jayo Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 No i wielokrotna przyjemnosc w nagrode za czekanie :lol: Popatrzcie na tego spaslaka i zgadujcie kto to: A ja tu jakies zle mysli juz mialam.... :multi: Leila ustawia cale towarzystwo - chociaz najmniejsza... I spasla sie ponoc na nornicach, ktore spozywa poza regularnym zwyklym posilkiem.. Jakos nie do konca wierze :-) Niezle panienka nabrala masy i siersci :evil_lol: Quote
jayo Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 diabelkowa napisał(a):jaaaaaaki spaslak!:evil_lol: Noooo :-) Znaczy zle jej nie jest :-) a domek wegetarianski i cierpia katusze jak musza dawac cokowliek z miesem zwiazanego - wiec sucha karma, suchary i owoce sa w robocie :-) Quote
beam6 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 O rany ale nam dziewczynka urosła ......... w obwodzie :crazyeye: Dzieki Jayo za wielokrotną przyjemność :evil_lol: Quote
gdgt Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 co za spaślak!!! a ja mam nowe zdjęcie mmsowe frycka, ale nie mogę go wstawić. Komu przesłać do wstawienia? Quote
jayo Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 gdgt napisał(a):co za spaślak!!! a ja mam nowe zdjęcie mmsowe frycka, ale nie mogę go wstawić. Komu przesłać do wstawienia? w sensie z telefonu nie mozesz wstawic? sprobuj do mnie puscic Quote
gdgt Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 dopiero teraz puściłam. wygląda na to, że frycek nie będzie dużym psem... szkoda, bo ogłaszałam go jako mixa owczarka kaukaskiego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jayo Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 malutkie to zdjecie - tak jak Frycek :-) (po prawej) Quote
jayo Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Sama jej prawie nie poznalam :-) Ale Panstwo mowia, ze panienka jak u siebie pelna geba juz !! I apetyt ma bezmierny :evil_lol: Quote
Recommended Posts