bea_m Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Paros nie pakaj. Jemu tam dobrze jest. Przydzie czas i na Barego. Przecież nawet Parówka trafiła na swoich :) Quote
parowka50 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Pan Barry dzis sie obraził na wszystkich, wlaz na fotel i udaje, ze nie widzi nikogo. Sam sobie winniem, wszystkie psy sie bawia razem a on stawia sie do wszystkich, wiec pozostała mu tylko mika. Za to wykorzystuje ten czas na przytulanki, przychodzi i kładzie na kolanach najpierw głowę potem jedną łapę, drugą kawałek brzucha i wpycha sie cały. Zamowiłam zjedzony przez Barrego kabel na allegro, wiec jest szansa na zdjecia w najblizszych dniach. Quote
bea_m Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 parowka50 napisał(a):Za to wykorzystuje ten czas na przytulanki, przychodzi i kładzie na kolanach najpierw głowę potem jedną łapę, drugą kawałek brzucha i wpycha sie cały. Hihihi skad ja to znam :lol: Nie ma to jak potrzymać 30 kilowe maleństwo na kolanach :roll: Czekamy z niecierpliwością na fotki. Ale byłoby fajnie żeby Bary trafił do jednego domku razem z Miką :) Quote
bea_m Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Bary kochany aniołeczku :loveu: co tam u ciebie? Łapke masz chorą bo sie błąkałes po lesie i leśniczy cie postrzelił :placz: weci stwierdzili że nie da sie naprawić! a i tobie w życiu to nie przeszkadza :) później po 2 latach u nowego pana też skonczyło sie okropnie. Pan kochający chciał cie uspić bo mu sie życie zmieniło! Dobrze że udało nam się umiścic cię w domu tymczasowym. Masz teraz szansę!!! Trzecią już!!!! Ile ten pies nieszczęścia i zmian w zyciu musi doswiadczyć? Bary to wspanialy pies. Musi mu sie wreszcie życie ułozyć. Quote
ewadr Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Najcudniejsze to on ma oczy. Jak popatrzy na człowieka to wszystko trzeba rzucić i głaskać. Czeka na wyjątkowy dom a na taki warto poczekać, no nie Barry? Quote
bea_m Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Figa jako skromna osoba sie pewnie nie pochwali... ale ...... zrobiła dla Barego ołoszenie! http://www.allegro.pl/show_item.php?item=279180966 Proszę o kolportaż gdzie sie da. Paros prosze Cię !!! Zmień tytuł watku!!! Bary bardziej potrzebuje swojego człowieka a nie pieniązków!!! Quote
ewadr Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Ogłoszenie cudne, oby przyniosło efekt. Dziś wieczorem ma znow przyjechać rodzina z trzebini ogladąc barrego, ale niepokładam wielkich nadzieji. Jest tam 4 dzieci, małych, oboje rodziców pracuja, juz bardziej Mika, bo jest taka spokojna i łagodna. Zobaczymy jak przyjada to zobaczą oboje. Quote
bea_m Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Masz rację. Mikę im pokaż. AAA i Centa przed nimi schowaj ;) Quote
:: FiGa :: Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Kciuki są :kciuki: Oj bea bea :shake: :eviltong: Quote
bea_m Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Oj bea bea :shake: :eviltong: No coooo? :oops::roll: Quote
parowka50 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Szkoda mi barrego, znow sie rodzina rozmysliła. Wczoraj zadzwonili, ze kupia jednak dziecia szczeniaka pod choinkę. Nie wiem czy to taki okres, ze wszyscy o swietach, zakupach i porzadkach myslą a nie o psach. Barrusiowi na Mikołaja nalezy sie nowy domek Quote
bea_m Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 :crazyeye: już myślałam że barry sie roztył :roll: a wy macie kapy w łaty :evil_lol: chyba już czas okulary sobie sprawić :cool3: Patrze na te ślepia i....... :placz: on już raz domu szuka. :-( Przytulcie go odemnie :loveu: Jeste niesamowity :loveu: Quote
parowka50 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Barrus cudenko nasze zadowolony z odwiedzin wujka. Zawsze to jeszcze jedna reka do smyrania. Barry ma humorki jak nastolatka. Raz kocha wszystkie psy i wszystkie koty, a raz znowu pozera wszystko co sie rusza. Zimno mu w dupeczke, nie chce długo byc na dworze i na długie spacerki tez nie chce, pół godzinki i ciagnie do domu jak oszalały. Lezy z babcia własnie na sofie i ogladaja serial. Bo Barrus to mądry jest i nabieząco akcje śledzi. Quote
:: FiGa :: Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Barruś to zupełnie jak moja kropka jest - też nie lubi zimy ;) Zmarzluch jeden :) Quote
:: FiGa :: Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Barry doczekał się obserwatora na allegro :) Może to właśnie przyszły domek urwisa? :)` Quote
bea_m Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Figa ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nie zapeszamy Quote
ewadr Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Barry doczekał się obserwatora na allegro :) Może to właśnie przyszły domek urwisa? :)` Najlepij milczmy, az do mometu jak Barry gdzies pojedzie, bo juz dostaje szału od tych niezdecydowanych ludzi. Barrus czuł sie gorzej przez dwa dni, wystraszylismy sie, ze to jakiś wirus, ale musiał diabeł cos pozrec na ogrodzie i stad ta biegunka. Dostał antybiotyk, dwa zastrzyki i dwie tabletki i znów dupka mu odżyła. Jak sie żle czuł, to taki potulny leżał na sofir, wszystko mogło chodzic koło niego, nawet stado kotów. Nawet w lecznicy był tako grzeczniutki jak z nim byłam, ze nadziwic sie nie mogłam, wszystkie zwierzaki kochał. A w sobotę była mama z nim do kontroli, to lecznice chciał pożreć, po koleji od kotów zaczynajac, kończąc na Kaukazie. Cały Barrus. Quote
bea_m Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Taaaaa. czeka. Domek ma być bez kotków bez piesków tylko z dużą liczką rąk do miziania :) Quote
ewadr Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 No ewentualnie jaks duża suczka moze być, bo z kimś trzeba szmate na pół przetargać. Uwielbiją to z Miką. Z takiej wielkiej szmacianej kości to juz pojedyncze sznurki zostały. Kazdą szmatę jak znajdą ciągną na dwie strony. Zresztą barry uwielbia zabawy kazda butelka, kapec wszystko nadaje sie do zabawy. Quote
parowka50 Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 a ja jestem barry powiedzieli mi ze jestem dalmatynczykiem wiec takiej wersji sie trzymam :) jak wiecie mam dzieczyne to mika bardzo ja lubie ale boje sie ze ona klamie ze mnie kocha przez moja noge... tak kuleje na jedna lapke ale w niczym mi to nie przeszkadza bo jak jestem na dworze to biegam na wszystkich kocham chodzic na spacery bardzo lubie dzieci jestem przyjacielski kochany wiec czemu ludzie patrza na noge czemu jak mam wade to jestem gorszy a to nie prawda i mam nadzieje ze jakas rodzinka sie o tym juz nie dlugo przekona ....barry :( Quote
Recommended Posts