Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

biedne bidy taką krótka sierśc mają... :placz:

mnie się dziś udało jednego krótkowłosego psa (taki trochę bokserowaty był) ze schronu wyadoptować do domku, wracam na dogo i widze że tyle kropek czeka na dom :placz:

co się dzieje...

Posted

Jest tak. Możemy dwyciągnąć ze schronu jedną sunie. Dt może przyjąć sunie z uwagi na swojego rezydenta. Którą? Najblżej DT jest sunia z Rudy Śląskiej. Nie mogę się dogadać z ludźmi. Diabli wiedzą co z nią. Następna dalmaśka jest w Szczecinie. Chudzina i zagryzana. Co robić?

Posted

bea_m napisał(a):
Jest tak. Możemy dwyciągnąć ze schronu jedną sunie. Dt może przyjąć sunie z uwagi na swojego rezydenta. Którą? Najblżej DT jest sunia z Rudy Śląskiej. Nie mogę się dogadać z ludźmi. Diabli wiedzą co z nią

Przepraszam cie bardzo, ale z kim nie mozesz się dogadać? Odpowiedziałam ci na twoją wiadomosc na gg, napisałam tez nowe info o suni na forum kropków. Wiec nie mów, ze nie wiadomo co się z nia dzieje:shake:

Posted

[quote name='bea_m']Jest tak. Możemy dwyciągnąć ze schronu jedną sunie. Dt może przyjąć sunie z uwagi na swojego rezydenta. Którą? Najblżej DT jest sunia z Rudy Śląskiej. Nie mogę się dogadać z ludźmi. Diabli wiedzą co z nią. Następna dalmaśka jest w Szczecinie. Chudzina i zagryzana. Co robić?Suni ze szczecina transportu szukamy, edhel ją bierze do siebie.

Kolejny kropek znalazł dom... :multi:

Posted

Pianka napisał(a):
Przepraszam cie bardzo, ale z kim nie mozesz się dogadać? Odpowiedziałam ci na twoją wiadomosc na gg, napisałam tez nowe info o suni na forum kropków. Wiec nie mów, ze nie wiadomo co się z nia dzieje:shake:

A to przepraszam. Wczoraj wpadłam na forum jak po ogień i nie doczytałam. Już lece czytać.

Posted

No to już wiem że chyba szanse na adopcje sunia ma.

Czyli co robimy? Którego psiaka wyciągamy? Może przeforsuje pomysł z DT żeby wzięli psa. Mówcie co robić. Ktory jest w największej potrzebie. Czasu szkoda. Transport trzeba łatwić.

Posted

No to już wszystko wiem. Do DT w Libążu koło Katowic jedzie Cent z Ostródy. Jest w najgorszym stanie. Najbarzdziej potrzebuje naszej pomocy. Ciotki potrzebny transport i pieniążki.

Posted

Figa nie płakaj. Na dzień dzisiejszy jest płatny transport. Bezpośrednio z Elbląga będzie jechała Petunia, Mika i po drodze Cent. Gonitwa i Rybcia mają pilotować sprawę. Acha ta Mika z naszej pierwszej strony. Domek w Libązu przyjmie oba psiaki. Tylko dziewczyny z Elbląga mają skołować kase na transport dla Miki (1/3 kosztów) oraz pieniążki na szczepienia i sterylizacje. Nam pozostanie koszt transportu dla centa, jego szczepienia, kastarcja i utrzymanie. No. To tyle na razie udało mi się załatwić :) Oby wszystko poszło z planem.

Posted

Figa pan chce ok 40 zł za 100 km. Bedzie jechał combi więc psy się pomieszczą. Koszt rozkładamy na 3 części. No to na razie tyle. Zobaczymy czy Rybcia i Gonitwa zapną sprawę. Czekan na wiadomości od nich.

A Domek z Libąża nie tylko jest złoty ale i naj, naj, naj........

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...