Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olusia trochę słabo czytelny ten bannerek ;)

znikam napisał(a):
na łańcuch?! :angryy:

a jeśli nie - słuchajcie, a nie można by mu jakiegoś psiaka z grubą sierścią, groźnie wyglądającego skombinować, dla którego bieganie po podwórku i spanie w budzie byłoby rajem - i się wymienić? są masy psów, które chętnie by na miejsce kropka weszły...

Pewnie można by było, tylko kto weźmie kropka? Nie ma chętnych na tymczas ... :shake:

Posted

Cioteczki mam chętnych na kropka.Narazie najbardziej do gustu przypadła im Tina. Są z Zawiercia (woj. śląskie) ,czy ktoś mógłby przeprowadzić kontrolę przedadopcyjną??:roll:...I czy możliwy byłby transport (nowi właściciele mogę oddać za paliwo po wcześniejszym uzgodnieniu ) ..
Wydają się wporządku,ale jak to ja -jestem niedoświadczona,więc nie mogę powiedzieć :razz: ... Mieli już dalmatynkę, która niedawno nagle odeszła.Może warto sprawdzić?? :roll:

Posted

Marlena:) napisał(a):
Cioteczki mam chętnych na kropka.Narazie najbardziej do gustu przypadła im Tina. Są z Zawiercia (woj. śląskie) ,czy ktoś mógłby przeprowadzić kontrolę przedadopcyjną??:roll:...I czy możliwy byłby transport (nowi właściciele mogę oddać za paliwo po wcześniejszym uzgodnieniu ) ..
Wydają się wporządku,ale jak to ja -jestem niedoświadczona,więc nie mogę powiedzieć :razz: ... Mieli już dalmatynkę, która niedawno nagle odeszła.Może warto sprawdzić?? :roll:
Może Ulaa przeprowadziłaby te kontrolę? Zawiercie jest w okolicach Katowic :hmmmm:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...