Lulka Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Kronka potrzebuje wsparcia i swojego czlowieka Quote
Lulka Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 ostatnio Kronka byla chora, miala fatalne wyniki okazalo sie ze to infekcja bakteryjna, tydzien byla bidulka na kroplowkach i zastrzykach:placz: jesli ktos moze pomoc finansowo to bardzo prosimy :modla: Quote
Izabela124. Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Biedaczka. Czy ktos wogle dwoni lub pyta o nia? Co z ta karma? Skontaktowalas sie z ta dziewczyna? Quote
Lulka Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 nikt nie dzwoni kontaktowalam sie, mialysmy sie jakos zgadac po nowym roku Kronka walczy dzielnie z chorobą, na razie i tak nie moze jesc bo wymiotuje :shake: Quote
Agnieszka P Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 I jestesmy zdrowe :lol:ale bylo bardzo kiepsko ,miala zatrucie mocznikiem:shake:cud ze z tego wyszla:loveu: Quote
Lulka Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 silna jest skubana wszystko dzieki Tobie Aga :p kto moze wspomoc Kronke? Quote
outsi Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Dziewczyny, w jakim stanie ogólnym jest teraz Krona? Co z kręgosłupem i cała resztą? Quote
Lulka Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 tak jak Aga napisala, bylo bardzo kiepsko, ale dała rada i ozdrowiala dziewczyna, ale bardzo schudla przez te chorobe kregoslup bez zmian, tu juz sie nic nie poradzi :shake: Quote
Izabela124. Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Co slychac u Krony? Jak z jej zdrowkiem? Quote
Lulka Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Kronka jakoś się trzyma, caly czas mieszka u Agi Quote
Lulka Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Kronka przeszła dzis w nocy przez TM śpij w spokoju maleńka [*] Quote
outsi Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 :-(:-(:-( Co się stało? Czy był ktoś z Kronką w tych chwilach? :-(:-(:-( Mam nadzieję, że w tym ostatnim czasie była szczęśliwa... Quote
andzia69 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='outsi']:-(:-(:-( Co się stało? Czy był ktoś z Kronką w tych chwilach? :-(:-(:-( Mam nadzieję, że w tym ostatnim czasie była szczęśliwa... http://img229.imageshack.us/img229/2843/swieserduszkoweswieczkijl6.jpg No pewnie, ze byla szczęśliwa w tych ostatnich dniach - byla z nią Agnieszka! Quote
outsi Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Oczywiście wiem, że Agnieszka opiekowała się Kronką... :Rose::Rose::Rose: O tym szczęściu to jak tak raczej retorycznie... Quote
Agnieszka P Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Krona odeszłą w nocy z piatku na sobote na moich kolanach, ostatnie dwa dni wymiotowala i byla słąbsza( myslelismy ze to przecizenie zoładka lekami) a to był niestety nowotwór, w nocy zaczeła wymiotowac krwia,popatrzyła tak na mnie i ja juz wiedzialam ,ze trzeba sie pozegnac:-( ale mysle ze te kilka miesiecy ze mna byla szczesliwa:loveu: Coz teraz pozostaje mi wziac kolejna sierote ,chyba juz nawet cos upatrzyłam takiego staruszka na dozywocie:loveu: Bardzo wszystkim dziekuje za pomioc finansowa w opiece na Krona Quote
outsi Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Dziękuję, Agnieszko, za życie i szczęście, które podarowałaś Kronie. Quote
Recommended Posts