Camara Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Gapcia miewa się wyśmienicie. Rośnie i robi się podlotkowo niezgrabnym zwierzem :evil_lol: Waży 31 kg. Jest już 2 raz zaszczepiona. Przestała zaczepiać wszystkich na spacerach, bo coś jakby zaczęła kojarzyć, że jest psem stróżującym:cool3: Nadal wciska doopkę do łóżka :roll: Quote
Ziutka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Wow :crazyeye: Ależ Ona urosła......a jaka śliczna :loveu: Camarko....zobacz naszego schroniskowego Benia :shake: :shake: :shake: Dopuścić psa do takiego stanu to :angryy: Przyjechał w agonii....białe dziąsła....sama zobacz... Pies chyba szkolony...na zawołanie mimo stanu w jakim się znajduje podaje łapę, siada itp. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99746&page=7 Quote
ANETTTA Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 camra rozumiem ze gapcia jest u ciebie TAK !!!!!!!:multi::multi::multi::multi:i to u ciebie grzeje te dupcie Quote
Camara Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='Ziutka'] http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99746&page=7 widziałam :shake: w schronisku nie ma większych szans :cool1: Quote
Camara Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 ANETTTA napisał(a):camra rozumiem ze gapcia jest u ciebie TAK !!!!!!!:multi::multi::multi::multi:i to u ciebie grzeje te dupcie nie nie jest u mnie :shake: - choc bardzo bym chciała. U mnie jest zapsienie ponad normę... i NIC już się nie zmieści. Gapcia ma swój dom, jest jedynym psem i jest kochana. A ja jestem w stałym kontakcie z nowymi opiekunami... i czuwam :cool3: Quote
Ziutka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Camara napisał(a):widziałam :shake: w schronisku nie ma większych szans :cool1: Ehh.....ano nie ma :shake: Quote
kinga Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Camara napisał(a):Gapcia miewa się wyśmienicie. :evil_lol: Waży 31 kg. 31 kg :crazyeye::crazyeye::crazyeye: toż ona będzie słoniem wśród bernardynów :shake: ( Camara już zresztą jakiś czas temu mi opowiadała, ze nowa Pani Gapci jej opowiadała :evil_lol:, jak to w lecznicy spotkali się z 7-mies. bernardynem - i niespełna 4-miesieczna Gapa miała od niego większy łeb :multi:) Quote
PaulinaT Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 T R Z Y D Z I E Ś C I J E D E N K I L O ? ? ? ? ? ? ? :o :mdleje: Quote
Camara Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 31... tiaaaa :hmmmm: w pierwszym dniu u mnie ważyła 13,4 po 3 tygoniach, jak jechała do domu 21,6 (i wcale nie była gruba) I teraz też nie jest... ale fakt - lubi sobie dziewczynka podjeść :p Gapcia jest pod kontrolą weta - uczulał ich na nie obciążanie stawów i kontrolę wagi. Sprawdzał bioderka pod kątem dysplazji - na razie jest ok! Quote
PaulinaT Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Kurcze tak szybki wzrost to duże obiążenie dla organizmu. Dobrze, ze jest pod stałą kontrolą. Quote
Camara Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Mail od Mamy Gapci: No i doczekaliśmy się.Wafel w domu!!!!!! Dużo emocji !Gapcioch zazdrosny!!Zapewniana przez tatę tymi słowami"Gapulinko tatuś kocha, (seria całusów)Gapa jednak jak na dame przystało pięknie się z Waflem przywitała i oddała mu mikołaja!!! Natomiast Wafel ma jedynie blade pojęcie o zabawie ,mikołaja i owszem przyjął ale co z nim dalej zrobić????Gapa w roli nauczyciela sprawdza się doskonale ,właśnie przed chwilą wznowiła lekcję. Ubaw po pachy!!! Pierwsze wejście Wafla do domu zostało uwiecznione na fotkach,później je prześlę. Wafel to ostoja spokoju,ogólnie cały czas merda ogonem,jest trochę zagubiony i cały czas za mną chodzi a mnie już ręce od głaskania ,tudzież czochrania odpadają.Gapa demonstruje swoją wyższość pakując mi się na kolana co przy jej gabarytach nie jest takie proste. Jest dobrze i będzie lepiej,muszę jedynie nabrać wprawy na spacerach......Pozdrawiam Basia Ano właśnie, Gapulina na Gwiazdkę dostała PSA :evil_lol: Pies ma na imię Wafel i jest 2-letnim Dogiem Niemieckim. Adoptowany za pośrednictwem "Adopcji Doga Niemieckiego" a to jest Wafel: http://adopcjadogow.pl/pies9.html Quote
PaulinaT Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 O jacie! :o :o Bernardyn i dog?? Ale zestaw psich potforuff :lol: :lol: Quote
Camara Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 PaulinaT napisał(a):O jacie! :o :o Bernardyn i dog?? Ale zestaw psich potforuff :lol: :lol: Poradziłam Basi kupno zestawu spacerowego: - łyżwy - ochraniacze - kask i mogą w 3 iść na spacer :roll: to będzie szybki spacer, za to spory w kilometrach :evil_lol: Quote
kinga Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Camara'] Ano właśnie, Gapulina na Gwiazdkę dostała PSA :evil_lol: l he he - dobre :lol: ja też tak kcem :roll: dostać na Gwiazdkę psa :loveu: Quote
Camara Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 kinga napisał(a):he he - dobre :lol: ja też tak kcem :roll: dostać na Gwiazdkę psa :loveu: Kinga - Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem :cool3: Może być duży, młody, piękny, zdrowy, kudłaty i... BIAŁY ??? Mam!!! Przesłać kurierem? czy przywieźć osobiście? :p Quote
PaulinaT Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Choraba - przegapiłam. Ale jakby duże białe i kudłate nie spełniało oczekiwań Szanownej Pani to ja mogę - osobiście lub kurierem - dostarczyć pod wskazany adres małe, czarne i gładkowłose :p Też młode - ba! młodziutkie :p Quote
Camara Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 PaulinaT napisał(a):Choraba - przegapiłam. refleks, Paulinko, refleks się liczy - takich rzeczy się nie przegapia :evil_lol: Quote
Camara Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 Gapcia rośnie zdrowo. Jest wesołym, przyjacielskim rozbójnikiem :p Quote
Toska Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 o matko :crazyeye: jak piękna , wielka i szczęśliwa Gapa :loveu: Quote
ANETTTA Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 PaulinaT napisał(a):Ale z niej baba :o wielka :o nio super :multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts