parowka50 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 witamy chcialam poinformowac ze pieski maja sie dobrze,dogaduja sie miedzy soba i wciaz czekaja na domek.A tu po jednym zdjeciu kazdego z nich : myszka bary mika pozdrawiamy! Quote
ewadr Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Dt dalej bez internetu wiec pare słow napiszę o naszym krolewiczu. Rozrabiaka z niego straszy ale w pozytywnym znaczeniu. Lubi dokazywać, lubi sie bawic, uwielbia pieszczoty a zazdrosny jest jak małe dziecko. Wystarczy do innego psa powiedziec miłe słowo a on juz jest i wciska swój łepek na kolana. Jak jest smutny albo znudzony przychodzi i kładzie łapke na kolana i patrzy takim smutnym wzrokiem ale jak dam sie oszukac i zaczynam do niego słodko przemawiać zmienia sie w rozbrykana bestyjkę. Spi na foletu Koffi, cos ten fotel ma w sobie, ze tak Dalmaty przyciąga. Jak przyjechał mogł sie wszedzie połozyć, sofa, fotele, łozka, psie posłanie wszystko było do jego dyspozycji a on bezbłędnie na fotel Koffi, to chyba dobrze wrózy. Quote
ewadr Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Widze, ze udało sie reaktywować internet oby na dłuzej. Quote
Ada-jeje Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 A czy Myszka ma w tej chwili mozliwosc przebywania z Barrim i Miki, czy tez musi byc w dalszym ciagu izolowana bo dochodzi miedzy nimi do starc. Dogo sprawia coraz mniej problemow wiec mamy nadzieje ze z Dt latwiejszy kontakt bedzie. Quote
parowka50 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Myszka nigdy nie miala z nimi problemow tylko ze sie ich troszke boi i zazwyczaj chowa sie pod lozkiem.Jednak jezeli dochodzi miedzy nimi do bezposredniego kontaktu to nic sobie nie robia, a nawet merdaja ogonkami w zwiazku z tym nie musi byc izolowana. Quote
bea_m Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 No bo w końcu co taki Bary może Myszce zrobić? Najwyżej na nią nadepnie :) Quote
Ada-jeje Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Wplata w kwocie 61,80 jest juz uregulowana, dziekuje, moge rowniez wyslac wam pokwitowania o zgloszeniach, niestety nie posiadamy pokwitowan na szczepionki ani na tableti do odrobaczenia bo takich nie dostajemy placac tak niskie ceny. Quote
bea_m Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Ada jeżeli chodzi o mnie to żadne pokwitowania są mi nie potrzebne. Wiem co robicie i jak robicie.Ufam wam i tyle. Tylko może książeczki zeskanować żeby inni wiedzieli że szczepienie było. Quote
Ada-jeje Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Ksiazeczki od kropkow napewno sa u Ewci a raczej w DT, jezeli oni moga to niech to sami zeskanuja a jesli to dla nich za trudne to poprosic o pomoc Dominike mieszkaja wszyscy w jednej miejscowosci. Quote
Ada-jeje Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Ewciu odezwij sie jak wyglada zainteresowanie kropkami i nie tylko czy masz jakies nowe nr. tel. ktore mozna wykorzystac. Quote
parowka50 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 wklejam fotki z ksiazeczki Barrego pozdrawiam Quote
bea_m Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 No to widać że chłopak gotowy. Domku znajdź się !!!!! Quote
Ada-jeje Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Dlaczego Ewa milczy? :angryy: czyzby nie chciala sie podzielic z nami najnowszymi wiadomosciami bo jakos nie dociera do mnie ze nie bylo zainteresowanych kropkami?:crazyeye: Quote
bea_m Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Może to cisza przed burzą? :cool3: Może nie ma czasu bo telefon się rozdzwonił z kandydatami na Pańciów kropków? Quote
Ada-jeje Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Pozostaje teraz tylko ten najlepszy wybrac. Quote
parowka50 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Witamy :) U pieskow wszystko w porzadku zreszta sami zobaczycie na fotkach.Kropki wszedzie chodza razem.Ostatnio lubia spedzac czas w ogrodzie bawiac sie i goniac do okola domu.Kiedy zmarzna im juz dupki przychodza i bawia sie w przeciaganie liny a potem odpoczywaja na kanapie :) Wszystki drzwi stoja dla nich otworem...bo sami je sobie otwieraja :P PS: pozdrawiamy ;) Bary I Mika :evil_lol: ...miłosc kwitnie :cool3: Quote
bea_m Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Zmiana w ich zachowaniu wielka jest. Domku jestes wspaniały i cuda robisz z milości do psów. Bardzo dobrze. Dzieciaki zresocjalizowane. Iby tak dalej. Ps. Ado a skoro tak szukasz Ewci to może po prosu zadzwoń do niej? Jak co to tel podam. Quote
Ada-jeje Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Nie potrzeba ja sie dzis z Ewcia osobiscie widzialam, ale ciekawa jestem wieczornego sprawdozdania a nr. tel. do Ewy nie zapomnialam. Quote
bea_m Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Tez bym chciała się z Ewcią zobaczyć ale ta odległość jest jednak duża. Myślę że Ewa z uwagi na swój stan cywilony, posiadanie latorośli i pracę nie ma tyle czasu coby nas informować o wszystkmim co się dziej w domu tymczasowym kropków. DT nowe wiadomości przesyła na watek a jak tego za mało to wystarczy zadzwonić. Ja dzisiaj dzwoniłam i więcej nie powiem coby nie zapeszyć :) Quote
Ada-jeje Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 A ja dzis rozmawialam i tez wiecej nie powiem coby nie zapeszyc. Quote
bea_m Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Czyli jest wszystko ok. A rannych będziemy znosić ja się to wszystko poukłada. Quote
Rybc!a Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Ale wy wszyscy skryci! A ja siedzę jak na szpilkach ! Quote
ewadr Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Niestety pierwsza wizyta beznadziejna, pan myslał,ze Barry to jednak bedzie troche inny, mniejszy bardziej jak dalmatynczyk. Druga rodzina, ktora dzwoniła weszła na strone fundacji i przeczytała watek Barrego. Podoba im sie bardzo ale to co przeczytli o jego łapce dyskwalifikuje go jako psa. Nawet nie chcieli zobaczyc. Szukamy dalej Quote
Recommended Posts