paros Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 bea_m napisał(a):No ale Pan do osoby transportującej jeszcze nie zadzwonił. A miał :( ............... :cool3: Quote
paros Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Bary jest w domku tymczasowym, czekamy aby DT odezwał się i czekamy na fotki :roll: [SIZE="3"]BARDZO PROSIMY O POMOC FINANSOWĄ. Potrzebne jest 166 zł na pokrycie transportu Barego ..... i DT musimy opłacić. Nie wiemy ile bo nie wiemy jak długo Bary będzie tam przebywał. Mamy nadzieje że króciutko. Psiak jest bardzo ładny i sympatyczny.... no i oczywićnie liczymy na pomoc cioteczek z ProAnimals PROSIMY O WPŁATY :modla::modla::modla::modla: [SIZE="3"]NR rachunku Łaciatej Strony 50 10205558 11111062 20901152 Ewa Pacałowska, Michał Miąskiewicz z dopiskiem "dla Barego" Konto prowadzone jest przez PKO Bank Polski S.A., tak więc wpłat bez prowizji można dokonywać we wszystkich oddziałach PKO B.P. Quote
:: FiGa :: Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Pieniążki bardzo bardzo potrzebne!! Quote
bea_m Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Widze że Cioteczki z Warszawy są dobrze poinformowane :) Cieszę się że nas nie zostawiłyście samym sobie. Bary rzeczywiście jest juz w DT. (300 km od byłego) Biegał po ogrodzie z rezydentka Onką i chora noga mu w tym nie przeszkadza. Swoim pieknym basem (pomimo kastracji) oznajmia przybycie domowników. W stosunku do ludzi jest liły i uprzjmy. Wybrał sobie łyse mijśce na pododze i oczywiscie nowe posłanko było tam położone. Żebrze o względy p. Joanny ale Mika go nie dopuszcza. CZekamy na foty i relacje z Dt :) Quote
Ada-jeje Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Ano czekamy :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Ulaa Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Koniecznie, jeśli ma szybko znaleźć nowy dom. Quote
bea_m Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 DT ma duuuże problemy z netem :( Co robić? Quote
:: FiGa :: Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Ulaa zrobisz ogłoszenia prawda? Ale do nich potrzebne są informacje od DT :oops: Jaki psiak jest itp :oops: Ja mogłabym tez porozwieszać u siebie, ale czy jest sens kiedy pies jest na śląsku a ja na podkarpaciu? :oops: Quote
bea_m Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Ula możecie wziąść do ogłoszenia zdjęcia z jego wątku. A o Barym pewnie i tak Ewadr wie wszystko. Cioteczki on szybko musi domek znaleść co Cent z karceru już za tydzień wychodzi. Quote
Ada-jeje Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 To nie z netem sa problemy tylko z serwrem dogomani chodzi jak ruski traktor, ja tez juz dzis ku...cy dostaje zreszta to juz jest trzeci dzien, kazda strona otwiera kilka minut i albo sie otworzy albo znika forum. Strata czasu ogromna trudno sie porozumiec nie wiadomo nawet czy PW dochodza. Mysle ze ciotki sie jutro spotkaja i cos ustala, ja zreszta tez jutro zobacze sie z Ewa. Quote
Kika Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 To TP SA ma najprawdopodobniej jakis wielki problem, bo u mnie to samo od kilku dni. Quote
Ulaa Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Ulaa zrobisz ogłoszenia prawda? Ale do nich potrzebne są informacje od DT :oops: Jaki psiak jest itp :oops: Ja mogłabym tez porozwieszać u siebie, ale czy jest sens kiedy pies jest na śląsku a ja na podkarpaciu? :oops: Zrobię, może dzisiaj wieczorem. bea_m napisał(a):Ula możecie wziąść do ogłoszenia zdjęcia z jego wątku. A o Barym pewnie i tak Ewadr wie wszystko. Cioteczki on szybko musi domek znaleść co Cent z karceru już za tydzień wychodzi. Może i wie, ale coś nie chce się znami podzielić tymi informacjami :razz: Quote
bea_m Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Ulaa napisał(a):Może i wie, ale coś nie chce się znami podzielić tymi informacjami :razz: :mad: no ładnie. Czyli do mrowiska.... i może wtedy coś powie:razz: Quote
Ulaa Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Prosze o fotki Barrego na meila i trochę info o nim, to wstawię na stronkę do adopcji :cool3: zwierzaki_chrzanow@o2.pl A z Ewą się widziałam i już wiem - komp jej w domu zdechł :( Quote
Ada-jeje Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Czekamy na jakies wiadomosci dogo juz dziala. Quote
Ulaa Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Bez bieżących informacji nie jesteśmy w stanie szukać domu dla Barego. Chyba, że zależy komuś by był na DT jak najdłużej? :roll: Quote
bea_m Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Ula podobnoi i tak ogloszenia poszły w Przełomie i w Jeżu. Nie denerwuj się. Bary pójdzie do domku szybko. Ma ogłoszenia, jest piękny, kochany... a zreszta u wads jest zapotrzebowanie na dalmaty :) i Cent od niedzieli jest do przewiezienia. Wyluzuj. A i ze szczecina sunia czeka..... Quote
Ulaa Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 bea_m napisał(a):Ula podobnoi i tak ogloszenia poszły w Przełomie i w Jeżu. Nie denerwuj się. Bary pójdzie do domku szybko. Ma ogłoszenia, jest piękny, kochany... a zreszta u wads jest zapotrzebowanie na dalmaty :) i Cent od niedzieli jest do przewiezienia. Wyluzuj. A i ze szczecina sunia czeka..... Barrego nie ma w przełomie, wczoraj patrzyłam. Do przełomu wysyłam psy ja oraz lecznica. Lecznica nie ma w nim nic wspólnego, a ja nie wiem co pisać, bo nie ma info. Jeśli jest w Jeżu, to pewnie pójdzie szybko. Quote
bea_m Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Oj to nie dobrze że nie ma go w Przełomie. A kiedy Jeż wychodzi? Bary musi szybciutko iść do nowego domu. Ma aktualną książeczkę zdrowia i jest wykastrowany. To na co czekać!!! Prosimy o informacje z DT. Quote
Ulaa Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Barry ani Mika nie mają w Jeżu żadnych ogłoszeń. Nikt nie wie, że szukają domu. Quote
Ada-jeje Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 DT dogo juz dziala net tez juz dziala prosimy o info w sprawie kropek jak rowniez meila z fotkami prosze wyslac Ulce to moze kropki wstawic na stronce, zwlaszcza chodzi nam o psa na ktorego jest wystawione zrzeczenie wlasciela na rzecz naszej Fundacji. Poniewaz dbamy o dobre imie naszej Fundacji sprawa adopcji nie jest nam obojetna. Quote
:: FiGa :: Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Podnoszę... i czekamy na wieści... jak tam się Barry na tymczasie sprawuje :) Quote
Ada-jeje Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Poniewaz dogo wciaz fiksuje i trudno o podawanie na biezaco wiadomosci, dlatego musimy sie uzbroic w cierpliwosc. Bylysmy dzis z ciocia Ulka w DT, Ulka porobila foty ale trzeba poczekac az bedzie mogla wstawic. Bary jest wyjatkowo spokojnym psem jak na ta rase sama Ulka byla bardzo zdziwiona jego wspanialym zachowaniem. Gdyby nie to ze Mika ma cieczke trudno by bylo zauwazyc tego psa. I choc Bary jest kastratem to jednak czuje sunie i jest troche niespokojny zalecajac sie do suni bez przerwy. W nastepnym tygodniu Bary bedzie ogloszony do adopcji chociaz jeszcze przed adopcja pani bedzie kontaktowac sie z bylym wlascielem ktory bardzo przezywa rozstanie z pupilem, gdyby tylko mial mozliwosc ze ktos zaopiekuje sie psem chetnie zabralby go spowrotem do siebie. Quote
Ulaa Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Znowu mi posta zjadło nad którym tyle czasu się namęczyłam :mad: Tak jak Ada-jeje napisała - Barry jest IDEAŁEM jeśli chodzi o zachowanie!! Zupełnie to nie jest dalmat!! Cierpliwy, spokojny, łagodny... Niestety wyraźny chaos u niego wprowadza Mika w cieczce, od której nie jest izolowany i biegają razem, oboje sie denerwując. Piękny i grzeczny dalmat. Tylko o tej łapce nic nie wiemy, która wyraźnie mu dokucza... Ale dowiemy się, jako że Barry jest w tej chwyli psem fundacyjnym (czyli naszym) mamy zamiar dowiedzieć się na jego temat WSZYSTKIEGO :lol: a zaraz będą fotki :cool3: Quote
Ulaa Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 O, taki kochany :loveu: I taka sztywna łapka... :-( Duuuży i grubiutki poczciwinka jest :loveu: Quote
Recommended Posts