Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GoWa napisał(a):
Z ciekawości ;)...
Rita, wiesz jak ja bym chciała mieć znowu erdelka...tylko ten mój TZ...

GoWa ludzie tacy jak ty powinni miec erdelka/wiem co mowie/.Szkoda,ze twoj TZ jest taki nieugiety,ale zareczam ci,ze gdyby miał do czynienia z takim psem,zakochałby sie od razu.Ich nie mozna nie kochac,sa takie wylewne,to takie kochane duze maskoty.A moze sprobujemy go przekonac:razz:

Posted

Rita, ja znam erdelki, miałam suczkę 14lat, najukochańszą ... mój TZ uważa że 2psy i 2 koty to wystarczający kłopot (moze ma trochę racji)

Posted

GoWa napisał(a):
Rita, ja znam erdelki, miałam suczkę 14lat, najukochańszą ... mój TZ uważa że 2psy i 2 koty to wystarczający kłopot (moze ma trochę racji)

GoWa pewnie ma troche racji,poza tym erdelek to duzy piesek,przy takim zwierzyncu to napewno problem.Moze wygrasz w totolotka i kupisz jakies rancho:cool1:albo jak ja wygram,stworzymy swoje przytulisko:roll:/w cos trzeba wierzyc:p/.

Posted

GoWa napisał(a):
No to jak on do tych kociambrów? Sprawdzał ktoś ?
bo nie dostałam odpowiedzi.....

GoWa ja nie wiem:shake:wysłałam zapytanie,ale jeszcze nie uzyskałam odpowiedzi.Miałam dzisiaj telefon,ale panu nie odpowiadało to,ze bedzie wykastrowany:roll:

Posted

GoWa napisał(a):
Trzeba go chyba jednak wykąpać i trochę podstrzyc- będzie piękny, a ludzie nie mają wyobraźni ....

A moze jednak nie;) mam pana chetnego na naszego przystojniaka i wcale mu nie przeszkadza jego wyglad,ale ciii nie zapeszac,czekam na rozwoj wydarzen.