Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kenzo w weekend opuścił łódzkie schronisko i zamieszkał czasowo na SGGW.

Filmik

A tu już Kenzo na SGGW:

Kenzo jest przepięknym, "żywiołowym" psem
ma masę energii, na bieganie i na przytulanie

a tak zachęca do zabawy

a tak dawał buziaka TZowi dworki

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kenzo jest młodym, niesamowicie żywiołowym, pięknym psem. Nie został niczego nauczony przez poprzedniego właściciela, dlatego będzie wymagał starannego szkolenia, jednak powinna to być osoba która zna psychikę bokserów i będzie Kenza uczyła przez zabawę a nie "łamanie" charakteru.

Posted

...i do Kenzo nikt nie zagląda :placz:

W ten weekend Dharma przywiozła z Łodzi na SGGW trzy boksery, pojechała tylko po jednego -Kenzo, ale nie mogła zostawić tam wyczerpanych i skrajnie wycieńczonych suń od tyranów produkujących szczeniaki. Nóż sie otwiera w kieszeni, jedna sunia jest kilka dni po porodzie. Druga waży 16 kg :placz: Dzisiaj załoze im watek i allegro cegiełkowe, ale proszę zmobilizujcie siły i jak już bedzie wszystko gotowe pomózcie mi w nagłaśnianiu. Nas nie stać juz na te sunie, ale jak wybrać, którym pomóc które zostawić tą z krwotokiem z dróg rodnych.... czy tą co nie ma jej co grzać....

Posted

Jaki on sliczny... gdybym mogła to bym go wzięła, naprawdę :loveu:

Temu faflunowi nie można się oprzeć!:loveu:

Tylko jest potrzebny domek... kochający...i ciepły.... Wkrótce go znajdziesz, Kenzo:) Jestem tego pewna!:D

Posted

Przeklejam z BwP, mam nadzieje, że nikt nie będzie zły:oops: bo takie ciągłe hopanie nie ma sensu, trza troche info:roll:

"Kenzo jest uroczy, radosny wariat!
na spacerku trzyma smycz w pysku, zeby nie było wątpliwości kto tu kogo wyprowadza....
najbardziej lubi biegac w kółko i robić piruety
wczoraj gdzieś przy siódmym ciasteczku zrozumiał, ze jak mówię Kenzo to znaczy, że dostanie ciasteczko i zaczął reagować"

"poznałam dzisiaj Kenzo - jaki on jest "doludny" - tak bardzo chce być przy ludziach, merda ogonem, merda całym sobą... cudo!"

Kto go pokocha??