diabelkowa Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 a na pewno znajdzie ale dla takiej logankowo bystrowej suni to musi byc domek nie byle jaki ;] Quote
diabelkowa Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 co u pieknej mamusi ? Prosze o nowe fotki;] Quote
diabelkowa Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 i co i co u was nic sie nie dzieje ? Quote
jayo Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Maluszek pojechal wczoraj do Kutna.. bedzie mieszkal z dwojka dzieci i kotką. Przygladali sie sobie wczoraj bez strachu, ale z rezerwa :-) A mamusia zostala wpuszczona do naszego stada.. Nie ma w sobie cienia agresji - suki ja przyjely bez problemu. Czyli znow szóstka sie szwenda po domu :evil_lol: Szczegolnie przypadla do gustu olbrzymowi, ktory ja caly czas zaczepia i podgryza, Beka tez ja namawia do zabawy. Moze pozowli jej to zapomniec troche o maluchu - od wczoraj wszedzie go szukala. Dzis juz troche jest lepiej. Wycielismy jej dredy pod uszami i wyczesalismy. Nie wiemy jeszcze jak do kotow, bo na razie staraja sie nie pokazywac nadmiernie :-) Zdjatka za jakas chwile. Quote
jayo Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='beam6']Chwila już chyba minęła :) no, minela, zaiste :-) Najpierw sprawozdanie z podrozy i nowego domku Lakiego/Luckiego Wyciagaja mnie na jakieims sznurku na sikanie - nigdzie nie ide !! No dobra, jesli dzieki temu wroce do cieplego autka na raczki .. Co to za reka mnie glaszcze ..? Lo matko, jakis dziwny pies, inaczej pachnie niz ja ;) Duza Pani mnie zaczepia.. A tu kto idzie? Ale ta Mala Pani jest fajna :-) No i polazilem, powachalem i spodobalo mi sie :-) Quote
jayo Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 jestem miniaturka owczarka :-) Popatrzcie na moje zabki, jestem jeszcze mlodziutka :-) Ten potwor mnie wciaz podrywa - wiec ja mu pokaze, ze tez mam cos do powiedzenia :-) I do uszu tez siegne :-) A jakby co - schowam sie w budzie - on sie nie zmiesci :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Booze ona jest taka cudna i taaaka podobna!!!! no nie liczac dlugosci nog moj ma krotkie ;] Quote
beam6 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='jayo']n Lo matko, jakis dziwny pies, inaczej pachnie niz ja ;) Nie ma to jak fajny domek i i dziwny pies do towarzystwa :evil_lol: Quote
Witokret Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 No ta ostatnia (o chronologię chodzi) Wasza rezydentka to niesamowita piękność :loveu::loveu::loveu: Quote
jayo Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Witokret napisał(a):No ta ostatnia (o chronologię chodzi) Wasza rezydentka to niesamowita piękność :loveu::loveu::loveu: jak zwykle do nas trafiaja tylko rasowe i piekne :-) Quote
Gonitwa Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Zakochałam się w niej- ale niestety- nie mogę nawet się zastanawiać nad adopcją... Quote
diabelkowa Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 a mnie sie ewidentnie nie podoba fakt ze nie moge jej miec... Quote
Gonitwa Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Mi też sie to nie podoba. I to nawet nie chodzi o to, ze się rodzina nie zgadza... Quote
jayo Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 gdybysmy mieli dom z jednym psem, zostalaby bez mrugniecia okiem... Jest taka kochana i posluszna i szybciutko sie uczy !! buu... Quote
diabelkowa Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 kurcze porozmawiam ze znajomym zakonnikiem oni maja duzy teren na kalwarii i jednego malego psa tylko musze sie jeszcze powazne zastanowicz bo brama wiecznie otwarta, a jakos nie chcialabym jej z ulicy zeskrobywac Quote
jayo Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 [quote name='jayo']jestem miniaturka owczarka :-) Popatrzcie na moje zabki, jestem jeszcze mlodziutka :-) Ten potwor mnie wciaz podrywa - wiec ja mu pokaze, ze tez mam cos do powiedzenia :-) I do uszu tez siegne :-) A jakby co - schowam sie w budzie - on sie nie zmiesci :evil_lol: Malgos - zdjatka dwie strony wczesniej, ale przypominam. Mala ma tylko allegro na razie. Quote
jayo Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 gdgt napisał(a):teren otwarty to kiepski pomysł. Leila mieszkala co prawda na terenie otwartym , ale nie po to ja zbieralam stamtad, zeby znow "przypadkowo" miala trafic w pole.. Ona sie naprawde cudnie zachowuje w domu, jest czysta, bardzo grzeczna i da na pewno duzo radosci "swoim ludziom". Quote
Gonitwa Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Wydaje mi się że wiecznie otwarta brama odpada.... Quote
gdgt Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Pozwoliłam sobie na takie oto ogłoszenia: http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=18584 http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=31247&id_kat=12 Quote
Recommended Posts