Camara Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Odwoziłam jednego z moich podopiecznych - Flapa jdo hotelu pod Krakowem, po wizycie u weterynarza. Jechałam jedną z głównych wylotówek z miasta. Wyjeżdzam zza zakętu... i z piskiem opon hamuje przed przerażonym psem umykającym między samochodami - w większości tirami. Więc zatrzymuje się - wyciągam psa z rowu... Stoję na tej wylotówce - kierowcy na mnie klną a ja nie mam gdzie zjechać na pobocze. Wrzucam psiaka na przednie siedzenie (z tyłu siedzi Flap) i skręcam w boczną drogę. Po drodze rozpytuję czyje to szczenię. Wreszcie ktoś mi wskazuje dom. Otwiera mi baba... i na dzień dobry robię jej awanturę o spowodowanie zagrożenia na drodze. Na to baba - a nie chce pani go (szczeniaka) kupić? Nie nie chcę!!! No to se pani go weź, bo mi niepotrzebny... no i mam Gapę: Gapa szuka najlepszego z domów!!! ma ok. 3-miesiące. Jest odrobaczona i odpchlona. Na razie nic więcej nie moge o niej powiedzieć - jest mało aktywna, pojadła i odsypia przeżycia (wg zebranych informacji, mała biegała w okolicy tej drogi od poprzedniego dnia). Quote
madzia828 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 ale śliczna sunia:loveu::loveu: tej babie to bym :mad::mad: Quote
Ambra Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Camara po 1sze wlk pokłon i szacunek za zachowanie i zlapanie małej gapci, wlasnie wrocilam z łodzi i tylko wypatrywalam takiej wlasnie sieroty bo mam juz obsesje co zrobie jak bedzie latac po drodze....zachowanie na celujacy!!! sunia jest przepiekna napewno znajdzie szybko domek, tylko ja pooglaszaj, taki słodziak tooo...ahhhh! 3mam kciuki i jeszcze raz bravooo! Quote
Ulka18 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Camara, jestes wspaniala :calus: Jak dobrze, ze to wtedy Ty tam jechalas :multi: A mala jest cudna :loveu: na pewno ustawi sie kolejka po malutka :p Quote
ANETTTA Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Camara jestes cudowna podziwiam cie bardzo sunia jset piekna szukamy domeczku Quote
Camara Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Ambra - to jest odruch... ja dopiero na tej bocznej drodze zorientowałam się, że to szczeniak. I pomyślam, że komuś przez przypadek wylazł dziurą w płocie. a u tej baby został jeszcze jeden szczeniak, widziałam go na podwórku :shake: Gapa z Brunem Gapa z Borysem Quote
Folen Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Jakie cudo :loveu: Mała miała szczęście, że nie wpadła pod koła i że trafiła na Ciebie.. Taki pycholek szybko znajdzie domek! Quote
kinga Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 nie zgodzili mi się w domu :placz::placz::placz::placz::placz: pozachwycali się okiem znawcy, a kiedy już duch we mnie wstąpił :multi:- sprowadzili mnie do parteru :placz: - ze o takiego szczeniaka to się będą w całej Polsce bić :mad: - a ja powinnam - jako psia weteranka - wziąć jakiegoś starego i zdychającego, którego nikt nie weźmie :shake: a ja chcem szczenioraaaa :placz::placz::placz::placz: Quote
sugarr Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Ale sunia miała szczęście, wiedziała przed czyim samochodem przebiec! :) Domek będzie na pewno szybko, więc życzę wyboru tego najlepszego Quote
weszka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Cudny szczenior :loveu: Co za babsko się go pozbyło :angryy::mad: Quote
Ziutka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Jest prześliczna.....wręcz cudowna...:loveu: Ciekawe co z tym drugim szczeniakiem u tej baby :angryy: :mad:...........czy też czasami go nie wyrzuci. Quote
halbina Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Camaro, szacuneczek!!! Śliczna jest, ma niebywałe szczęście, że trafiła na Ciebie, jest młoda, śliczna, nie tylko przeżyła, ale i znalazła wspaniałą opiekunkę! Domek też się znajdzie najlepszy... Quote
mar.gajko Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 kinga napisał(a):nie zgodzili mi się w domu :placz::placz::placz::placz::placz: pozachwycali się okiem znawcy, a kiedy już duch we mnie wstąpił :multi:- sprowadzili mnie do parteru :placz: - ze o takiego szczeniaka to się będą w całej Polsce bić :mad: - a ja powinnam - jako psia weteranka - wziąć jakiegoś starego i zdychającego, którego nikt nie weźmie :shake: a ja chcem szczenioraaaa :placz::placz::placz::placz: A co ty taka spolegliwa. Chcą starego - to nei problem, zaraz coś ci Camara dowiezie, albo i kto inny; a to cudo... bierz, bierz i niech gadają. Pogadają, pogadają i ... pokochają tego samego dnia. Quote
ulvhedinn Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Rany boskie, ciotki, nie lubie was!!!!!!! Pokazywać taaakiee cudo!!!!! :placz: Quote
ewajanka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Śliczna suczynka. Ma 3 miesiące, ale mała nie jest. Będzie wieeeeelka. Quote
mar.gajko Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 ewajanka napisał(a):Śliczna suczynka. Ma 3 miesiące, ale mała nie jest. Będzie wieeeeelka. Bo to chyba bernardyn... Quote
graszka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 a na jakimś bernardynowym forum już dziewczynka jest? no śliczna jest, do zakochania od pierwszego wejrzenia Quote
Nicol Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Camaro jestes cudowna..... gdyby nie Ty to .... lepiej nie myslec co mogłoby spotkac tego maluszka. A teraz domek... Na pewno się znajdzie dla takiego cudeńka Nicol Quote
samoglow Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Kingula, juz raz pisalam, ze fantazji to za grosz...:shake:. Bylo wziac od Camary szczeniora i powiedziec w domu, ze Drachma sie niespodziewanie oszczenila......:evil_lol:kinga napisał(a):nie zgodzili mi się w domu :placz::placz::placz::placz::placz: pozachwycali się okiem znawcy, a kiedy już duch we mnie wstąpił :multi:- sprowadzili mnie do parteru :placz: - ze o takiego szczeniaka to się będą w całej Polsce bić :mad: - a ja powinnam - jako psia weteranka - wziąć jakiegoś starego i zdychającego, którego nikt nie weźmie :shake: a ja chcem szczenioraaaa :placz::placz::placz::placz: Quote
samoglow Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Allegro potrzebne? A jak sie uda, to zabierzemy sie za drugiego szczeniora... Kasie by sie przydala....Ona kocha takie duuuuuze:lol:[quote name='Camara'] Quote
Recommended Posts