simbik Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Już są informacje :lol:: Slovenská kynologická jednota �*tefánikova 10, SK—811 05 Bratislava tel.: 00421 2 52492298 www.skj.sk zgłoszenie informacje, opłaty etc. obsada sędziowska sobota (26.01) Gr. I, V, VI, VII, VIII, IX niedziela (27.01) Gr. II, III, IV, X Przyjmowanie psów 7.30 Ocena w ringach 9.30 junior handling 12.00 finały 15.00 Terminy zgłoszeń : I.—9.11.2007 II.—7.12.2007 (zgłoszenia muszą dojść do podanego dnia) Opłaty (I termin; II termin; na miejscu) Za pierwszego psa: 45 EUR; 55 EUR ;70 EUR Za następnego psa: 40 EUR; 50 EUR; 65 EUR Konkurencje hodowlane:10 EUR; 10 EUR; 10 EUR baby, szczenięta, weterani: 15 EUR; 15 EUR; 20 EUR ogłoszenia (A5): dla przedsiębiorstw 25 EUR; hodowców: 12,50 EUR TATRA BANKA, Stefanikova 22, Bratislava Kontoinhaber: Slovenská kynologická jednota IBAN CODE: SK28 1100 0000 0026 6608 0114, SWIFT CODE: TATR SK BX Obsada sędziowska : I GRUPA Barl�*k Duan, SK Deutscher Schäfferhund Slovenský čuvač Ridarč�*ková Gabriela, SK Chien de Berge Belge Bouvier des Frandres Vondrou Otakar, CZ Československý vlčiak Schweizer Schäferhund weiss und weitere nicht genannte Havelka Tibor, SK Collie, Beauceron, Border collie Chien de Berger Pyreneés Komodor, Puli, Pumi,Sheltie Shipperke, Welsh corgi Voláriková Linda, SK Briard Kanás Róbert, SK Bearded collie, Bobtail II GRUPA Frey Juraj, SK Doberman Riesenschnauzer Schnauzer Zwergschnauzer Ridarč�*ková Gabriela, SK Deutscher Boxer Landseer Leonberger Newfoundland Pinscher St. Bernardshund Zwergpinsch Vondrou Otakar, CZ Berger des Pyrenées Kavkazskaia owtcharka Mastino Espaňol Mastino de los Pirineos Sarplaninac Tchiorny terrier Havelka Tibor, SK Bullmastiff Dogo Argentino Dogue de Bordeaux Hovawart Ubrová Libue, CZ Appenzeller Sennenhund Berner Sennenhund Entlebucher Sennenhund Grosser schw. Sennenhund Szutkiewicz Andrzej, PL Deutsche Dogge Fila brasileiro Perro dogo Mallorquin Shar-pei Vondrou Otakar, CZ Bulldog Cane corso Rottweiler Dogo canario Tosa Koťálová Alena, CZ Mastiff Mastino Napoletano Sredneasiatskaia owtcharka Tibetan mastiff American bulldog, Louisiana Cat III GRUPA Kubaľa Jaroslav, SK Silky terrier Yorkshire terrier West highland white terrier Heidecker Elfriede, A Airedale terrier Australian terrier u. australian silky ter. Border terrier Cairn terrier Parson u. Jack Russel terrier Scottish terrier Sealyham terrier Skye terrier B�*ro Milan, SK American staffordshire terrier Bull terrier Staffordhire bull terrier Kanás Róbert, SK Deutscher Jagdterrier Fox terrier wire, smooth Irish terrier Kerry blue terrier Lakeland terrier Soft coated wheaten terrier Welsh terrier u. weitere nicht genannte IV GRUPA Jursa Jozef, SK Dachshunde V GRUPA Szutkiewicz Andrzej, PL American akita Chow chow, Malamut Samoyed Siberian husky u. weitere nicht genannte Barl�*k Duan, SK Akita Deutscher Spitz VI GRUPA Schwippelová Kateřina, CZ Basset hound Beagle Schweisshunde Slovenský kopov u. w. nicht genannte Fintorová Ludmila, SK Dalmatinac Rhodesian ridgeback Vondrou Otakar, CZ Schweisshunde VII GRUPA Jursa Jozef, SK Alle Vorstehhunde VIII GRUPA Ridarč�*ková Gabriela, SK American cockerspaniel Ahrens Hana, CZ Curly coated retriever Flat coated retriever Golden retriever English cockerspaniel English springerspaniel Welsh springerspaniel u. weitere Kapar Milo, CZ Chesapeake retriever Labrador retriever Nova Scotia Duck Tolling retriever IX GRUPA Koťálová Alena, CZ Bichon á poil frisé Bolognese Coton de Tuleár Griffon Belge Griffon Bruxellois Petit Brabancon Havanese Lhasa apso, Maltese Papillon Pekingese Petit chien de Lion u. weitere nicht genannte Kanás Róbert, SK Chinese crested dog Tibetan terrier Voláriková Linda, SK Caniche Vondrou Otakar, CZ Cavalier king Charles spaniel King Charles spaniel Ubrová Libue, CZ Chihuahua Mops Heidecker Elfriede, A Bouledogue francais Boston terrier Chin Shih-tzu Tibetan spaniel X GRUPA Barl�*k Duan, SK Afghan hound Azawakh Barsoi Piccolo levriero Italiano Saluki Sloughi Fintorová Ludmila, SK Deerhound Greyhound Irish Wolfhound Whippet Junior Handling: sobota: Voláriková Linda, Sk niedziela : Voláriková Linda, SK No i mam dylemat :razz:... polski sędzia, nie lubię tego za granicą :roll:. Quote
NigdyNigdy Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Dzięki simbik- jeszcze dziś rano szukałam tego info, ale musieli je zapodać chwilę później :lol: simbik napisał(a):No i mam dylemat :razz:... polski sędzia, nie lubię tego za granicą :roll:. Witaj w klubie :roll: Szykowałam się na tę wystawę od sierpnia, bo to pierwsza okazja do zakończenia naszego Championatu Słowacji, a tu.... zonk.... polski sędzia. Lubię go, a i wiem, że jemu się moje psy podobają, ale .... qrcze.... teraz mam dylemat natury etycznej :-( Niby, cztery wystawy na Słowacji zaliczone z efektem 3 x CAC, 1 x res. CAC, 2 x CACIB, 3 x NDSwR, 3 x BoB i 2 x BoG u sędziów zagranicznych, ale.... Idę się bić z myślami.... :cool1: Quote
Elitesse Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 wrr sedzia na Trencin bedzie ocenial sznauce teraz w Nitrze na cacibowce i na klubie, ocenial tez w Bratyslawie - wsciekli sie czy co ? :roll: a moze podpatruja polskie zwyczaje :evil_lol::evil_lol: Quote
Różyczka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Trenczyn : Frey Juraj, SK Doberman Riesenschnauzer Schnauzer Zwergschnauzer NITRA 04.11.2007 Chorváth Juraj, SK Schnauzer (182), Zwergschnauzer (183) Chyba, że chodzi Ci o jeszcze inne wystawy. Quote
Elitesse Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 to do sklerozy na stare lata musze jeszcze dopisac slepote :diabloti: dzieki !! Quote
panienkabubu Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 W przypadku szczeniąt, płacąc na miejscu płacimy 20 EUR? Czy ta kwota podana jest dla weteranów? :cool3: Quote
simbik Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 panienkabubu napisał(a):W przypadku szczeniąt, płacąc na miejscu płacimy 20 EUR? Czy ta kwota podana jest dla weteranów? :cool3: Szczenięta, baby i weterani mają tą samą opłate a te trzy kwoty to odpowiednio płatność w I, II terminie i na miejscu. Quote
panienkabubu Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Ok dziękuję :loveu: a co z MP? Czy jest tam też organizowany? Quote
marymek Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 MP jest organizowane: Junior Handling: sobota: Voláriková Linda, Sk niedziela : Voláriková Linda, SK ;) Właśnie się zastanawiam, czy wziąć udział, w sumie za granicą na MP jeszcze nigdy nie byłam :roll: Quote
Domi i Bijou Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Wśród wszystkich sędziów będzie oceniał tylko jeden Polak. I akurat file załapały się pod jego ocenę. Jechać za granicę dla polskiego sędziego??:roll: Quote
panienkabubu Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Domi i Bijou napisał(a):Wśród wszystkich sędziów będzie oceniał tylko jeden Polak. I akurat file załapały się pod jego ocenę. Jechać za granicę dla polskiego sędziego??:roll: Podobno jest jakieś tam przekonanie, że swój daje swojemu :cool3: Ale nie wiem ile w tym prawdy :cool3: marymek - myśl intensywnie :cool3: Proszę o informację co z kopiowanymi psami, np. sznaucery (ogony) lub pinczery (ogony) :cool3: Quote
Basik Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Kochani jak sie "robi" dorosły Słowacki championat? Bardzo proszę napiszcie! No i jeszcze jedno pytanie - czy wybiera sie ktoś na sobotę i by miał miejsce dla mnie i labka - psa, zgodnego w podróży. Quote
efra-husky Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Do dorosłego championatu Słowacji potrzebne są 4 CACe w tym jeden z wystawy międzynarodowej. Odstęp pomiędzy pierwszym a ostatnim wnioskiem na championa musi wynosić minimum 1 rok i 1 dzień. Nie da się szybciej zrobić championatu jak w dwóch sezonach wystawowych ;) Quote
maga18 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 i 3 x res. CAC = 1 x CAC - mozna taka zamiane zrobic jeden raz Quote
dorotal Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 efra-husky napisał(a):Do dorosłego championatu Słowacji potrzebne są 4 CACe w tym jeden z wystawy międzynarodowej. Odstęp pomiędzy pierwszym a ostatnim wnioskiem na championa musi wynosić minimum 1 rok i 1 dzień. Nie da się szybciej zrobić championatu jak w dwóch sezonach wystawowych ;) Nie trzeba czekac az rok. Mozesz zaczac jesienia a skonczyc wiosna, wazne jest zeby bylo z 2 roznych lat Quote
maga18 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Dorotal - na Twojej www pisze: 4 CAC (w tym przynajmniej jeden na wystawie międzynarodowej) CAC muszą być zdobyte w przynajmniej dwóch sezonach wystawowych (sezon wystawowy = rok kalendarzowy) Quote
Martyna Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Basik z tego co ja wiem to dla nas wystarcza 2 cace z dwoch roznych sezonow wystawowych i uzytki!! a noze ktos mialb dla mnie miejsce ??? :-) Quote
dorotal Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Ale nic nie pisze ze trzeba czekac 1 rok pomiedzy pierwszym CAC a ostatnim Quote
Basik Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Martyna serio? CAC tylko z klasy użytkowej, czy może być z innej plus dyplom? Czy Ty prowadzisz? Może pojedziemy? Dopytaj Elę od Owcy, czy chce jechać, ona ma większe auto od mojego? Zróbmy ekipę retrieverową! Dopisuję jeszcze jedno pytanko - wiem, że temat był już maglowany, ale ja nie pamiętam :( Jak Wy płacicie za wystawy na Słowacji??? Quote
musia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Zastanawiam się nad organizacją znanego już niektórym Opla Vivaro - do Trenczyna z moim gończakiem.gr. VI. Sobota Decyzje czy jedziemy po weekendzie Quote
panienkabubu Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Tą wystawę można opłacić na miejscu. Quote
Musiałek Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 tzn na miejscu ?? cene z pierwszego terminu ?? Quote
panienkabubu Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Musiałek napisał(a):tzn na miejscu ?? cene z pierwszego terminu ?? Polecam pierwszą stronę wątku: Opłaty (I termin; II termin; na miejscu) Za pierwszego psa: 45 EUR; 55 EUR ;70 EUR Za następnego psa: 40 EUR; 50 EUR; 65 EUR Konkurencje hodowlane:10 EUR; 10 EUR; 10 EUR baby, szczenięta, weterani: 15 EUR; 15 EUR; 20 EUR ogłoszenia (A5): dla przedsiębiorstw 25 EUR; hodowców: 12,50 EUR ;) ostatnia cena jest ceną płaconą na wystawie. Quote
musia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Musiałek napisał(a):tzn na miejscu ?? cene z pierwszego terminu ?? Niestety nie - Pamiętasz Iwona - płaciłam 55 Euro Przynajmniej teraz mam wystawę zapłaconą z zeszłego roku. Quote
Musiałek Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 No to chociaz tyle dobrego z tego całego zamieszania :cool3::lol: ja tak myslę zeby zgłosic i zapłacić teraz jak bede w Nitrze Quote
Recommended Posts