Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Acha, bardzo dziękuję Ciapusiowi :loveu:, że cały swój dzisiejszy dzień poświęciła na sprawy erdelka i bardzo mi pomogła, Moriii :loveu: za to że zgodziła się, żebyśmy zawiozły psiaka do zaprzyjaźnionego hoteliku, Reno2001 :loveu: za szoferowanie oraz mojej mamie :loveu: za użyczenie autka.

Posted

katya napisał(a):
Acha, bardzo dziękuję Ciapusiowi :loveu:, że cały swój dzisiejszy dzień poświęciła na sprawy erdelka i bardzo mi pomogła, Moriii :loveu: za to że zgodziła się, żebyśmy zawiozły psiaka do zaprzyjaźnionego hoteliku, Reno2001 :loveu: za szoferowanie oraz mojej mamie :loveu: za użyczenie autka.

:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::buzi:

Posted

To jest wogóle dziwne. Tracić kasę i poniewierać psa po hotelach jak jest chętny inny i to bardzo dobry dom.
Dziwne rozumowanie, ale cóż, nie wnikam.

Posted

Cioteczki nie ma sie co doszukiwac sensacji:cool3:pan chciał przyjechac po pieska,ale był problem z przytuliskiem. Ma specyficzny zawod i kazdy dzien wolny musi uzgadniac z przełozonym,teraz moze przyjechac dopiero pod koniec przyszłego tygodnia,z Białegostoku to kawał drogi. Moglismy Erdelka zaprowadzic do przytuliska,ale po zabiegu przeciez musi miec opieke i spokoj.:roll:stad to wszystko,tak zostało zaplanowane.Czy jeszcze jakies watpliwosci ?

Posted

To znaczy, że miałam odprowadzić psa na Kosodrzewiny gdzie zostałby wrzucony na boksy ogólne i powiedzieć domom, ze który pierwszy przyjedzie, to pies jego?

Posted

Acha, ludzie z Białegostoku z tego co wiem pierwsi zadzwonili do Rity, a następnie przysłali zdjęcia oraz wypełnili ankietę. O drugim domu ja nie wiem nic oprócz tego że jest z Sopotu chyba, ale fakt nie czytałam na bieżąco tego wątku.

Posted

Jak tam psiak się czuje?

Co chcesz wiedzieć o "drugim" domu ?? Niestety ja nie wiedziałam o tym, że muszę się kontaktować z Ritą w sprawie adopcji. Głupia i naiwna dzwoniłam do hotelu w którym mieszka.

Macie racje.. Nie ma co tego roztrząsać. Najważniejsze że ma dom. Tylko szkoda że jeszcze w nim nie jest...

Posted

Natalia i Galwin napisał(a):
Jak tam psiak się czuje?

Co chcesz wiedzieć o "drugim" domu ?? Niestety ja nie wiedziałam o tym, że muszę się kontaktować z Ritą w sprawie adopcji. Głupia i naiwna dzwoniłam do hotelu w którym mieszka.

Macie racje.. Nie ma co tego roztrząsać. Najważniejsze że ma dom. Tylko szkoda że jeszcze w nim nie jest...

W sumie nie musiałaś się kontaktować z Ritą. Jej numer został podany w ogłoszeniu, bo zna rasę i mogła wybrać dla airdale potencjalnie dobrego właściciela.
Niestety namieszała p. S., bo Tobie mówiła, że pies nie ma domu i podobno Ci go obiecała, nam mówiła to samo - że nie ma domu i mamy mu szukać, więc nie było powodu dla którego miałyśmy odmówić ludziom z Białegostoku.
Przytulisko na Kosodrzewiny to prywatny teren tych państwa i szczerze mówiąc nic nam do tego, Tosia nawiązała współpracę, później ja chciałam pomóc, ale jak widać wychodzą z tego dziwne sytuacje.
Nie rozumiem tylko jednego, jeśli pies został Ci obiecany, dlaczego od razu po niego nie pojechałaś. Wtedy już byłby w domu.
Teraz jest pod opieką Fundacji Niechciane i Zapomniane, przebywa w hoteliku gdzie ma ciepło, całodobową opiekę i spokój po kastracji. Mam nadzieję, że już wywietrzał, bo śmierdział niemiłosiernie, do tej pory czuć go w mojej mamy aucie.

Posted

No tak, to że ja nie pojechałam od razu to jest fee a to że tamci ludzie jadę po ilu.. 2 tygodniach jest dobrze?

Ja nie mam do nikogo pretensji. Rozumiem, że kontakt między nie wiem jak to nazwać ? wolontariuszami a przytuliskiem czy też hotelem jest kiepski i tyle. Nie miałam pojęcia że wątek tego erdelka jest na dogo, nawet nie jest aktywnym uczestnikiem tego forum.

Posted

Nie chodzi o to co jest fe a co nie jest, tylko nie rozumiem po prostu dlaczego nie umówiłaś się od razu na odbiór, skoro właścicielka przytuliska obiecała Ci psiaka - tylko tyle.
Zresztą to już nieważne, bo pan z Białegostoku odbiera terrierka jutro, czyli po niecałym tygodniu od kastracji, nie po dwóch :)

Posted

katya napisał(a):
Na tych fotkach wklejonych przez Ciapka Edi (tak ma na imię) jechał do hoteliku, a ja mam fotki z podróży już docelowej ;)

No to katya na co czekasz:cool3:czekamy.:lol: