znikam Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 obejrzyjcie koniecznie mapę ofert pomocy w województwie śląskim http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=2259819&postcount=410 jestem pewna że ktos się zgodzi na wizytę!
Marlena:) Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Tamta dalmatynka odeszła najprawdopodobniej przy porodzie:razz:,w każdym bądź razie miała coś z macicą :roll: ,nie wiem dokładnie... Poprosiłam o dokładny adres itp. wiec jak coś wszystko podam na PW. Ludzie oczywiście zgadzają się na kontrolę przed i poadopcyjną, sterylizacja też oczywiście będzie,o umowie też wiedzą...Wszystko dokładnie przekazałam.Pytali też ile wyniesie transport,ale tego to już nie wiem :razz:...
bea_m Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Czyli trzeba suczke najpierw wysterylizować zanim się im ja wyda. Sama umowa nic tu nie da. Trzeba im powiedzieć że suczka zostanie wydana po sterylce i zobaczyć co oni na to.
Rybka_39 Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Barry jest dodany, za to przed chwilką umieściłam w 1 poście dwa kolejne kropki :( :-(:-(...... Podnosze wątek!
Marlena:) Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 bea_m napisał(a):Czyli trzeba suczke najpierw wysterylizować zanim się im ja wyda. Sama umowa nic tu nie da. Trzeba im powiedzieć że suczka zostanie wydana po sterylce i zobaczyć co oni na to. Nie mają nic przeciwko sterylce,wiec może nie są hodoffcami :razz: ... Dajcie znać jak sprawdzicie. Bea_m masz podstawowe namiary jak coś więc wybadaj sprawę :lol: ...
Murka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Marlena:) napisał(a):Tamta dalmatynka odeszła najprawdopodobniej przy porodzie:razz:,w każdym bądź razie miała coś z macicą :roll: Może miała ropomacicze? :roll:
Marlena:) Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Bardzo możliwe :roll:,aczkolwiek nie jestem pewna,czy poprostu szczeniak nie utknął jej w drogach rodnych...różnie mogło być. Bea_m postara się znaleźć kogoś chętnego na kontrolę.Oni zastanawiają się też nad innymi kropkami.Dzisiaj mają usiąść i dokładnie przemyśleć sprawę,na którego się decydują.Na pierwszym miejscu jest Tina,na drugim ten psiak: 2,5 letni zadbany z ksiazeczka zdrowia i pełna karta szczepien. Wychowany wsrod dzieci przez co nie jest agresywny. Szybko sie przyzwyczaja do ludzi.Bardzo bysmy chcieli aby trafił do kogos kto ma domek i ogród poniewaz pies potrzebuje duzo miejsca aby sie wybiegac. Wątek TU http://img529.imageshack.us/img529/1324/1965110722ib9.jpg I jeszcze bardzo spodobał się Error,ale on ma już domek:cool3:...
pati Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 no nie zamiast ubywac to przybywa biedakow ...co za czasy teraz nastaly zeby zwierze traktowac jak przedmiot
MichalMi Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Bazarek - dzięki FiGa zestaw kolejny raz zarabia na bezdomne kropki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8477721
bea_m Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Jutro dzwonie do domku tymczasowego. Może uda mi się wynegocjować jakieś ciepłe miejsce dla któregoś Kropka. Ludziska trzymajcie kciuki.
bea_m Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 ... no właśnie. Któremu pomóc? Którego wyciągnąć ze schroniskowego betonu? I za co? Kasa potrzebna jak nigdy. Nigdy tyle kropków w potrzebie nie było. Ludzie pomóżcie tym psom!!!! Co prawda to TYLKO psy!!! Ale same sobie domu nie znajdą. Chociaż po 5 zł. To nie dużo przecież. Proszę :(
Rybka_39 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 bea_m napisał(a):... no właśnie. Któremu pomóc? Którego wyciągnąć ze schroniskowego betonu? I za co? Kasa potrzebna jak nigdy. Nigdy tyle kropków w potrzebie nie było. Ludzie pomóżcie tym psom!!!! Co prawda to TYLKO psy!!! Ale same sobie domu nie znajdą. Chociaż po 5 zł. To nie dużo przecież. Proszę :( To AŻ psy!...Ja niestety finansowo to w dołku jestem..:-(..pooglaszac i podnieśc mogę..HOP!:multi:
:: FiGa :: Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Podnoszę i również apeluję o pomoc :placz:
:: FiGa :: Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Dodałam własnie kolejnego kropeczka :placz:
desdemona Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 co sie teraz dzieje. przeciez to chore. tyle psow w schronach...
Recommended Posts