beka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [SIZE=3]Młody ok 1,5 - 2 letni samiec owczarka niemieckiego o umaszczeniu wilczastym szuka domu. Pies został znaleziony blisko 3 tygodnie temu w okolicach Milanowka. Poszukiwanie właścicieli nie przyniosło rezultatu. [SIZE=2]Szukam dla niego odpowiedzialnego, kochającego właściciela, który zapewni mu ciepły kąt i miskę do końca jego dni. S zukam właściciela, dla kórego Bej stanie się towarzyszem i przyjacielem. Pies jest łagodny i przyjazny do ludzi. Zaprzyjaźnił sie z moim 5 letnim synem, ale ze wzgledu na rozmiary psa (jest duży) i siłe kontakty z małymi dziećmi należy nadzorować. Dobrze chodzi na smyczy. Początkowo troche ciągnie, ale przywołany do porządku uspokaja się Ładnie dogaduje się z suczkami. Jest mądrym i kochanym psem. Pies jest po zabiegu kastracji. Nie zostanie wydany na łańcuch ani do kojca. 0-606 300 853 bekka@vp.pl Psiul jest u mnie i pilnie szuka domu bo ja juz czasowo nie wyrabiam :( Edytowane przez Beka - 09 października 2007 o godzinie 10:33 Quote
Guest monia3a Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Kolejne ONkowate cudo trzymam kciuki za dobry domek Quote
jayo Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Piekny psiak .. Mowisz, ze kojec odpada ? A jak ze szczeniakami/mlodymi psiakami? Quote
Ziutka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 No pięknie cioteczko....pięknie.....:mad: :mad: :mad: Nie dałaś mi linka do naszego Beja...........oj czekaj Ty czekaj :evil_lol: Beka już zdążyłaś go odjajczyć :diabloti:.........czy już był :cool3:.........bo nie zaglądałam :eviltong: jak go odbierałam. Quote
Ziutka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Beka.....jak tam cudeńko się miewa :roll: Jakieś domki są na oku.....czy nadal wybrzydzasz :evil_lol: :eviltong: Quote
iwop Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 faktycznie to prawdziwy przystojniak :loveu: Quote
beka Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Piesio nadal 100% samiec... Czyje się dobrze, gorzej ze mną. Ręce mam coraz dłuuuższe po spacerach z Bejem. Jayo - nie chcę dla niego kojca bo on młody aktywny i kocha ludzi. Zamknięty w kojcu chodzi w kółko jak dziki zwierz w klatce:( Quote
*Gajowa* Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 kasiaprodex napisał(a):Bej nikogo nie zauroczył? Dziwne prawda ? Taki piękny i młody psiak musi znależć wspaniały domek. Quote
Ziutka Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Kasiu a gdzie fotki z dzisiejszej wizyty u Beja :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
kasiaprodex Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 a zaraz będą i jeszcze powiem że to ostatnie z Konstancina bo nastepne to z Warszawy.;) z domku stałego:laola::cunao::laola::popcorn::beerchug::popcorn::beerchug: Quote
Ziutka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 kasiaprodex napisał(a):a zaraz będą i jeszcze powiem że to ostatnie z Konstancina bo nastepne to z Warszawy.;) z domku stałego:laola::cunao::laola::popcorn::beerchug::popcorn::beerchug: No to wstawiaj, wstawiaj :multi: :multi: :multi: Te co Cię całuje dawaj pierwsze :evil_lol: :evil_lol: Quote
kasiaprodex Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 daj mi piłeczke.prosze daj. ja chce tą piłke . rzuć to pobiegniemy kto ja słapie to jego Quote
kasiaprodex Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 pierwszy byłem a to zdjecie najbardziej superaste Quote
kasiaprodex Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 wyświnić ciotke a i na trawie niech se pleży:evil_lol: Quote
Ziutka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Jestem szybki jak rakieta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
*Gajowa* Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Fajne fotki a obiekt przepiekny ! A ciocia beka nie pochwaliła się, że psiur już do domku pojechał :evil_lol:. Quote
beka Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 Jest kłopot z Bejem . Nie chce jeść, piszczy i brudzi w domu....:( Ciężka sprawa Quote
beka Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Bej z powrotem u mnie. Szukam dla niego domu z ogrodem. Niestety mieszkanie odpada :( Wrócił strasznie chudy, chyba rzeczywiście nie chciał u nich jeść. Na szczęście apetyt wrócił wieć mam nadzieje że go szybko odkarmię :) Quote
Recommended Posts