Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Paros, poproś o czas do piątku. domyślam się, że właściciel juz wariuje, ale ogłoszenia w gazecie ukażą się w piątek - mi jestem pewna, że zadzwoni ktoś, kto weźmie go chociaż na tymczas (tylko poproś o DT w ogłoszeniu)...trzymam kciuki :kciuki:

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam Was, ale chyba nie czytacie postów....
Napisałam wcześniej, że Pan od Kropka nie chce z nami rozmawiać... Ani z Fundacją Maja...
Nie mamy info o psie.
Nie możemy w tej chwili dawać ogłoszeń.... Wg prawa nie my jesteśmy dysponentem psiaka...
Przykro mi.
Możemy na wszelkie inne sposoby szukać domu.
Ale jeśli domu nie mamy w tej chwili - ja nie odważę się po raz kolejny na próbę rozmowy z Panem od Kropka...

Posted

moja ciotka uśpiła zdrowego fantastycznego jamnika bo nagadał głupot jaki to agresywny strasznie jest - nigdy jej tego nie wybaczę! Mam nadzieję kropek jest cały :(

Posted

[quote name='Ulaa']No proszę, ciotka Bea lepiej niż Domestos - dociera dokładnie wszędzie :cool3:

:oops: Ula no coś ty. Staram się po prostu.

A tak na marginesie....... CIOTECZKI TRZYMAĆ KCIUKI.

DT czeka na Barego. Transport załatwiony. Z Panem uzgodnione. (Bary pojedzie wraz z całą wyprawką)

Dziękuję bardzo za pomoc Paros i Przyjacielowi Koni :razz:

A na koniec oczywiście... BARDZO PROSZĘ O POMOC FINANSOWĄ. Potrzebjne jest 166 zzł na transport Barego ..... i DT musimy opłacić. Nie wiem ile bo nie wiem jak długo Bary będzie tam przebywał. Mam nadzieje że króciutko. Psiak jest bardzo ładny i sympatyczny.... no i oczywićnie liczę na pomoc cioteczek z ProAnimals :razz:

NR rachunku Łaciatej Strony 50 10205558 1111 106220901152, Ewa Pacałowska, Michał Miąskiewicz
Konto prowadzone jest przez PKO Bank Polski S.A., tak więc wpłat bez prowizji można dokonywać we wszystkich oddziałach PKO B.P.

Posted

Dziwne....
Masz do Niego telefon - zadzwoń i zapytaj, może czegoś nie zrozumiał (lepiej się upewnić).
Jeśli nie możesz - napisz mi na wątku - zadzwonię wtedy jutro sama do Pana, ale to już będzie chyba lekki "korowód".
(czy ten kontakt był do Rybci ?)