jayo Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Fela'] PS Na przyszłość prośba i postulat od Grażynki: jak ktoś ma przyjechać po psa - uprzedzać; jak pies przyjeżdża do niej, osoba, która go przywozi, jak na świętej spowiedzi, mówi skąd pies jest, czy czipowany, czy szczepiony, zostawia książeczkę i wszelkie dokumenty, inaczej nie będzie pies przyjęty albo osoba, co go przywiozła, wypuszczona. Moim zdaniem ze wszech miar słuszne. Podpisuję się. Mysle, ze damy rade sie zastosowac :cool3: Zyczenie Grazyny ze wszechmiar sluszne i celowe. I dodam jeszcze, ze na podpisywanej umowie/karcie hotelowej/zleceniu (nie wiem jak to nazwac) nalezy zostawiac numer telefonu do osoby, ktora sie psem opiekuje czy pilotuje i poprosic pania Grazyne o kontakt w razie potrzeby, zeby Fela nie byla wzywana do wszystkich pozarow w Otrebusach.. Quote
Fela Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 podpisuję się wszystkimi kończynami. Pożarów strasznych w Otrębusach nie było, ale warto, żeby Grażyna miała zawsze kogoś w odwodzie. Oby to się przyjęło. Quote
Wilejkaros Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 A'propos mailingu... Tak właśnie na Niczyje trafiłam, a Aga na swoję Lukę z Ostrowii... Mail był wtedy z nr Owieczki i Feli. Trafił do mnie od mojego TZ, do niego od jego kolegi, a wcześniej? Kto to wie? ;) Quote
beam6 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Dzięki (komukolwiek) za internet i mailingi bo inaczej nie byłoby z nami Wilejkaros :evil_lol: Ps. ogryzłam się za "zwariowaną" :diabloti: Quote
Wilejkaros Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Beam, jakaś Ty kochana! Następnym razem będzie "nawiedzona"... A czy mozemy liczyć na zdjęcia Luny? Fela, byłaś może w schronie? Widziałaś jej szczeniaki? Quote
beam6 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Znowu podmienili psa - to trzeba ukrócić! Quote
Wilejkaros Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 A któż to może być taki szczęśliwy??? Ciekawe, jak te jej 2 szczenioro-podrostki, które zostały w schronie? Quote
Wilejkaros Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 W sensie, że poszły do adopcji? (powiedz, że ktoś je pokochał, proszę) Quote
Recommended Posts