Jump to content
Dogomania

Bej a raczej Rocky wrócił do swego domu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Prawda że pięknościowy. I tak się łasi jak przychodzę . Kłębi się przy nogach że trudno krok zrobić. I brzuchol pokazuje.
Jest kochany. Niestety nikt sensowny sie nie trafił.
Dziś dzwoniła pseudohodowca a Garolina...

Bej dobrze dogaduje sie Miłką choć czasami te jego zabawy wyglądaja dla mnie groźnie , ale ja racze panikara jezdem :)
Milka nic sobie z niego jak do tej pory nie robi.
Dziś wymoscilam im budy słaomą coby biedaczki nie marzły bio noce już takie zimne.

Posted

Bej to cudowny psiak....pamiętam jak go zabierałyśmy z Izą od ........ :cool1:....to leciał do nas jak szalony....a smycz ciągnął ile się da.....to super psiak :loveu:....tylko mizianko mu w głowie :evil_lol:

Becia a wiesz, że czeka tam następny ON :placz:
Nie wiem czy Kasia przesyłała Ci fotki, które jej wysłałam....tylko ten jest długowłosy i ma około roku chyba :roll:

Posted

beka napisał(a):
Moze ja zbyt grymaśna jestem :)

Bej zasługuje na najlepszy dom (co mi się wydaje że mam do niego słabość)

i to wielką. Ciotka to chowaj tą słabość bo inne czekaja w kolejce do twojego kurortu. Juz wszystie bezdomne onki na liste społeczna sie zapisują. I zadaja pytanie jakie menu bedzie potrzebne.

jak jest juz lista społeczna to onkowa rodzina nie popuści. Teraz oneczki przejmują władze.:evil_lol:

Posted

beka napisał(a):
Jest chętny domek z Błonia.
Może sprawdzicie po drodze do Sochaczewa ?

A pewnie, że sprawdzimy :cool3:
Ale to dopiero byłaby niedziela :roll:

Becia a nazwisko albo adres masz :diabloti:

P.S. Ja to przecie Błonianka jestem :evil_lol:.........od urodzenia po dzień dzisiajeszy :razz:

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Czy są jakieś wieści o bejowym domku ?

Nie ma :shake:
Domek miał dzisiaj zadzwonić.....ale nie zadzwonił..........najprawdopodobniej wystraszyli się wizyty przed adopcyjnej :razz:

Posted

Witam wszystkich :)

Wspaniały psiak. Szkoda że nie czeka trochę bliżej Wrocławia... Żonka zachwycona Bejem, ja nie mniej. Warunki miałby dobre (duży ogród, buda lub dom do wyboru) i cały czas zastanawiamy się nad daleką wyprawą. Jednak z 4-5 godzin w samochodzie może być dla niego bardzo stresujące.
Mogę Cię Beka prosić o opis zachowania przy dzieciach? Młodsza pociecha ma 3,5 roku i wszystkie konsekwencje w zachowaniu wynikające z tego wieku ;)

Posted

Bej :loveu:....piłeczka :jumpie:....i 3/4 cioci Beki :cool3:

Troszki się zmęczyłem :eviltong:......bo za piłeczką ganiałem :lol:

Nie ważne czy tył czy przód bo i tak z każdej strony jestem piękny :loveu:

Posted

Bej jest bardzo przyjaznym psem, nie mam problemu z wlożeniem mu ręki do michy.
Tak jak pisałam łapałam go za szyje i przytulałam zeby sprawdzic jego reakcje.
Żadnych problemów.
Mojego 5 letniego syna machnął jezorem po twarrzy, nastawiony przyjażnie ale nie była nachalnie.

Moim zdaniem wiele go mozna nauczyć bo to młody psiak.
Ze względu jednak na jego gabaryty kontakty z małym dzieckiem w obecności rodziców - mógłby przewrócic bo jest naprawdę duży..

Posted

a ja tylko tyle Bej jest juz w swoim RODZINNYM domu. Znalezli sie opiekunowie.:multi::multi::multi::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::klacz::klacz::bigcool::bigcool::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::hand::hand::multi::bye::sweetCyb::sweetCyb::klacz::klacz::thumbs::kciuki::cunao::knajpa::popcorn::beerchug::cunao:

reszte pozostawiam Tobie Becia do napisania;)

Posted

Bej a raczej Rocki, bo tak ma na imię właśnie wrócił do swojego domu.
Prawdopodobnie został skradziony lub celowo wypuszczony (niezadowolony pracownik) w Kaniach koło Milanówka.

Wczoraj zadzwoniła do mnie p. Ewa z pytaniem czy znałzł się właścicie?
Okazało się ze widział ogłoszenie na słupie ze zdjeciem psa podobnego do ogłaszanego Beja.
Poprosiłam o nr telefonu, zadzwoniłam. Po zdjeciach na 99 pewności a dziś :) eksplozja radości i u psa i u rodziny .
Rocki wrócił do domu i bedzie zachipowany :)

Tylko Milki żal bo strasznie płakała jak ROCKI wzięty na smycz opuszczal dziłakę.

Można przenieść :):):)