - chyba sobie zadzwonimy, bo nie wiemy czy jechac :roll: eeech.. Ja też wysłałam zgłoszenie mailem, i dostałam taką odpowiedź: [FONT=Arial]"Zgloszenie na MVP Trencin 2008 zaslat tylko poleczony poctou !!![/FONT] [FONT=Arial]Mail zgloszenie neprijimame.[/FONT] [FONT=Arial]SKJ[/FONT] [FONT=Arial]Fischerova" [FONT=Verdana]Wysłałam więc pocztą, ale nie dzwoniłam, ani nie pisałam. Teraz, kiedy mamy potwierdzenie, jestem spokojna.[/FONT] [/FONT] Quote
anovi Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='panienkabubu']Wysyłałam pocztą zwykłą, ale dłuuuugo przed pierwszym terminem. dziękuję za odp. - my przed upływem drugiego, ale jak długo poczta szła - kto to wie? :roll: [quote name='Iwa-R']Ja też wysłałam zgłoszenie mailem, i dostałam taką odpowiedź: [FONT=Arial]"Zgloszenie na MVP Trencin 2008 zaslat tylko poleczony poctou !!![/FONT] [FONT=Arial]Mail zgloszenie neprijimame.[/FONT] [FONT=Arial]SKJ[/FONT] [FONT=Arial]Fischerova" [FONT=Verdana]Wysłałam więc pocztą, ale nie dzwoniłam, ani nie pisałam. Teraz, kiedy mamy potwierdzenie, jestem spokojna.[/FONT] [/FONT] Iwa-R dostałam dokładnie ten sam tekst. :roll: Chyba znowu jutro zawisnę na telefonie, bo my nadal bez potwierdzenia :roll: Jeśli nie pojedziemy dramatu nie będzie, ale nie chciałabym robic sobie tzw. "daremnej drogi"... Quote
IraKa Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Ja wysyłałam zgłoszenie w drugim terminie , dokładnie 3.12 i widać doszło kiedy trzeba bo dostałam mailem informacje że suka w katalogu jest. Potwierdzenia papierowego jeszcze nie mam. Quote
d_orka Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 U nas też ani widu ani słychu... wysłałam maila, może odpowiedzą:cool1::roll: Quote
Złośnica Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Mnie odpowiedzieli po 4 dniach, że psy są przyjęte a potwierdzenie poszło pocztą. No ale jeszcze go w łapce nie mam. Quote
Recommended Posts