KamaG Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Suńka już bezpieczna w nowym domku, dziękujemy Saul. Skontaktował się z nami chłopak. Pisze, że od około miesiąca spotyka na swoim osiedlu suczkę, wszystko wskazuje na to, że jest bezdomna. Napisał: Suczka wygląda na dorosłą, raczej zdrową, (uszkodzona przednia łapka powoduje tylko lekkie utykanie). Jest średniej wielkości, czarna ,bardzo łagodna i sympatyczna. Dokarmiaja ją ludzie na osiedlu. Suczka potrzebuje nowego domu. Na razie będzie tam gdzie jest, nie mamy innej alternatywy, chłopak obiecał szukać też we własnym zakresie a ja zakładam wątek, może akurat tu dom znajdzie? więcej fotek: http://KamaG.fotosik.pl/albumy/291380.html kontakt:kamkam01@wp.pl, lub mada-1000@wp.pl tel 660 440 525 Quote
klusek04 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Gdzie dokładnie bytuje? To na mojej trasie do pracy. Mogłabym ją dokarmiać. Quote
saul Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 spotykam ją głównie koło sklepu obok hufca ZHP.. albo miedzy blokami na Harcerskiej.. Quote
KamaG Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Witaj Saul na dogo, zapraszamy na wszystkie wątki starachowickie, dziś mamy spotkanie organizacyjne "pod sosnami" o osiemnastej, jeśli masz czas i ochotę to zapraszamy. Quote
saul Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 niestety na 18 ide do pracy.. owocnego spotkania Quote
Majaa Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Saul Witamy na dogo ! Siuka widziałam wczoraj przelotem, ale nie udało mi się do niej podejść :shake: - byłam ze swoimi kerraczkami, a to uniemożliwia (z założenia:cool3:) moje spotkanie z kolejną, obcą suką, w celu dokładnego jej obejrzenia ... No cóż.... wybór specyficznej rasy ma swoje dobre i złe strony :evil_lol: Quote
aagaaciaa Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Ja ją wczoraj widziałam pod szkołą ... Kanapki jej dawałam, bo spała taka biedna skulona pod ogrodzeniem ! Quote
agusiazet Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Jaka ta suczka jest duża, średnia czy mała? Bo mój tymczas znalazł dom, a ogłoszenia jeszcze w necie ma! Może ktoś się trafi - moja była mała i tak jest w ogłoszeniach! Quote
saul Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 hmm.. srednia.. moja znajda która wyglada jak jej wieksza siostra jest duża (45 kg).. Sunia przy niej wygląda jak w skali 1:2.. wiec srednia.. Quote
agusiazet Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Będę o niej pamiętać, choć na razie zero zainteresowania! Quote
Majaa Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 agusiazet napisał(a):Będę o niej pamiętać, choć na razie zero zainteresowania! Jak wszędzie :placz::placz::placz: Co się dzieje z ludźmi....:crazyeye: Quote
saul Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Ja ją często "znajduje".. Dzis zjadła to co mój psiak nie chciał i to w tempie na rekord świata..hehe.. apetyt ma i nie jest wybredna.. Quote
klusek04 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Nie udało mi się na nią dziś "wpaść". Moja trasa to partyzantów,9-go maja, szkolna i nic. Quote
Majaa Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 saul napisał(a):Ja ją często "znajduje".. Dzis zjadła to co mój psiak nie chciał i to w tempie na rekord świata..hehe.. apetyt ma i nie jest wybredna.. Saul! Pytanie za 100 punktów ... Czy masz możliwość przetrzymania suczki choć ze dwa dni? Mam na myśli sytuację, kiedy się ją wysterylizuje, a potem może dołączylibyśmy ją do kojca do Lulka na "zachodnich" Koszmarnie nie lubię takiego miotania się z psem na ulicy a do tego jeszcze z suką, o której nic nie wiemy o przeszłości - tylko patrzeć, a będziemy mieli więcej czarnych podpalanych, tudzież każdej innej maści szczeniąt I pytanie kolejne w związku z tym, czy Saul mógłbyś w takiej sytuacji odciążyć Bożenę, choć ze dwa dni w tygodniu, z karmieniem psiaków w tym kojcu?? Quote
saul Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Kochani DOGOmaniacy Przede wszystkim news nr.1 SUCZKA MA DOM!!!!!!!!!! tak długo szukałem i marudziłem aż psiak znalazł big fajnego własciciela.. tak sie cieszę że szok !!o jedną bidę mniej!! nie mogłem przejśc obojetnie.. jakos tak nie mogłem..... dziekuje za zainteresowanie i wsparcie... mam nadzieje że wiecej takich pozytywnych rozwiązań zobacze w przyszłosci gdy będę zaglądał na DOGO.. więc.. SUNIA JUŻ W DOMU!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
saul Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Majaa napisał(a):Saul! Pytanie za 100 punktów ... Czy masz możliwość przetrzymania suczki choć ze dwa dni? Mam na myśli sytuację, kiedy się ją wysterylizuje, a potem może dołączylibyśmy ją do kojca do Lulka na "zachodnich" Koszmarnie nie lubię takiego miotania się z psem na ulicy a do tego jeszcze z suką, o której nic nie wiemy o przeszłości - tylko patrzeć, a będziemy mieli więcej czarnych podpalanych, tudzież każdej innej maści szczeniąt I pytanie kolejne w związku z tym, czy Saul mógłbyś w takiej sytuacji odciążyć Bożenę, choć ze dwa dni w tygodniu, z karmieniem psiaków w tym kojcu?? Sunia już bezpieczna. W kwestii pomocy chyba się mniej przydam bo zajęty jestem dośc znacznie... praca na różne godziny... obowiązki.. obiecuje zaglądac na dogo i w miare możliwości "podnosic".. Quote
saul Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Należałoby wiec wątek usunąc z tego działu... niewiem jak to zrobic wiec o help proszę...:cool3: Quote
KamaG Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Saul ja zmienię tytuł a reszta to już robota Modów, żeby przesunąć do "w nowym domu" Quote
klusek04 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 No to wielka radość. Saul może pomarudź jeszcze nad biedami innymi to może domki szybko znajdą. Quote
Majaa Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Super wieści ! Oby trafila na dobry odpowiedzialny dom! saul napisał(a): W kwestii pomocy chyba się mniej przydam bo zajęty jestem dośc znacznie... praca na różne godziny... obowiązki.. obiecuje zaglądac na dogo i w miare możliwości "podnosic".. No cóż ....wiadomo, że nie wszyscy są tak "pojechani" jak my (a ja mam chyba jednak najwięcej obowiązków na głowie z całego tego "psio - dogomaniackiego" środowiska) i po nikim się już tego nie spodziewam, ale i zaglądanie na dogo i podnoszenie to bardzo dużo ! A moze znajdziesz jakiś domek? A swoją drogą to bardzo miło poczytać, że ktoś w tym zapyziałym miasteczku nie może przejść obojętnie obok zwierzęcia, a jak do tego jeszcze jest to reprezentant płci męskiej, to tym większe brawa dla Ciebie, saul, za szczere zainteresowanie losem tego psa, a w przyszłości mam nadzieję, ze i innych Quote
saul Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 hehe.. reprezentant... hehe.. czyżby faceci mieli aż tak mały udział... WSTYD!:mad: owszem... będę zaglądał ...bo to ciekawe forum i potrzebne.. a że jestem jaki jestem to postaram się coś jeszcze zrobic dla bid i bidulek.. Quote
Majaa Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 saul napisał(a): czyżby faceci mieli aż tak mały udział... WSTYD!:mad: Wstyd, jakby na to nie spojrzeć :cool3: Z nami działa "sztuk" :cool3: : 1 (słownie: jeden):placz: nieobecny na forum, ale wszystkim starachowickim dogomaniaczkom znany osobiście Chyba innych aktywnie udzielających się mężczyzn psiozakręconych nie stwierdzono :shake: No jest jeszcze p. Janusz spoza Starachowic, który od lat zajmuje się psimi bidami, a z którym od czasu do czasu coś wspólnie robię Quote
saul Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 hehe.. więc choc odrobine poprawiłem statystyke.. myśle że jeszcze kiedyś ją poprawie.. jak tylko będę mógł.. pożyjemy.. zobaczymy.. Quote
Recommended Posts