Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dorota napisał(a):
DUŻO? ogrom , i połowa poza kontrolą , np dwa 5 letnie piękne dalmaty w domach w których w każdej chwili własciciele moga oddać do schronu, Dwa w schronisku ,reszta w hotelach , i DT płatnym, na DT bezpłatnym tylko jeden , trochę chory na serducho,

kurczę, a moda niby się skończyła, szkoda że ludzie są tak bezmyślni i nie wiedzą że dalmatek to ruchliwy psiak. Jak z Pauliną byłam z Bingiem nad rzeką to powiem, ze w szoku byłam - ten to ma w tyłku motorek. Teraz jesteśmy umówione jak się pogoda poprawi - to taki mój synuś kropkowy i adopcyjny też po trochę.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Witam wszyskich.Przegladając adopcje psów w schroniskach,znalazłam w Ostrowie Mazowieckim pięknego dalmatyńczyka!
Pomóżcie mu!

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

dziewczyny chciałbym zgłosić naszego dalmata.

Jest w schronisku w Wałbrzychu. Młody chłopak ale strasznie chudy. Bardzo w typie rasy, boję się ze moze wziac go ktoś na rozmnażanie a nei mam możliwości wziecia go na dt.

Jest na tym zbiorczym wątku:

http://www.dogomania.pl/threads/173705-Wybierz-psiaka-i-zr%C3%B3b-mu-chociaz-1-og%C5%82oszenie-schroniskowe-sliczno%C5%9Bc-prosz%C4%85.?p=14808955&viewfull=1#post14808955

Posted

kizimizi napisał(a):
Tak, mowisz o naszym dalmacie? No to dobrze :)

Tak , chodzilo mi o tego biedaczka z Walbrzycha , powiedziano w schronisku ze ma juz dom.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...