Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tamta dalmatynka odeszła najprawdopodobniej przy porodzie:razz:,w każdym bądź razie miała coś z macicą :roll: ,nie wiem dokładnie... Poprosiłam o dokładny adres itp. wiec jak coś wszystko podam na PW.
Ludzie oczywiście zgadzają się na kontrolę przed i poadopcyjną, sterylizacja też oczywiście będzie,o umowie też wiedzą...Wszystko dokładnie przekazałam.Pytali też ile wyniesie transport,ale tego to już nie wiem :razz:...

Posted

Czyli trzeba suczke najpierw wysterylizować zanim się im ja wyda. Sama umowa nic tu nie da. Trzeba im powiedzieć że suczka zostanie wydana po sterylce i zobaczyć co oni na to.

Posted

bea_m napisał(a):
Czyli trzeba suczke najpierw wysterylizować zanim się im ja wyda. Sama umowa nic tu nie da. Trzeba im powiedzieć że suczka zostanie wydana po sterylce i zobaczyć co oni na to.

Nie mają nic przeciwko sterylce,wiec może nie są hodoffcami :razz: ...
Dajcie znać jak sprawdzicie. Bea_m masz podstawowe namiary jak coś więc wybadaj sprawę :lol: ...

Posted

Marlena:) napisał(a):
Tamta dalmatynka odeszła najprawdopodobniej przy porodzie:razz:,w każdym bądź razie miała coś z macicą :roll:

Może miała ropomacicze? :roll:

Posted

Bardzo możliwe :roll:,aczkolwiek nie jestem pewna,czy poprostu szczeniak nie utknął jej w drogach rodnych...różnie mogło być.
Bea_m postara się znaleźć kogoś chętnego na kontrolę.Oni zastanawiają się też nad innymi kropkami.Dzisiaj mają usiąść i dokładnie przemyśleć sprawę,na którego się decydują.Na pierwszym miejscu jest Tina,na drugim ten psiak:

2,5 letni zadbany z ksiazeczka zdrowia i pełna karta szczepien. Wychowany wsrod dzieci przez co nie jest agresywny. Szybko sie przyzwyczaja do ludzi.Bardzo bysmy chcieli aby trafił do kogos kto ma domek i ogród poniewaz pies potrzebuje duzo miejsca aby sie wybiegac.
Wątek TU
http://img529.imageshack.us/img529/1324/1965110722ib9.jpg

I jeszcze bardzo spodobał się Error,ale on ma już domek:cool3:...

Posted

Jutro dzwonie do domku tymczasowego. Może uda mi się wynegocjować jakieś ciepłe miejsce dla któregoś Kropka. Ludziska trzymajcie kciuki.

Posted

... no właśnie. Któremu pomóc? Którego wyciągnąć ze schroniskowego betonu? I za co? Kasa potrzebna jak nigdy. Nigdy tyle kropków w potrzebie nie było. Ludzie pomóżcie tym psom!!!! Co prawda to TYLKO psy!!! Ale same sobie domu nie znajdą. Chociaż po 5 zł. To nie dużo przecież. Proszę :(

Posted

bea_m napisał(a):
... no właśnie. Któremu pomóc? Którego wyciągnąć ze schroniskowego betonu? I za co? Kasa potrzebna jak nigdy. Nigdy tyle kropków w potrzebie nie było. Ludzie pomóżcie tym psom!!!! Co prawda to TYLKO psy!!! Ale same sobie domu nie znajdą. Chociaż po 5 zł. To nie dużo przecież. Proszę :(

To AŻ psy!...Ja niestety finansowo to w dołku jestem..:-(..pooglaszac i podnieśc mogę..HOP!:multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...