Rybka_39 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 http://images23.fotosik.pl/102/726ea641d66de628.jpg Jaki piekniś! Przeciez jak mozna takie psisko fajne chcieć uspić z powodu wyjazdu:angryy::angryy: Podnosze!:multi: Quote
paros Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Piękniś ale ma takie smutne spojrzenie :roll: Chciałabym zobaczyć to pysio uśmiechnięte :roll: Quote
baffi2 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 ja także trzymam kciuki i czekam na wieści :) Quote
Tosia2 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Właściciel tego biedaka wystawiał go na Allegro... Powód był ten sam, ale wówczas nie wspominał jeszcze o uśpieniu... Nie wiem, czy da się odszukać w zakończonych aukcjach, bo o ile dobrze kojarzę, podawał tam szczegóły dotyczące psa i na 100% dużo zdjęć-również siebie samego z psiakiem na kolanach....... Umie ktoś szukać? Quote
przyjaciel_koni Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Tosia2 napisał(a):Właściciel tego biedaka wystawiał go na Allegro... Powód był ten sam, ale wówczas nie wspominał jeszcze o uśpieniu... Nie wiem, czy da się odszukać w zakończonych aukcjach, bo o ile dobrze kojarzę, podawał tam szczegóły dotyczące psa i na 100% dużo zdjęć-również siebie samego z psiakiem na kolanach....... Umie ktoś szukać? Nie bardzo rozumiem o co chodzi ? Czytałaś wątek ? Tam wszystko jest napisane..... Quote
:: FiGa :: Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Czekamy na wieści :) Tosia2 - nie doczytałaś, wiemy o allegro. Quote
paros Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 ............... :shake::shake::shake: Pan pojechał zawieźć psiaka i ............ wrócił z psiakiem. :roll: Przyjaciel_koni napisze więcej. [SIZE="4"]POTRZEBNY DOM NA CITO !!!!! PSIAK JUŻ NIE MA CZASU!!!! Quote
przyjaciel_koni Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 W tej chwili krótko, bo muszę poczekać, aż mi szok minie..... Pani okazała się kompletnie nieodpowiedzialną i "ubezwłasnowolnioną" przez rodzinę Osobą..... Nikt oprócz niej tego psa nie życzył sobie... Nie powiedziała nam o tym. Pan psiny zabrał psa i wyruszył w drogę powrotną.... Reszta potem.... Quote
baffi2 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 :shake::shake::shake: jak ja nie lubie takich ludzi....:cool1: A moźe do czasu znalezienia domku, załatwić psu hotelik???? Albo chociaż przytulisko na jakiś czas... To lepsze niż uśpienie. Quote
przyjaciel_koni Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Na miejscu, w tamtym domu po przyjeździe psiaka pojawiła się nagle teściowa tej Pani... I mąż... Zrobiła się wielka rodzinna awantura, gdzie teściowa odgrywała rolę "wiodącą". Przy okazji wykrzyczano sobie wiele spraw, co było wręcz żenujące.... W trakcie Pan psiaka usłyszał, gdzie by skończył ten pies już jutro, gdyby zdążył odjechać wcześniej... Wracając telefonował do mnie, był tak zdenerwowany, że nie będę pisała co powiedział. Ogólnie, co do samego obecnego opiekuna psiny - mam mieszane uczucia - nie wiem, co zrobi po czasie jaki udało się "dołożyć". Teoretycznie mamy dosłownie kilka (3 może 4) dni na znalezienie domu.... I to wywalczone po długich negocjacjach.... Brak mi pomysłów, co teraz... Quote
Kika Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Jestem w szoku. Widzialam sie z męzem tej Pani, owszem wielkiego entuzjazmu nie wyrazil-o czy mówiłam, ale nie powiedział nic na temat sprzeciwu.Szok!!!!!! Trzeba się tej Pani wystrzegac:mad::mad::mad: Quote
znikam Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 a hotelik? czy znacie chociaż jakiś porządny hotelik w okolicach warszawy, gdzie dałoby się psa umieścić? Quote
paros Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 [quote name='znikam']a hotelik? czy znacie chociaż jakiś porządny hotelik w okolicach warszawy, gdzie dałoby się psa umieścić? Tylko nie ma sponsora :shake: Pan nie chce już czekać :-(:-( NIE MAMY GDZIE GO ZABRAĆ!!!! PILNIE POTRZEBNY CHOCIAŻ TYMCZAS!!:roll: [SIZE="3"]CO TERAZ BĘDZIE Z KROPKIEM!!!!:-(:-(:-( Quote
:: FiGa :: Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Ile kosztowałby hotelik za dobe powiedzmy? Quote
bea_m Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Bunia miała namiary na domki w wawie. MichałMi miał je sprawdzić. Trzeba jego zapytać co załatwił. Chłopak zalatany to pewnie zapomniał :( Quote
baffi2 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 A może przytulisko w Warce na tymczas?? Mogę podać nr. telefonu Quote
przyjaciel_koni Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 bea_m napisał(a):Bunia miała namiary na domki w wawie. MichałMi miał je sprawdzić. Trzeba jego zapytać co załatwił. Chłopak zalatany to pewnie zapomniał :( Niestety, nie miałam do tej pory nigdy styczności z Michałem na Dogo. A Bunia która, bo chyba są dwie albo i trzy.... Nie mam pojęcia.... Baffi - płatny tymczas odpada... Nie mamy już skąd brać kasy na psiaki pod naszą opieką.... Jest ich zbyt wiele. I mam również niepokojące wiadomości. Pan psiaka (mam nadzieję, że chwilowo) stracił zaufanie do wszelkich organizacji pomagających w tej sprawie... Nie chce rozmawiać również z F. Maja.... Nie wiemy co się dzieje z psem. Quote
bea_m Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 A co z tymi chętnymi co mieli wybierać między Centem a innym. Chyba Znikam tą sprawą się zajmowała. My też świecimy pustą skarpetą. Nie damy rady finansowo z niczym. Quote
albiemu Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 wiecie co ręce mi opadły, myślałam, że kropek już w domu a tutaj .... Quote
baffi2 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 to może ogłoszenie do gazety?? ludzie pomóżcie! nie wierzę że nikt nie może go przetrzymać choć kilka dni! :placz: Quote
albiemu Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 ja niestety nie jestem w stanie pomóc :( Quote
znikam Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='bea_m']A co z tymi chętnymi co mieli wybierać między Centem a innym. Chyba Znikam tą sprawą się zajmowała. ja już mówiłam - chcieli przełożyc wizytę, czekałam na telefon, a oni przestali się do mnie odzywać i nie mogę się z nimi skontaktować. ponoć później dzwonili do Buni - nie wiem, co z nimi... zapowiadali się dobrze, a tu taki klops, chyba nie można akurat na nich liczyć. Paros, wyślij proszę ogłoszenie do gazety wyborczej jeszcze dziś na adres stoleczna@agora.pl. jak ostatni raz dawałam dla pewnej pani ogłoszenie na dalmata, to podobno było pięć telefonów na psa... Quote
baffi2 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 dokładnie; ogłoszenia, ogłoszenia i jeszcze raz ogłoszenia! im szybciej i więcej tym lepiej... ja dam ogłoszenie do gazety ''Oferta'' A ile jeszcze dni mamy? Quote
Recommended Posts