Asior Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 jessuu ale ona ma łapkę ..jak dwie moje :o Quote
Camara Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Znalazłam dom dla Gapy. Taki jak sobie dla niej wymarzyłam. więcej jutro bo na razie przeżywam :placz: -------------------------------------- i od dziś jestem najlepsza koleżanką Maćka. Kinga odezwie się do mnie jak jej przejdzie. Na razie powiedziała mi, że już moją koleżanką nie jest :puppydog: A mądrzejsze koleżanki radziły - pekaesem do Krakowa trzeba było jechać!!! :eviltong: Quote
ANETTTA Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 [quote name='Camara']Znalazłam dom dla Gapy. Taki jak sobie dla niej wymarzyłam. więcej jutro bo na razie przeżywam :placz: -------------------------------------- NO NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE TY ODPOCZYWASZ PRZEZYWACZ MY CO W NIEWIEDZY TO NIE FERRRRRRRRRRRRRRRRRR......................... :multi::multi::multi::multi::multi:CUDOWNIE PRZEZYWAJ I PISZ NAM TU SZYBKOOOOOOOOOOOO:multi::multi::multi:JA NIE BEDE MOGLA SPAC W NOCY Z NIEWIEDZY Quote
carolinascotties Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Camara..... zdradz nam ...zdradz :) :) Quote
mojamisia Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Camara:loveu:Tak się cieszę:lol: Wiem,że Ci smutno...takie słodkie maleństwo:lol: Quote
Ziutka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Camara napisał(a):Znalazłam dom dla Gapy. Taki jak sobie dla niej wymarzyłam. więcej jutro bo na razie przeżywam :placz: O nieee....żadne jutro :mad: :mad: :mad: Raz ciach i nam pisać.....nie uśniemy :placz: Proszę szybko się ciotka meldować i pisać :x Quote
Folen Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Ekhm, no bardzo prosimy o informacje o tym domku.. Szersze informacje niż to co było napisane.. Quote
Ziutka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 C A M A R A [SIZE=2]:modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Quote
Asior Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 słyszeliście :(??????? http://www.onet.tv/28962%2c4451%2c1%2c2789115%2c1%2c1%2c0%2c0%2cwideo.html boszzzz nawet niedźwiadki nie maja szans z nami... ludźmi ... :( Quote
carolinascotties Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 widzialam ... na wizazu... http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=216201 :angryy: Quote
Folen Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 A Camara ani słowa nie napisała co z Gapą.. Quote
samoglow Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 to jak tak szybko poszlo z domkiem dla gapy, to mozna zajac sie tym drugim szczeniorem. Moze tez "nie jest potrzebny" :shake: Quote
andzia69 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 samoglow napisał(a):to jak tak szybko poszlo z domkiem dla gapy, to mozna zajac sie tym drugim szczeniorem. Moze tez "nie jest potrzebny" :shake: o to to to!!!!! jak to takie glupie babsko to pewnie drufi maluch skończy pod kolami:-( Quote
Marka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Camara - gratulacje za wybór domku i za dzielność zdobycia się na rozstanie z boską Gapcią! :loveu: :thumbs: :angel: Quote
ANETTTA Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 ale gdzie ten domek i kiedy :multi::multi::multi::multi: Quote
carolinascotties Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 chyba się nie dowiemy....;) :evil_lol: Quote
Angelika8 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Pewnie Camara nam oczy mydli, a Sunia u Niej zostaje :evil_lol:. Quote
poziomka61 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Nie miałam przez parę dni dostępu do komputera :mad:(nawet toto cudo się potrafi spsuć), ale z ogólnego tonu wątku zorientowałam się, że Gapiszon ma już domek. Z jednej strony cieszę się, z drugiej żałuję:placz:, że to nie mój. Uważam,że uczestnikom wątku jestem winna informację : bokserkę dostaliśmy z wyprawką zawierającą piguły antydepresyjne dla psów - uroczyście możemy je wyrzucić - ciepłe przyjęcie i dwa dni przepysznych, jesiennych spacerów wróciły: dobry humor, apetyt, chęć rozwiązywania sznurowadeł i tym podobne zachowania. Morda co prawda paskudna:cool1:, ale szczęśliwa. A duuużego, kudłatego szczeniaka marki suczka - i tak będę miała - marzenia się spełniają:loveu: Carolinascotties: Karolinko, bardzo przepraszam Cię za kłopotki i dziękuję serdecznie. Czekam na wizytę u mnie :D, wiesz gdzie :) Quote
poziomka61 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 A teraz możecie śmiać się ze mnie do rozpuku, bo nie znalazłam innej drogi do umieszczenia fotek:pissed: I tyle, idę spać, bo jestem śmiertelnie zmęczona;) Quote
samoglow Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 usmiechnj sie do Camary: u tamtej baby zostal drugi szczenior.......:lol: Quote
Recommended Posts