Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przedewszyskim to najwiekszymi kalekami sa ludzie, oczywiscie pod wzgledem tolerancji i myslenia zwlaszcza jesli chodzi o zwierzeta. Sa oczywiscie wyjatki nawet w ludziach i wlasnie na taki wyjatek czeka Bari.

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Barry to taki zabijaka z ciemnej dzielnicy. Wie, że Scoti pozarłby go w jednym kęsie, to cała energie skupia na tym , zeby dostać sie do Scotiego. Stoi pod drzwiami,prosi, szczeka. I wcale sie nie boi, chociaz widział Scotiego w akcji i nie raz jakby nie interwencja DT to juz byłby wspomnieniem. Kocha Mikę i tylko Mikę. Nawet inne suki z DT są złe. A pysk ma wiecznie uśmiechniety.

Posted

Witamy :) u Barrego wszystko w porzadku czyli biega i robi zamet albo spi :P pozatym przy kazdej okazji probuje sie dostac do strefy zakazanej ( pokoju w ktorym siedzi nasz scoti )

http://img143.imageshack.us/img143/8301/dsc07155qs2.jpg

to jest zdjecie z ksiazeczki barrego

http://img47.imageshack.us/img47/4290/dsc07156fq6.jpg

to zdjecie jest z ogloszenia barrego (takie samo ma cent)

http://img47.imageshack.us/img47/4290/dsc07156fq6.jpg

a to i ....

http://img47.imageshack.us/img47/6924/dsc07160xe6.jpg

...to paragony za lekarstwa barrego ( i centa)

Posted

Nie wiem czemu to tak działa. Dzwonia ludzie bardzo zainteresowani, umawiają sie, a potem albo nie przyjezdzaja, albo przekładaja wizytę w nieskonczonośc. Podejrzewam, ze swieta to spedzą u nas.

Posted

Ado jeje trochę optymizmu!!!! A w końcu najwyżej DT będzie miał ciasno przy stole wigilijnym. Juz z tym sie pogodzili. Myśle że po świętach cos sie ruszy.

Posted

Wigilie to zje napewno u nas, chociaz zła na niego jestem bo dziabnął mojego czipsa, to podziele sie opłatkiem. Ciekawe, ze kazdy inny pies jak cos napaskudzi i dostanie bure to chociaz udaje, ze jest mu wstyd. Wczoraj jak złapał nicole to nakrzyczałam na niego, mówię mu jaki brzydki i jak to wstyd, a on mi ogonem merda i cieszy sie jakbym mu spacer proponowała.
Jest znow nadzieja, zwoniła zainteresowana rodzina - zobaczymy,.

Posted

:evil_lol: Ewa a co ty sie dziwisz Baremu że czipsa dziabnął. No przecież czipsy do jedzenia są ;) A może Baruś sie ich boi? i dlatego:roll:
Barus ma wspałały charakter i taki optymista!!! Lepiej że z ogona helikopter robi niż ma popaśc w depresje za te twoje krzyki.

A wigilię to ja z chęcią bym tez z wami zjadła. To co sie psiakom dziwić.

Ewa bardzo cię kolejny raz proszę o podliczenie kosztów ogłoszeń, leczeń szczepień , drzwi itd...... :mad:

Posted

wszystkie rachunki wstawiła na watek Madzia

Barry:
2x15 zł = 30,00 zł antybiotyk
15,00 zł lek przeciwzapalny

Cent:
12,00 zł antybiotyk
(szczepienie po swietach)

ogłoszenia i drzwi jak wyciagne rachunki

Posted

Bardzo ostroznie, zeby nie zapeszyc, tak cichutko szepne, ze Barrus jutro pojedzie do nowego domu. mam nadzieje, ze nikt sie juz nie rozmysli. Biedak bardzo teskni za Miką, chodzi i szuka jej wszedzie, nie chce wychodzic do ogrodu. Naprawde dobrze, ze zmienie otoczenie, moze predzej zapomni.

Posted

ewadr napisał(a):
wszystkie rachunki wstawiła na watek Madzia

Barry:
2x15 zł = 30,00 zł antybiotyk
15,00 zł lek przeciwzapalny

Cent:
12,00 zł antybiotyk
(szczepienie po swietach)

ogłoszenia i drzwi jak wyciagne rachunki

ogłoszenia Miki i Barrego i Centa - 32,00 zł
biedne drzwi - 69,00 zł ( materiał, jak stolarz usłyszał historie Koffi, nie wziął nic za robociznę, szkoda, ze włascicielka domu, u ktorej mieszkam nie jest taka wyrozumiała.)