Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 259
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znalazłam dom dla Gapy. Taki jak sobie dla niej wymarzyłam.

więcej jutro bo na razie przeżywam :placz:

--------------------------------------
i od dziś jestem najlepsza koleżanką Maćka. Kinga odezwie się do mnie jak jej przejdzie. Na razie powiedziała mi, że już moją koleżanką nie jest :puppydog:

A mądrzejsze koleżanki radziły - pekaesem do Krakowa trzeba było jechać!!! :eviltong:

Posted

[quote name='Camara']Znalazłam dom dla Gapy. Taki jak sobie dla niej wymarzyłam.

--------------------------------------

NO NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE TY ODPOCZYWASZ PRZEZYWACZ MY CO W NIEWIEDZY TO NIE FERRRRRRRRRRRRRRRRRR.........................

:multi::multi::multi::multi::multi:CUDOWNIE PRZEZYWAJ I PISZ NAM TU SZYBKOOOOOOOOOOOO:multi::multi::multi:JA NIE BEDE MOGLA SPAC W NOCY Z NIEWIEDZY

Posted

Camara napisał(a):
Znalazłam dom dla Gapy. Taki jak sobie dla niej wymarzyłam.

O nieee....żadne jutro :mad: :mad: :mad:
Raz ciach i nam pisać.....nie uśniemy :placz:
Proszę szybko się ciotka meldować i pisać :x

Posted

samoglow napisał(a):
to jak tak szybko poszlo z domkiem dla gapy, to mozna zajac sie tym drugim szczeniorem. Moze tez "nie jest potrzebny" :shake:

o to to to!!!!! jak to takie glupie babsko to pewnie drufi maluch skończy pod kolami:-(

Posted

Nie miałam przez parę dni dostępu do komputera :mad:(nawet toto cudo się potrafi spsuć), ale z ogólnego tonu wątku zorientowałam się, że Gapiszon ma już domek. Z jednej strony cieszę się, z drugiej żałuję:placz:, że to nie mój.
Uważam,że uczestnikom wątku jestem winna informację : bokserkę dostaliśmy z wyprawką zawierającą piguły antydepresyjne dla psów - uroczyście możemy je wyrzucić - ciepłe przyjęcie i dwa dni przepysznych, jesiennych spacerów wróciły: dobry humor, apetyt, chęć rozwiązywania sznurowadeł i tym podobne zachowania. Morda co prawda paskudna:cool1:, ale szczęśliwa.
A duuużego, kudłatego szczeniaka marki suczka - i tak będę miała - marzenia się spełniają:loveu:
Carolinascotties: Karolinko, bardzo przepraszam Cię za kłopotki i dziękuję serdecznie. Czekam na wizytę u mnie :D, wiesz gdzie :)