Camara Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 rzeczywiście ślicznota z niej wyrosła :loveu: od początku zapowiadała się na piękność, na dodatek ma rewelacyjny charakter.. córcia moja :p Quote
kinga Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Camara napisał(a):rzeczywiście ślicznota z niej wyrosła :loveu: od początku zapowiadała się na piękność, na dodatek ma rewelacyjny charakter.. córcia moja :p miała być MOJA:placz::placz::placz: ...tylko ta niedobra Camara podstępem wydała ją OBCYM:placz: Quote
samoglow Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 kinga napisał(a):miała być MOJA:placz::placz::placz: ...tylko ta niedobra Camara podstępem wydała ją OBCYM:placz: No cos Ty?! A ja myslalam, ze to Twoj TZ podstepem sie nie zgodzil...:evil_lol: Quote
kinga Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 samoglow napisał(a):No cos Ty?! A ja myslalam, ze to Twoj TZ podstepem sie nie zgodzil...:evil_lol: ONI oboje :placz: - otaczam się niewłaściwymi ludźmi? :roll: Quote
samoglow Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Camaro, a widzialas zacmienie slonca? Podobno u Was widac? Bo u nas nic, a nic :placz: Quote
Camara Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='samoglow']Camaro, a widzialas zacmienie slonca? Podobno u Was widac? Bo u nas nic, a nic :placz: jedyne zaćmienie jakie widzę i to jasno, to zaćmienie umysłu u pewnej osoby :shake: (sorry, musiałam się wyżalić) na szczęście nie jest to nikt z Was :p Quote
magda z. Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 :loveu::loveu::loveu:piękna kobita z niej:diabloti: Quote
Recommended Posts