Camara Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Asior napisał(a):dobra dobra.. Camara.. na żadnym zdjęciu nie widac jedzenia... :mad: :nono: jedynie same puste miski...przyznaj się.. głodzisz bidulkę :megagrin: :megagrin: :megagrin: na sfotografowanie jedzenia nie ma szans :shake: Gapa jest szybsza od migawki :evil_lol: Quote
ANETTTA Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Camara napisał(a):na sfotografowanie jedzenia nie ma szans :shake: Gapa jest szybsza od migawki :evil_lol: chyba wszystkie benie tak maja moj ma 3,5 roku i etzjak sie dośsie to w mig znika jedzenie i zawsze głodny ale moze to trez spowodowane jest tm ze ja mu troszke ograniczam papu -bo on ma dysplazje musze sie wam do czegos przznac wczoraj sobie zdałam z tego sprawe ja jestem za kstracja sterylka i wiele razu tu pisłam ciachac i spokój dla dobra psa a moj dragon i drugi haps ma 8 lat kundelek ----------okazy bez ciachania nie ma opcji ze beda repoduktorami .....................dragon dysplazja i agresja ogranicza mu to ponadto nie ma opcji zeby uciekł gdzies sam .......i mogł cos zrobic .......zaufanie do siebie w 100% bo pilnuje psiaka a do drugich z tego wynika ze brak .....................uswiadomienie samej sobie tego nie zmieniło niestety moich pogladaów dalej jestem za ciachaniem ...............czy wasze psy sa wszystkie po zabiegu //// Quote
ANETTTA Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 chciałabym aby ta sunia znalazła super dobry domek ......kocham wszystkie beniulki ......moj dragon jest psem domowym ....................o 22 godz spi jak zabity z reguły na kladce schodowej ale łożeczkiem tez nie gardzi jesli mu sie na to pozwoli i jest taki nieszczesliwy jak mu sie swiatełkiem po oczkach poswieci .............................a rano jak wychodze do pracy o 6 to tez tak litosciwie patrzy spadaj gas swiatło bo razi hihihi jest rozpieszczony jak nie jedno dziecko moj syn sie czasami smieje ze dragonowi wolno wiecej niz jemu ...............mowi np .. jakbym ja podeptał te kwaitki to y była wojna ale dragon szczeniatko to moze wszystko ....bo ja tak do niego mowie moj szczeniaczek ...mysle ze ma nahlepszy dom na sweicie ...jedynym problemem ale nauczylismy sie z tym zyc jest jego agresja do obcych wszyscy poza nami domownikami 5 osób sa obcymi nikt nie moze wejsc na podwórko chodzi za blisko płotu itd itd doataje szału ...............a dla nas to taki misio który nawet nie umie werczec taka ciapka ......kochane futro i te OCZY no one potrafia nas rozłozyc na łopatki ...........i mu ulegamy .................. Quote
Camara Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 ANETTTA napisał(a):.............czy wasze psy sa wszystkie po zabiegu //// Tak. chociaż teoretycznie też nie są zagrożone "reprodukcją" Bela - po to, żeby ograniczyć kłopoty zdrowotne.Na co jej guzy na sutkach, ropomacicza i urojone ciązę? Nie jest suką hodowlaną, więc 3 dni niedyspozycji po zabiegu to pryszcz w stosunku do 14 (?) lat życia. Borys - bo był nadpobudliwy. Po co mu jeszcze stresy związane z zapachem cieczek roznoszących się po wsi??? Nie mówąc o tym, że nakręcony pies jest w stanie zrobić rzeczy, które nam sie wydają niemożliwe. Bruno - wszystko to co Borys + moja wygoda. Nie potrzebuje walk samców w domu. To chyba logiczne wytłumaczenie? Quote
Agata69 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Asior napisał(a):wiesz.... ostatnio jakos tak się porobiło na dogo... juz nie jest tak jak dawniej.... wskakuja na człowieka za byle co... No ale trzeba sie chyba do tego przyzwyczaić i zlewać to wszystko (choć ja nie potrafię) Ludzie, na każdym wątku kłótnie. Mądrale zawsze mają dużo do powiedzenia, niestety większość tylko potrafi gadać i psuć człowiekowi nerwy. Jakbyśmy nie mieli nic innego do roboty. Gapa jest cudna. Ewentualny, sprawdzony domek byłby we Włocławku, a więc bardzo daleko. Życze Gapie szczęścia a dogomaniakom rozwagi. Quote
carolinascotties Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Agato - masz rację - z tym, ze klotnia o ktorej ja pisze spowodowala, ze zczelam szukać... i naprawde sa pewne nieprawidlowosci...ktore trzeba zlikwidowac - dla dobra psow i dla spokoju wyadoptowujacych je... Quote
Camara Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 a to tak... żeby nacieszyć się widokiem :p Quote
Asior Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Camara napisał(a):na sfotografowanie jedzenia nie ma szans :shake: Gapa jest szybsza od migawki :evil_lol: eeeeeeeeeeehehhheheheheh dobre dobre :evil_lol: Quote
ANETTTA Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj piesek kanapkowy .............kochaniutka tylko zchrupac :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
andzia69 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 [quote name='Camara']a to tak... żeby nacieszyć się widokiem :p piękna....moje marzenie nr 2 (oczywiście po bullkach;)) jest mieć benię - dlaczego nie mam domu z ogrodem:-( Camara - daj chociaż pomiziać wirtualnie, plosę!!!:lol: Quote
ANETTTA Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 andzia69 napisał(a):piękna....moje marzenie nr 2 (oczywiście po bullkach;)) jest mieć benię - dlaczego nie mam domu z ogrodem:-( Camara - daj chociaż pomiziać wirtualnie, plosę!!!:lol: żałuj żałuj ze nie masz benia --beni Quote
andzia69 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 ANETTTA napisał(a):żałuj żałuj ze nie masz benia --beni miałam kiedyś... przez tydzien - zabraną od sadysty, z niedźwiedzią lapą - miala ok. 5 mies i siedziala mi na kolanach:evil_lol: koffana była:loveu: i dlatego po niej mi to zostało:loveu: Quote
Asior Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 ja też miałam tka maliznę 4 miesięczna na przetrzymaniu przez tydzień jak jej właściciel wyjechał w pilnej służbowej sprawie :) Boskie stworzonka :) Quote
ANETTTA Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 i co z sunia ................................jest domek ??????:shake::shake::shake::shake: Quote
magda z. Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Sunia jest boska:loveu: Postawy Camary też:) Do mojego znajomego w środę tez przyszła suńka i musieliśmy szukać domu, znalazł się ekspresem, ale jakbym tylko miała dla niej kąt to bym jej sterylkę jeszcze sama zrobiła. Nowy właściciel okazał się dogomaniakiem z krwi i kości(a jak ma zadbanego ONka i zbudowany boks dla niego-michy w półce w dziurkach na wysokości, żeby mu się nie poprzewracały), uprzedził mnie i powiedział, że już 2 weterynarzy o to pytał i na pewno jej zrobi(zresztą umowę tez podpisałam), no i na dogo tez już jest. Zawsze byłam z boku przy adopcjach, a dopiero teraz do mnie dotarło tak naprawdę jaka to odpowiedzialność-miałam telefon od jednego kolesia, który ewidentnie szukał zabawki dla dziecka i jeszcze mięsem takim rzucał w rozmowie na rodzinę, że mnie zatkało. mam nadzieję, że Gapcia szybko znajdzie domek i to taki wymarzony. Jest piękna:) Ja swojego niuńka nie ciachałam, bo już starszy jest i tak się wszystkiego boi, że nie ma szans, aby biegał wolny, jest pod stałym nadzorem na podwórku, a mieszkam w mieszkaniu, więc panienek mu nie sprowadzam;) Quote
andzia69 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Gapcia - boska benia szuka swojego super domku!!!! Quote
ANETTTA Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 gapcia szoruj do nowego domku :shake::shake::shake::shake: Quote
Camara Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 ANETTTA napisał(a):gapcia szoruj do nowego domku :shake::shake::shake::shake: ANETTA, spokojnie - nic złego się nie dzieje! Po prostu nie ma wielkiego pośpiechu - chcę wybrać najlepszy dom dla Gapy, a pośpiech temu nie sprzyja. Mała ma się doskonale !!! hehehe... Mała :roll: waży 17 kg i łapki ma takie, że dłoni mi brakuje żeby je objąć. Toto rośnie jak na drożdzach :evil_lol: Quote
ANETTTA Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 no ja nie mam watpliwości ze ona ma krzywde :multi::multi::multi::multi:fotki mówiwy wszystko :multi::multi::multi::multi::multi:ona sie ma cudownie .............................ale został jeszcze jej braciszek i co z nim nie wiadomo .......................as unia jej mama:shake::shake::shake::shake: Quote
Camara Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Przysięgam, że to jest żywy szczeniak!!! Żaden pluszak z przyszywanym języczkiem :evil_lol: Quote
karina1002 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 camara, ale ty masz teraz ubaw z tą małą. Ona jest taka słodka, ze nic tylko zdjęcie, zdjęcia, zdjęcia.... Może wyslij kilka bezpośrednio do męża Kingi ? :) Quote
Roberto34 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Camara na tym drugim zdjęciu to Gapcia włączyła czyba noktowizję-hihih Quote
graszka Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Camara, a ten nowy domek to musowo blisko Krakowa ma być? Quote
PaulinaT Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Ja myślę że jakiś lobbing na Maćku trzeba by uskutecznić :cool3: Quote
carolinascotties Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Camara - bardzo proszę Cię o podanie adresu mailowego albo - jeśli to nie problem - telefonu . To na prośbę Poziomki, która ma problem z internetem :) Quote
Recommended Posts