Goska76 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Pojawił się w schronisku w zeszłym tygodniu po śmierci swojego pana. Ma ok. 6 lat i jest taki wysoki, ze nie mieści się do budy :-( Idą mrozy.... Jest łagodny, bardzo zagubiony. Nie zaczepia innych psów. Pomóżcie znaleźć dla niego domek!!:modla::modla::modla::modla::modla: Quote
Dorothy Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Borzoj któremu ktoś podmienił głowę na wilczą....:-o Quote
Goska76 Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 miałam takie samo skojarzenie jak go zobaczyłam. Quote
Ambra Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 dokładnie, pozostał mu tylko pychol wilczurka, strasznie oryginalny psiak, w dodatku w bardzo nieciekawej sytuacji, spi na betonie bo nie moze wejsc do budy, nie umie odnalezc sie w schronisku, i raczej nie da tam rady przezyc, jesli go nie wyciagniemy bedziemy patrzec a jego powolne obumieranie.... nie pozwóly zeby tak szybko sptkał sie ze swoim panem, pomozcie przewertowac ofłoszenia w necie moze ktos poszukuje tak wasnie oryginalnego psa.... Gosiu zmien tytuł własnie na taki - borzoj z głową owczarka niem . albo cos w tym stylu - moze przyciągnie cioteczki majace wprawe w ogłaszaniu psiakow:cool3: Quote
Goska76 Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 faktycznie - jego sytuacja nie jest ciekawa. Na adopcję w tym schronie nie ma za bardzo szans - jak znajdą się jacyś chętni miejscowi na psa - to biorą praktycznie tylko małe pieski. Ten piesio spędza mi sen z powiek ... Zimy w tym miejscu nie przeżyje... Quote
Ambra Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 podnosze, kochani on jest w tragicznym schronisku - przysiegam!:placz: Quote
Goska76 Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 nikt do Wilhelma nie zagląda :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Goska76 Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 może ktoś Cię w końcu wypatrzy ....:-(:-(:-( Quote
Pandisia Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Biedak , ja niestety nie pomogę ale napiszcie kochani gdzie on jest w jakiej miejscowości . Będę zaglądać trzeba go jak najczęściej podnosić może ktoś wypatrzy. Quote
Goska76 Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Wilhelm jest w Myszkowie. (Woj. Śląskie) Odwiedzę go dopiero za tydzień, ale będę dzwonić do schronu i pytać o niego. Jest to pies z rodzaju : "nie dam sobie rady w tym miejscu". Widziałam już niejedną "metamorfozę" w tym schronie - z bojaźliwych, zagubionych - Miśki stawały się bojowe i walczyły o swoje - niektóre nawet "dochodziły do siebie" (z chudych szkielecików stawały się prawdziwymi Miśkami. Ale ten .... Próbowałyśmy go nakarmić, niestety nie chciał nawet puchy zjeść. Nie pije, nie je... tęskni za Pańciem. Najwyraźniej śpieszy się do nie go dołączyć. :-( Jest taki delikatny, że w konfrontacji z innymi Miśkami nie ma szans..:-( A najgorsze jest to, że nie ma gdzie spać. Zimny beton i tyle....:-(:-(:-(:-( Może ktoś z Was zrobi mu aukcję na allegro? Ja niestety nie umiem :oops: Quote
Pandisia Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Szczerze mówiąc to ja też nie . Ja też jestem ze śląskiego ale nie bardzo wiem gdzie jest Myszków. Biedny psiak aż łza mi się zakręciła w oku jak przeczytałam co napisałaś. Hoopaj chłopaku na pierwszą. Quote
halbina Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 piękny i smutny... dołączam do wspierających wątek, mogę napisać tekst na allegro, uderzcie do Supergogi lub Asior o wystawienie... Quote
supergoga Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Halbino, jeśli napiszesz mi tekst - bo mam troche kłopotów i nie dam rady - powstawiam gdzie mogę. Dobrze wyraźnie zaznaczyc, że nie ma nawet gdzie spać, bo za duzy do budy itp. Zreszta co ja sie mądruje, Halbina umie pisać takie teksty. Quote
pajunia Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Sliczny jestes, mam nadzieje, ze szybko dom znajdziesz.i to jeszcze przed zima:placz: Quote
Goska76 Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Kochani dzięki za odzew:):) A Willy - na górę po domek!!! Quote
Ambra Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 wskakuj pieknosci, to co dziewczynki zrobicie mu allegro? ja juz nie wiem gdzie tych domkow szukac, Gosiu wertuj ogloszenia na necie przyjme psa moze cos sie trafi... a na dogo w przyjme nic do jego opisu nie pasuje? Quote
Goska76 Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Siedzę od dwóch dni na necie i oglądam ogłoszenia. Niestety nikt nie szuka takiego Miska...:placz: Quote
Recommended Posts