Ana_Zbyska Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Emi to malutka (25cm w klebie)piekna, czteroletnia suczka. Zostala odebrana alkoholiczce, ktora sie nad Nia znecala-bila, kopala i glodzila. Jest niesamowicie lagodnym, przyjaznym psiakiem.Pomimo swojej smutnej historii, uwielbia byc glasakana, przytulana, noszona na rekach;) Naprawde jest PRZEuroczym, PRZEkochanym stworzeniem. Jest przyjazna w stosunku do innych psow, swietnie sie z Nimi dogaduje. Emi jest wysterylizowana. Wierze, ze uda sie Jej szybko znalezc dom, jest po prostu cudowna! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Macho Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Emi doczekala sie watku...no prosze... suuuper :) Quote
Ana_Zbyska Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Ja sie w Niej zakochalam, naprawde!:loveu: Ona jest strasznie urocza i jeszcze jak biegnie za czlowiekiem, poszczekujac na kojce, ktore sa obok, no i Jej pisk heh Quote
Macho Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 O tak...piszczy, jakby sie ja ze skory obdzieralo ;) Quote
Ana_Zbyska Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 A pamietasz jak Ona nasladowala Ciebie, jak zaczelas piszczec? hehe, uroczo:lol: Quote
San_(jagodowa:) Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Śliczna,kochana,milusia sunia z wielkim deficytem czułości odczłowiekowej manifestowanym ustawicznym darciem się ...eeeeeee znaczy słodkim piszczeniem:eviltong: szuka domku! Quote
marillka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 a no to zapraszam na pierwszy spacer po dogomanii :) Quote
malagos Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Mam wielki sentyment do tego imienia... Moja podopieczna Emi szybko znalazła doskonały domek, więc i ta suczynka znajdzie! Quote
invictus hilaritas Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 podniose slicznotke, moze ktos ja zauwazy i sie zakocha :loveu: Quote
Ana_Zbyska Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Ona jest taka cudowna hehe i strasznie malenka, wszedzie sie przecisnie :eviltong: Quote
Macho Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 To, ze juz kilku ludzi mowilo Ci zebys ja wziela ;) Newton tez pewnie nie ma nic przeciwko ;) Quote
Ana_Zbyska Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Nawet nie wiesz jak bardzo bym chciala, Newton na pewno tez by sie ucieszyl! Ale to malo realne niestety.. przynajmniej teraz, nie moge miec za bardzo drugiego psa.. Mam nadzieje, ze w najblizszej przyszlosci, jak mi sie moje sprawy pomyslnie poukladaja, to Newton bedzie mial kolezanke, lub kolege;) Quote
Tina:) Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Ije Emi ma watek:):) mysle ze nie napisze teraz nic nowego ale powiem ze normlanie uwielbiam Emi :loveu: Ona jest taaaka kochana :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ana_Zbyska Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Przekochana i przeurocza, urzekla mnie niesamowicie:loveu: Quote
Ana_Zbyska Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Emi miala dzisiaj sciagane szewki, oraz zostala zaszczepiona. Cala koncowke dyzuru-jak juz caly czas biegala, chodzila w krok w krok za mna i na wszytskie psy szczekala, hehe, nawet na Bajera:lol: Quote
Recommended Posts