Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magda z.']jaki chudziuteńki...

I to jest pies z domu... on sie nie blakal... :shake:

Czemu mam nieodparte wrazenie ze ten pies musi miec cos wspolnego z Wigandem? I nie chodzi mi tu o wystajace kosteczki. Ta sama postawa, ta sama budowa ciala, pysia i nawet minka TA SAMA. Moze to bracia? A moze nawet z jednego miotu? Wiek tez by sie zgadzal, Wigand oceniany byl na 4-5lat!

Dla porownania, Kostek/Wigand

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

nas w schronie bie było około miesiąca, ale strona już ponownie ruszyła i wczoraj wypatrzyłam kropkę

6 lat, w schronie od 10.11

jest adnotacja, ze ma gojącą sie ranę na nodze

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Dzieki kochana! Mozesz wyjsc z nia na spacer i napisac o niej wiecej? Jaka do ludzi, psow, kotow, wszystko!

Nie wiem kiedy będziemy.... Już ponad miesiąc nas tam nie było, to nie takie proste, bo jestesmy jakby ze sobą powiązane. Ja z b-ca tam transportem zbiorowym nie pojadę, bo nie dojadę, nie ma takiej szansy, do nas tylko własnym autkiem można dojechać...

Posted

magda z. napisał(a):
Nie wiem kiedy będziemy.... Już ponad miesiąc nas tam nie było, to nie takie proste, bo jestesmy jakby ze sobą powiązane. Ja z b-ca tam transportem zbiorowym nie pojadę, bo nie dojadę, nie ma takiej szansy, do nas tylko własnym autkiem można dojechać...

A, kiedy byś mogla dojechać autkiem? jest taka opcja?

Posted

Diana S napisał(a):
A, kiedy byś mogla dojechać autkiem? jest taka opcja?

Według mojego stanu wiedzy niunia już pojechała:) Nie wiem kiedy pojedziemy, bo śnieg dosypał - uroki schronisk na wioskach...

Posted

Diana S napisał(a):
Sunia pojechała do domku? dobrze zrozumiałam? ;)

Tak, na kropkowym forum już w dziale zaadoptowane:) Udało się niuni, bo przed samymi Świetami, 23 wyjechała.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...