kamilka91 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Borysa? TEGO Borysa? :crazyeye: Jak się cieszę :multi:
dalmibea Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 wlasnie ogladnelam na dalmatynczykiwpotrzebie zdjecia Borysa / Bonza z jego nowego domu :)))))) super!!!!
Dorota Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Bonzo /Borys ma dom , cuuuuuuuuuudnie , ale jest ich więcej Lolek chore serducho , dalmat z Zamościa , Filip leczony na gronkowca i paciorkowca ,dalmat z Łodzi,dalmat ze Szczecina, głucha sunia i jej przyjaciel , dwa jeszcze w Białymstoku przy budzie ,szczeniak ze złamana łapką po operacji , dlatego prosze Was wszystkich miłośników dalmatów o wsparcie , może ktoś moze dac DT (karme zapewnię ) , może wsparcie finansowe na konto Fundacji NERO ,jest na ich stronie ,z dopiskiem dalmatyńczyki. sama nie dam rady może w ogłaszaniu na portalach. Proszę, to nie dla mnie , to dla nich :-( http://www.nero.egonet.pl/
Dorota Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 zapomniałam o Dino i Aresie z Przyborówka -schronisko :-(, przepraszam. I bardzo bardzo dziękuję Dalimbea za wsparcie , jesteś kochana:loveu:
dalmibea Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Jakby ktos znalazl czas to popytajcie sie w Ostrodzie w schronisku o Minus , w typie Dalmata , i czy on tam jeszcze jest i czy moglybyscie o nim wyciagnac troche Informacji, jaki on jest itd. Wiem ze szukal domu ale wiecej nic nie wiem
:: FiGa :: Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Aktualizowane - 15 psów w potrzebie............... :shake:
dalmibea Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 a ja mam na sos tylko 13 !!! dwoch mi brakuje !!! tylko ktore ????
:: FiGa :: Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Brakuje pewnie 8-letniej suni, której zdjęcia jeszcze nie mamy i psa z Wrocławia, który stoi na łańcuchu, również brak zdjęcia...
magda z. Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 no więc mamy taka panienkę, 5 lat i płacze, w schronie tragedia je sie nei dzieje, ma ciepło, na spacery Mariola ja zabiera w kubraczku, popyta też znajomą czy by nie chciała. Wiem juz, ze Danusia o niej wie, ale chciałabym wiedziec, czy mam ja ogłaszać, czy macie jakąś koncepcję. Możemy ja zarezerwować, tak mysle, bo nic na razie nei mamy zaklepanego w schronie, wiec nikt jej nie zabierze. tel. lolka 601 079 807, ja 663 707 622 płacząca kropeczka
dalmibea Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Sunie ma 5 lat ????? jestescie pewne czy nie jest mlodsza ??? Wyglada na mlodsza !!! Wiem juz o niej , ale nie wstawilam ja na SOS bo nie bylam pewna czy moge te zdjecie wstawic , i czy schronisko nie ma nic przeciwko. Moge te zdjecia wstawic ??? Mysle ze sunia powinna szybko znalezsc domek, jest taka sliczna. Wie moze ktos czy jest po sterylce ???
magda z. Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 dalmibea napisał(a):Sunie ma 5 lat ????? jestescie pewne czy nie jest mlodsza ??? Wyglada na mlodsza !!! Wiem juz o niej , ale nie wstawilam ja na SOS bo nie bylam pewna czy moge te zdjecie wstawic , i czy schronisko nie ma nic przeciwko. Moge te zdjecia wstawic ??? Mysle ze sunia powinna szybko znalezsc domek, jest taka sliczna. Wie moze ktos czy jest po sterylce ??? Foty wstawiaj, my nie mamy żadnych problemów z tym, możemy cykać. Wet często podnosi wiek psom, więc możliwe, ze jej dodał. Na sterylkę nie mamy, bo kiepsko u nas z kasą-2 psy na hotelu i zasadniczo 2 osoby wokół schornu-ja i lolka. Nie wiem ile wet by zaśpiewał, ale pewnie w granicach 200-tyle wziął za podhalanke w grudniu. Pewnie nie była ciachana, nie mam jescze info ze schronu, bo mamy dzisiaj bal z adoptowana cc - zachciało jej się królować;/
Dorota Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 jestem umówiona ze idzie na hotel do Małgosi , do domu , ogłaszajcie ją , i my tez;)
dalmibea Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Tak sie zastanawiam czy ona ma brazowe kropeczki ??? chyba tak , albo juz zle widze :))) ?
iiwka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Śliczna jest !! a ja widzę czarne kropeczki :)
magda z. Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Dorota napisał(a):jestem umówiona ze idzie na hotel do Małgosi , do domu , ogłaszajcie ją , i my tez;) ale Gosia ma boksy zewnętrzne... a w schronie jest w budynku
magda z. Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Dorota napisał(a):Gosia miała jej dac DT u mamy w domu. aaaa, bo pisała na watku u nas o dt , a nie o hotelu, więc dlatego mam rozbieżność.
Dorota Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Bo gdybyście znalazły DT , byłoby super , karmeczenie zapewnie , jeżeli nie ma wyjścia wezmę hotel , ale to jest juz kosztem innego psa, a jest ich sporo
magda z. Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Dorota napisał(a):Bo gdybyście znalazły DT , byłoby super , karmeczenie zapewnie , jeżeli nie ma wyjścia wezmę hotel , ale to jest juz kosztem innego psa, a jest ich sporo no własnie lipa z tym - odkąd siedzimy w dłuzynie to były dwa kropki, pierwszy pojechał gdzies do Waszego hotelu gdzies w okolice wielkopolski, drugi był odjajczany w schronie i pojechał już chyba do ds prosto. Ja nie wezmę, bo mój Bismarck zje na dzień dobry, lolka też nie ma jak no i chyba szereg się kończy. Niunia jest już na nk u Figi, rozpytuje się też Paulina co Bingsa ma od sierpnia w B-cu od Was, Mariola także coś szuka dla niej, ale ogólnie to nic konkretnego, niestety. Zaglądam do Was i kropków dużo...
iiwka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Wtrącę się to znaczy że u mamy zuzi m już nie aktualny tymczas ?
magda z. Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 nie, no chyba aktualny, pisałysmy o teoretycznym dt bez pieniędzy, jakich już na dogo coraz mniej...
Dorota Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 DUŻO? ogrom , i połowa poza kontrolą , np dwa 5 letnie piękne dalmaty w domach w których w każdej chwili własciciele moga oddać do schronu, Dwa w schronisku ,reszta w hotelach , i DT płatnym, na DT bezpłatnym tylko jeden , trochę chory na serducho,
Recommended Posts