*Gajowa* Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Dziś podjechałam obejrzeć Beja :crazyeye:... on jest cudny ! Wielki dorodny wilczasty ON - w rzeczywistości wygląda lepiej niz na zdjęciach. Quote
beka Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Prawda że pięknościowy. I tak się łasi jak przychodzę . Kłębi się przy nogach że trudno krok zrobić. I brzuchol pokazuje. Jest kochany. Niestety nikt sensowny sie nie trafił. Dziś dzwoniła pseudohodowca a Garolina... Bej dobrze dogaduje sie Miłką choć czasami te jego zabawy wyglądaja dla mnie groźnie , ale ja racze panikara jezdem :) Milka nic sobie z niego jak do tej pory nie robi. Dziś wymoscilam im budy słaomą coby biedaczki nie marzły bio noce już takie zimne. Quote
*Gajowa* Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Do mnie przez bramę to sie łasił to znów pomrukiwał... ale nie odważyłam się go pogłaskać :shake:. Quote
Ziutka Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Bej to cudowny psiak....pamiętam jak go zabierałyśmy z Izą od ........ :cool1:....to leciał do nas jak szalony....a smycz ciągnął ile się da.....to super psiak :loveu:....tylko mizianko mu w głowie :evil_lol: Becia a wiesz, że czeka tam następny ON :placz: Nie wiem czy Kasia przesyłała Ci fotki, które jej wysłałam....tylko ten jest długowłosy i ma około roku chyba :roll: Quote
kasiaprodex Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Ciotki Beja vel Alexa zostawily samego:-( na allegro było do tej pory 658 wejśc a 2 jest obserwujacych. Tylko co z tego jak Bej ciagle u Beki:-( Quote
beka Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Moze ja zbyt grymaśna jestem :) Bej zasługuje na najlepszy dom (co mi się wydaje że mam do niego słabość) Quote
kasiaprodex Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 beka napisał(a):Moze ja zbyt grymaśna jestem :) Bej zasługuje na najlepszy dom (co mi się wydaje że mam do niego słabość) i to wielką. Ciotka to chowaj tą słabość bo inne czekaja w kolejce do twojego kurortu. Juz wszystie bezdomne onki na liste społeczna sie zapisują. I zadaja pytanie jakie menu bedzie potrzebne. jak jest juz lista społeczna to onkowa rodzina nie popuści. Teraz oneczki przejmują władze.:evil_lol: Quote
Ziutka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 kasiaprodex napisał(a):Teraz oneczki przejmują władze.:evil_lol: :cool2: :cool2: :cool2: Quote
beka Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Jest chętny domek z Błonia. Może sprawdzicie po drodze do Sochaczewa ? Quote
Ziutka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 beka napisał(a):Jest chętny domek z Błonia. Może sprawdzicie po drodze do Sochaczewa ? A pewnie, że sprawdzimy :cool3: Ale to dopiero byłaby niedziela :roll: Becia a nazwisko albo adres masz :diabloti: P.S. Ja to przecie Błonianka jestem :evil_lol:.........od urodzenia po dzień dzisiajeszy :razz: Quote
*Gajowa* Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Czy są jakieś wieści o bejowym domku ? Quote
Ziutka Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 *Gajowa* napisał(a):Czy są jakieś wieści o bejowym domku ? Nie ma :shake: Domek miał dzisiaj zadzwonić.....ale nie zadzwonił..........najprawdopodobniej wystraszyli się wizyty przed adopcyjnej :razz: Quote
tomaszkrusz Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Witam wszystkich :) Wspaniały psiak. Szkoda że nie czeka trochę bliżej Wrocławia... Żonka zachwycona Bejem, ja nie mniej. Warunki miałby dobre (duży ogród, buda lub dom do wyboru) i cały czas zastanawiamy się nad daleką wyprawą. Jednak z 4-5 godzin w samochodzie może być dla niego bardzo stresujące. Mogę Cię Beka prosić o opis zachowania przy dzieciach? Młodsza pociecha ma 3,5 roku i wszystkie konsekwencje w zachowaniu wynikające z tego wieku ;) Quote
Ziutka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Bej :loveu:....piłeczka :jumpie:....i 3/4 cioci Beki :cool3: Troszki się zmęczyłem :eviltong:......bo za piłeczką ganiałem :lol: Nie ważne czy tył czy przód bo i tak z każdej strony jestem piękny :loveu: Quote
beka Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Opisze troche póżniej, ale przy okazji podnoszę :) Quote
beka Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 Bej jest bardzo przyjaznym psem, nie mam problemu z wlożeniem mu ręki do michy. Tak jak pisałam łapałam go za szyje i przytulałam zeby sprawdzic jego reakcje. Żadnych problemów. Mojego 5 letniego syna machnął jezorem po twarrzy, nastawiony przyjażnie ale nie była nachalnie. Moim zdaniem wiele go mozna nauczyć bo to młody psiak. Ze względu jednak na jego gabaryty kontakty z małym dzieckiem w obecności rodziców - mógłby przewrócic bo jest naprawdę duży.. Quote
*Gajowa* Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Bejku jest naprawdę pieknym dużym ONkiem...komu ? Quote
kasiaprodex Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='kasiaprodex'] tu juz leże na glebie:evil_lol: pierwsze spotkanie:evil_lol: zalizywanie na śmierć:evil_lol: Quote
kasiaprodex Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 a ja tylko tyle Bej jest juz w swoim RODZINNYM domu. Znalezli sie opiekunowie.:multi::multi::multi::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::klacz::klacz::bigcool::bigcool::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::hand::hand::multi::bye::sweetCyb::sweetCyb::klacz::klacz::thumbs::kciuki::cunao::knajpa::popcorn::beerchug::cunao: reszte pozostawiam Tobie Becia do napisania;) Quote
beka Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Bej a raczej Rocki, bo tak ma na imię właśnie wrócił do swojego domu. Prawdopodobnie został skradziony lub celowo wypuszczony (niezadowolony pracownik) w Kaniach koło Milanówka. Wczoraj zadzwoniła do mnie p. Ewa z pytaniem czy znałzł się właścicie? Okazało się ze widział ogłoszenie na słupie ze zdjeciem psa podobnego do ogłaszanego Beja. Poprosiłam o nr telefonu, zadzwoniłam. Po zdjeciach na 99 pewności a dziś :) eksplozja radości i u psa i u rodziny . Rocki wrócił do domu i bedzie zachipowany :) Tylko Milki żal bo strasznie płakała jak ROCKI wzięty na smycz opuszczal dziłakę. Można przenieść :):):) Quote
Recommended Posts